53. Bölüm part1🔥

1.8K 130 203
                                    

Satır arası yorumlarınız ilham veriyor.. Bekliyorum ✌️❤️

***
Y:Ben baba olmak istiyorum..

Hazan duyduğu karşısında hem mutlu olur, hemde şaşırır..

H:Efendim?

Y: Artık baba olmak istiyorum Hazan.. Etrafta küçük hazanlar, yağızlar dolaşsın istiyorum.. Ben artık gerçekten bir aile olmak istiyorum.. Tüm sevdiklerimle belki kızım belki de oğlumla, hayatımın anlamı karımla bir arada mutlu yaşamak istiyorum..

Hazan gözleri dolu bir şekilde kocasının yüzünü avuçlarının arasına alır. Yağız ise o anlamlı bakışlarıyla karısını kendine çeker.

Y:Hazan sen artık benim ol istiyorum..

Der ve yapışır karısının dudaklarına.. Öyle dehşet verici öpüyordur ki ortada naiflikten eser kalmamıştır..

Karısını kucağına alır ve bacaklarını beline dolar, ilk olarak duvara yaslayarak giderir karısına olan susuzluğunu.. Ardından ikiside kıyafetlerinden arınır ve yatağa girerler..

Boynuna bıraktığı öpücükler ile Hazan kendinden geçmiştir bile.. Aşağılara doğru ilerlemekte olan Yağız için ise asıl vuslat şimdi başlamıştır.. Yorganı üstlerine çektiği gibi VUSLAT gerçekleşir. (🙈🙈)

***(Utandım.. ancak bu kadar oldu🙈)

Sabah ilk önce Hazan uyanır.. Yanında yarı çıplak halde uyuyan Yağızı görünce direk dün gece aklına gelir.. Önce yanağına bir buse kondurur, ardından o muhteşem dövmesini okşayarak yataktan kalkar.. Duş alıp Yağızı uyandırır.. Yağız da duşunu aldıktan sonra birlikte aşağı inerler..

Fazilet hanım ve Eceye günaydın deyip kahvaltıya otururlar.. Kahvaltının ardından Yağız Özgürü sevip dışarı çıkmak için ceketini giyer.

Y:Hazan, hayatım ben dışarı çıkıyorum. Birşey istiyor musun?

H:Nereye Aşkım?

Y:Çok kısa bir işim var.. Sonra Gökhan'ın şirketine uğrayacam.. Hem akşam sana bir sürprizim var😉😘

H:(gülümser) ne sürprizi? Yağızz! Söyle lütfen.

Y: Görürsün bitanem 😘

Der ve karısını öpüp çıkar.

***
Evde sıkılan Ece ve Hazan Özgürü de alıp sahile inerler..

Bir bankta oturup denizi izlerken aynı zamanda dertleşiyorlardır...

H:Yasin seni seviyor Ece sende onu seviyorsun! Yani daha niye uzatıyosun ki.. Çocuğunun babası sonuçta..

E:Evet öyle.. Ama o beni ve biz olmayı hak etmiyor.. Tam böyle herşey yoluna giriyor, yeniden biz olmaya inanıyorum sonra o yaptıkları geliyor aklıma.. Gururum, aklım, mantığım bir kenara çekiliyor bir süre. O ve ben kalıyoruz sadece.. Ama iradem.. İradem biz olmamıza izin vermiyor abla.. Beni o aşağılık kelimelerle küçük düşüren adam oluyor sonra. Çocuğumun babası dediğim adam benim para için kendimi sattığımı, bana inanmadığını, ve çocuğumu elimden alacağını söyledi. Ben bunları unutup onunla nasıl başlayacağım kii. Yüzüne her baktığımda aynı kelimeler yankılanacak aklımda.. "Kaç paraya sattın kendini" Ben bu yükü omuzlarıma alıp nasıl mutlu olabilirim ki..

H:Unutacaksın...

E:Mümkün mü?

H:değil belki. Ama biz olmak sizin elinizde.. Hiç bir duygu aşktan daha güçlü değil..

Mutlu Sonsuz (Fhvk finalden sonra)Where stories live. Discover now