17💬

797 92 9
                                    

~Január 14

- Köszönök mindent Yoongi... - mondtam pityeregve Yoongi vállába.

- Én köszönöm, hogy eljöttél. - szólalt meg könnyeit visszafojtva. Leszögezte, hogy nem fog sírni mert akkor én mégjobban fogok. Igaza van.

- Mikor találkozunk legközelebb? - válltam el tőle és a szemeibe néztem. Erre Yoongi megrázta a fejét, jelezve, hogy nem tudja a választ. Biccentettem, majd a szőke fiú szája elkezdett remegni, szemöldökét ráncolta, majd keservesen sírni kezdett és a nyakamba borult.

Bejelentették, hogy 15 perc múlva felszáll a gépem, szóval elváltunk egymástól, és egy szenvedélyes csókba hívtuk egymást.

- Szeretlek baba. - szólalt meg Yoongi miután elváltunk egymástól és letörölte a könnyeit.

- Én is szeretlek életem. - mondtam még mindíg sírva. Adtunk még egymásnak egy utolsó szájrapuszit és elindultam felszállni. Direkt közel álltunk meg, hogy ne kelljen szaladnom a géphez. Tudtuk, hogy az utolsó másodpercben fogok elindulni. Így is lett, éppen hogy fel tudtam szállni a gépre.

Szomorkásan néztem az előttem lévő ülés hátulját, közben hallgattam azt a zenét amit Yoongi írt nekem.
Mivel ebben az évben érettségizek nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy hogy is legyen ez a dolog. A legésszerűbb döntés az, hogy keresek Koreában egy munkát és Yoongihoz költözök. De nem tudom, hogy Yoongi mit szólna ehez. Engedné, hogy ott haggyam a családom miatta? Lebeszélne róla? Támogatna? A szüleim azt mondták, hogy elég érett vagyok hozzá, szóval nekik ezzel nincs ellenvetésük. Persze féltenek, de bíznak bennem. Fura, hogy eddig azon agyaltam, hogy hogy jussak el végre Yoongihoz, most meg, hogy hogy legyen tovább, mert mindketten egyetértettünk abban, hogy ezután nem bírjuk ki egymás nélkül.
Az is megfordult a fejemben, hogy szakítok vele. Neki is van egy álma amit nem adthat fel miattam. Ha hozzám költözik 100% hogy fel kell adnia az álmát. Ha meg én költözök oda, ő érezni rosszul magát, hogy túl sokat foglalkozik a zongorázással, engem pedig elhanyagol. Illetve mindkettőnknek fáj a távolság. Lehet a szakítás lesz a megoldás arra, hogy mind a kettőnkek teljesen olyan legyen a jövője, amilyet szeretne.
Az viszont igaz, hogy nagyon kevés embernek olyan a jövője amit megálmodott. Talán fel kell adni pár dolgot az életben, hogy a jövőd jó legyen. És lehet, hogy Yoonginak engem kell feladnia ennek érdekében.

Chat Love [TaeGi] Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang