59. Bölüm

846 98 97
                                    

Gecikme için özür dilerim arkadaşlar.. Ama gerçekten bu son dönemde çok zor şeyler yaşıyorum.. Beklettigim için üzgünüm.. Bölümümüze geçelim..❤️

Bölüm hashtagi: #Yandığınkadar

1 Yıl sonra

Yine her zaman ki gibi çalışma masasında açar gözlerini yağız egemen.. Homurdanarak sağına baktığında saatin gece 3.20 olduğunu görür. Gerilerek kalkar ayağa ve mutfağa geçer. Bir bardak suyunu içip yatak odasının yolunu tutar. Şu son günlerde yaptığı en saçma şey gece geç saatlerde işten eve gelmesi ve sabaha kadar da çalışma odasında kendini işine gömüp karısını -Pardon- zorla evlenmek zorunda kaldığı eşini ihmal etmesidir. Bu durum kendi için ne kadar mecburiyet olarak görülse de kurtulmak için veya Kafasını dağıtmak için yeniden işkolik adam yağız egemen olmuştur.

Kafasını kapıdan yatak odasına soktuğunda karısının yarı çıplak şekilde arkasını dönüp uyuduğunu görür. Üstünü değiştirir ve yatağa geçer. Arkasını dönüp gözlerini yumduğunda belinde gezinen bir el hisseder ve Yorganı üzerine çekip "Yorgunum İlayda" der. İlayda ise homurdanarak "Ne zaman değilsin ki "  diye sitem eder. Ve her gece olduğu gibi bu gece de birbirlerine sırtlarını dönüp uyurlar.

**
Saat 7 civarı. Yağız uykusundan sıçrar bir anda.. Yan tarafına baktığında İlaydanın yatakta olmadığını görür. Banyodan gelen su seslerini duyduğunda orada olduğunu anlar ve doğrulduğu yatakta yeniden uzanarak sevdiği kadını düşünür..

Ölmüştü.. Yani cesedi ortada olmamasına rağmen herkes öyle biliyordu.

En son Beykoz yakınlarında görüntülenmiş ve arabası o civarlarda ki uçurumdan yuvarlanmış bir halde bulunmuştu. Yapılan aramalara rağmen ne ölüsüne ne de dirisine rastlanmıştı. 3 ay geçmiş ve ümitler yavaş yavaş tükenmeye başlamıştı. Bulunamıyordu işte.. Hazan ölmüştü..

Hazan'ın yokluğu onda derin bir iz bıraksa da kendini işine vermiş ve 4 ay önce İlayda ile gittiği yurtdışı seyahatinde alkolü fazla kaçırmış ve hiç beklemediği şeyler yaşanmıştı.

Flashback

İş yemeğinden sonra Yağız İlaydanın ısrarlarına daha fazla dayanamamış ve işi kutlamak için hiç istemese de bir bara eğlenmeye gitmişlerdi.

Garson içkiyi getirmişti.. Bir tane daha.. ve bir tane daha.. Tabi bunun devamı da gelmişti haliyle.. İlayda ise bu durumdan faydalanmış ve Yağızı odasına kadar taşımıştı.. Ve olanlar olmuştu o odada.. Yağızın kendinden geçmiş hali.. Ve İlaydanın fırsatçılığı..

İstanbul'a geri döndüklerinde İlayda da başlayan miğde bulantıları.. Baş dönmeleri.. O geceden sonra Yağızı 3 hafta görmemiş ama artık görmenin ve yüzleşmenin zamanı gelmişti..

İlaydanın babası da bu işi öğrenince kızının böyle bir ilişkiden çocuğu olmasına izin vermemiş ve tek şartın da evlenmek olduğunu öne sürmüştü..

Sade bir nikah.. Ve ardından gelen evlilik hayatı.. Yağız Hazana ihanet ettiğini düşünüyor ve kafayı yiyor.. İlayda ise bu durumdan rahatsız oluyor ve Yağızın üstüne geliyordu.

İ:Yağız! Farkında mısın artık bir çocuğumuz olacak.. Çık artık şu kadının etkisinden..

Y: O kadın dediğin benim karım! Sevdiğim kadın!

İ:O öldü Yağız! Kabullen artık! Öldü! Artık çocuğuna yakışır bir bana ol!

Yağız hiç umursamamış ve alt kata inmek için merdivenlere doğru yönelmişti. İlayda ise peşinden giderken ayağı takılmış ve merdivenlerden aşağı yuvarlanmıştı. Ambulans, hastane falan derken düşmenin etkisiyle çocuğunu kaybetmişti İlayda.. Bu olaydan sonra ağır deprasyona girmiş ve Yağız da bu durumdan kendisini sorumlu tutmuştu.. İşte bu yüzden boşanamıyor ve bu evliliğe mecbur kalmış duruma gelmişti.

Mutlu Sonsuz (Fhvk finalden sonra)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें