За кучетата , съседите и още нещо.

6 0 0
                                    


"КИМ ТЕХЬОНГ"


Джени и Техьонг сякаш по команда се обърнаха едновремено по посока на гласа. Младо момче , с прилежно повдигната коса и светла кожа , крачаше яростно към тях , а погледа му беше вкопчен в така нареченият Ким Техьонг.

"За бога , Ви. Та тя ми е съседка, а и е едно обикновено момиче. " Момчето , което ги прекъсна , застана между тях като положи ръката си върху рамото на по-големият от него, избутвайки го леко назад.

"Ви ? " По-възрастният съсредоточи вниманието си върху младото момче , повдигайки лявата си вежда , сякаш опитваше да му припомни нещо.

То се засмя нервно и смекчи погледа си , като потупа закачливо по-големият по рамото. "Ей, хьонг. Извинявай. Отплеснах се заради момичето."

Джени изтцъка тихичко, чудейки се на странните корейски традиции. Разбира се , уважението към по-възрастните е важно навсякъде, но определно не разбираше защо бе такъв проблем обръщението тук, а и бе убедена , че двете момчета нямаха голяма разлика. Чувстваше се чужда дори в собствената си страна. Джени се вгледа в двете момчета пред нея и реши, че сега бе точният момент да се прибере незабележимо в апартамента си.
Тя се отпусна бавно по стената , започвайки да прави малки стъпки към вратата на дома си.

"Къде си мислиш , че отиваш ? Не сме приключили." Ви остана обърнат с гръб към нея , правейки се , че не бе видял 'потайното й промъкване' .

Джени се изправи , изпъчи гърди и повдигна брадичка, възвръщайки си гордият вид. "Напротив. Не желая да стоя на едно място с перверзни крадци." Тя обхвана с ръка дръжката на куфара здраво , и се шмугна набързо в апартамента си, блъскайки с всичка сила вратата , след което се подпря на нея. Изкара ключа от джоба си и заключи вратата , което я накара да се почувства по-спокойно и да си отдъхне.

От другата страна на вратата , Техьонг мигаше забързано и леко извърна поглед към Джънгкук. " Ще я убия. Но не дойдох за това. " Той си възвърна безразличното изражение на лицето и тръгна напред , давайки знак на Джънгкук с ръка да го последва. "Мислим , че открихме убиеца на Сана и мисля, че знам кой го е пратил след нея". Младият се затича подир по-големият и двамата изчезнаха в дъното на коридора , докато Джени вече не можеше да ги чуе.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 25, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Заради Теб. / BlackPinkxBTS - TaennieWhere stories live. Discover now