2.rész ✨Alexandra✨

89 7 0
                                    

Hát ez fantasztikus.
A drága tesóm belevigyorgott az arcomba, én ott helybe megfolytottam volna! -Na azt már nem!-tiltakoztam
Deeeee, muszály, máskülönben zálogot kell adnod-vigyorgott rám idegesítő mosolyával. Körbenéztem talán találok egy személyt aki segíthetne rajtam és legjobb barátnőmön állt meg tekintetem.
-Tőlem ne kérj segítséget,én nem dönthetek-mondta Noémi.
-Kösz..-hát persze hogy nem segít ilyen helyzetbe senki se. Majd ránéztem a tesómra és a gondolataimba már elképzeltem hogyan fogom megölni. Lassan feláltam és csak a földre tudtam nézni.
-Akkor nincs más hátra, csak előre-szólt Domi és már vette az irányt egy másik szobába.
-Hát itt vagyunk- bezárta az ajtót és leült a földre-gyere ülj ide-hívott magához. Oda ültem mellé és csak a földet bámultam.
-Valami baj van?-kérdezi aggódva Domi.
-Nincs..
-Akkor miért vagy ilyen szomorú?
- Hát.. Hát..Én nem vagyok szomorú.-hebegtem.
- Na persze ezt nem tudod elhitetni velem.-átkarolt-Na mi a baj? Nekem elmondhatod , bennem bízhatsz- rám kacsintott és éreztem hogy egyre gyorsabban ver a szivem és már vörös lehet az arcom. Itt az idő.. El kell mondanom az érzéseimet.
-Figyu Domi.. El kell mondanom neked valamit..
-Hallgatom.
Öhmm háát... -újra a földre nézek- tetszel nekem-böktem ki. Domi fel emelte a fejem és a tekintetünk találkozott.
-Szandi te is tetszel nekem, és már nagyon rég el akartam mondani csak nem volt rá alkalmam.-rám mosolygott,én nem tudtam, hogy a földön vagyok vagy a menyországban. Domi felállt ,megfogta a kezem és segített felálni. Közelebb állt hozzám,csak néhány centi volt köztünk.
Szandi szeretnél a barátnőm lenni?-kérdezte. Ez lehetetlen. Domi azt akarja , hogy a barátnője legyek. Úristen. Hát az álmom teljesült.
- Igen Domi.- elmosolyodtam. Ő is boldog volt. Elkezdett közeledni hozzám, majd éreztem, hogy már az ajka hozzáért az enyémhez.. És.. Megcsókolt.

/Ha tetszett vote-oljatok és kommenteljetek/

~Egy ikerpár titkos naplója~Where stories live. Discover now