Petrecerea lui Jack partea 3

109 26 14
                                    

Acest capitol este facut cu ajutorul bunului meu prieten, cu care, am facut de astfel toata cartea TommyNHR. Sper sa treceti si pe la el deoarece a facut o poveste noua bazata pe animeul ,,My hero academia". Multumesc :))

AUTOR POV:

Will cade podeaua rece a camerei, sangele curgandu-i din nas si ducandu-se in jos pe buzele lui, facandu-le si mai rosi decat erau. Toata lumea se uita speriata la el. Ren se indreapta spre el si il sterge sangele de pe fata si cu bageta reuseste sa spuna o vraja episkey, si o mica lumina albastra iese din capatul baghetei si se indreapta spre nasunul lui Will, auzindu-se un poc. Dintr-o data nasul lui Will arata la fel ca acum cateva ore. Intre timp Harry si cu Jack inca isi aruncau cuvinte urate unul celuilalt. 
Cu bagheta scoasa Jack incepe sa strige Reducto si o lumina lunga si portocalie iese din bagheta lui Jack si se indreapta spre Harry, dar Harry spune repede Protego si un scut apare in fata lui, aparandu-l de vraja trimisa de catre Jack. Jack mai arunca inca o data cu Reducto, iar de data aceasta Harry doar ce reuseste sa se fereasca de ea, vraja zburand intr-un geam, spargandu-l. Harry isi indreapta bagheta spre o cupa si striga Wingardium Leviosa, astfel cupa ridicandu-se in aer. Cu doar o miscare de bagheta Harry arunca cupa cu o viteza mare spre Jack, care nu reuseste sa se fereasca, astfel cupa lovindu-l in cap.
Furios, Jack se ridica de pe jos si isi indreapta iar bagheta spre Harry, strigand Confringo, si o linie galbena si serpuita se indreapta foarte rapid spre Harry, lovindu-l in piept si aruncandu-l prin peretele camerei, drept pe holul scolii.
Chiar in acel moment se lasa linistea, multi uitandu-se cu frica si ura, alti erau pregatiti sa il puna la pamant pe Jack, cand, deodata se aude o voce groasa si ragusita. ,,Ce se intampla aici?" si de dupa perete apare un barbat cu parul negru, lung si slinos, imbracat intr-o roba neagra. ,,Snape",  se gamdeste Ren.

Snape: -Dupa cum observ, ati dat o petrecere....pe care nu trebuia sa o dati, mai ales la ora asta si pe langa asta ati distrus si peretele scolii. Cine este responsabil pentru această....adunare si pentru distrugerea peretelui?
Toti se uitau unul la celalalt, nu voiau sa o parasca pe Ren, dar nu aveau incotro.
Ren se indreapta spre peretelui distrus, dar Jack se baga in fata ei si incepe sa vorbeasca cu Snape.

Jack: -Este vina mea doamnule profesor, eu am vrut sa dau o petrecre pentru ca este ziua mea si am decis sa o fac aici, in Camera Trofeelor deoarece credeam ca nu se va auzi galagia, si, peretele......am avut o mica problema cu Potter si, ne-am batut, dar totul este doar vina mea.

Ren ramasese socata acolo, desi era suparata pe el si pe Harry deoarece au distrus petrecerea, ii parea intr-un fel rau de el. Pusese toata vina asupra lui si acum, poate chiar sa fie chiar si exmatriculat.
Hermione incepuse sa dezvolte un mai mare respect pentru Jack, desi era fraier si prost deoarece distrusese petrecerea, Hermione il iertase deja. Desi ii era frica pentru el deoarece Ren nu pare sa il fi iertat.

Snape: -Deci, doamnule Flavus, as putea sa va exmatriculez chiar in secunda asta, dar, nu o voi face, deoarece ma simt mult mai bine sa le iau puncte din casa Hufflepuff. 250 de puncte in minus, deoarece ai incalcat multe reguli in aceasta seara si 100 de puncte in minus pentru Gryffindor pentru ca ,domnul Potter s-a duelat pe proaprietatea scolii, plus ca domnul Potter si domnul Flavus vor mai avea si doua saptamani de detentie, sambata la ora 20:00 la mine in birou. A da, si ridicati-l si duceti-l la Infirmerie, spune el si arata spre cel care era intins pe jos.
Ren se indreapta spre Harry, il ajuta sa se ridice si il ia pe dupa umar dupa care pleaca cu el la infirmerie. Toti oaspetii se ridica, pe rand, si pleaca spre dormitoarele lor, uitandu-se urat la Jack.

Jack incepe sa curete camera, cand, deoadata, din spate simte ca cineva se holbeaza la el. Intorcandu-se, acolo o vere pe Hermione, care tinea in mana o matura.

Jack: -Doar stii ca nu esti nevoita sa stai aici cu mine si mai ale sa ma ajuti sa curat, spune Jack dar Hermione doar se uita la el cu o fata neutra.

Jack: -Serios, chiar nu trebuie....Imi pare rau ca am distrus toata petrecerea, am fost un prost si toata munca pe care ai facut-o tu si Ren s-a dus pe apa sambetei, zise el cu o voce inceata si ragusita.

Hermione: -Nu, nu trebuie sa fii asa de aspru cu tine, a fost o reactie pe moment, sunt sigura ca nu crezi cu adevarat tot ce ti-a iesit pe gura si stiu ca nu sunt nevoita sa te ajut, dar este un semn de multumire deoarece ti-ai reparat intr-un fel gresala.

Jack: -Multumesc mult....Hermione si incep amandoi sa faca curatenie. In aceea seara au trebuit sa curate asa de mult inact nu am mai dormit deloc.
Urmatiare zile au fiat foarte tacute intre Jack si Ren, la fel si cu Harry. Atunci cand Harry sau Jack se intalneau cu Ren, ea se indreapta subril in cealalalta parte si o lua la fuga. Hermione incercase sa o convinga pe Ren sa ii ierte pe acestia doi, dar in zadar, plus ca acum, toti elevii caselor Hufflepuff si Gryffindor ii detestau pe ambi baieti.

Asta era sambata si noaptea se asternuse peste castel, pe hol mergeau doi baieti de anul 5. Intrand in biroul lui Snape, Jack si cu Harry se fac comozi si incep sa citeasca din cartea pentru ,,Filtre si Elixire". Dupa mult timp, in care Snape ii pusese pe cei doi baieti sa aranjeze dosarele tuturor elevilor de la  Hogwarts in ordine alfabetica, ii lasase sa plece. 
Dupa ce au mers cativa metri, cat sa ajunfa putin mai departe de biroul lui Snape, Jack il ia pe Harry de roba si il impinge intr-un perete.

Jack: -Fii atent!! Trebuie sa facem ceva, nu imi place sa o vad pe Ren cum ma evita de fiecare data cand intalnim pe holurile scolii.

Harry: -Crezi ca mie imi convine?!?! Dar ce sa facem, oricum, pana la urma este doar vine ta, spunand asta, Harry ii ia mana lui Jack de pe roba lui.

Jack: -Am o idee, dar nimici mie nu imi va place, si pun pariu ca nici tie, dar este singura solutie, trebuie sa devenim ...... ,,prieteni", pentru a o face pe Ren sa creada ca, ne-am impacat, si poate doar atunci o sa ne ierte.

Harry: -Ai deptate, chiar nu imi place ideea asta, dar, cred ca este singura solutie ....ok, bine, vom devenii ,,prieteni", dar tine minte, doar pentru a o face pe Ren sa ne ierte si mai vreau sa iti zic, ca doar daca sunt obligat voi deveni prieten cu tine.

Jack: -Ok, mie imi convine si spunand asta isi indreapta mana spre a lui Harry si i-o strange.

A/N

Ok, am mai reusit sa facem inca un capitol, stim chiar si noi suntem surprinsi, deigur mai postam si maine si poate chiar si poimaine, depinde de cum merge acest capitol, speram ca va placut.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 03, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Prietenie distrusa, iubire noua (Harry Potter Fanfic)Where stories live. Discover now