18

71.1K 3.3K 556
                                    

"Bartın Güvener ve İpek Sayıner arasındaki iddialı kapışma sonunda sona erdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Bartın Güvener ve İpek Sayıner arasındaki iddialı kapışma sonunda sona erdi. Bunu görmek beni çok mutlu etti. Kim bilir belki bir köşe yazımda, mutlu haberlerini, düğün günlerini, yazarım. -kartanesi"

Ada ve Çağdaş umutla Demet Sayıner'e baktı. Büyük salonun konforlu koltuklarında oturuyorlardı, sessizlik rahatsızlık verecek kadar kendini belli ediyordu. "Ne konuşacaksınız benimle?" dedi Demet Hanım tatlı bir sesle. Ada göz ucuyla Çağdaş'a baktı. Tam konuşacaktı ki Çağdaş ondan önce davranıp elini tuttu.

"Kızınızı seviyorum Demet Hanım. Ona aşığım," dedi genç adam, yaşlı kadının gözlerine bakarak. Ada aşkla ona bakıyordu. Eli sıcacıktı.Nefes aldıkça inip kalkan göğsü güvenli bir limana benziyordu.

"Siz... ciddi misiniz?" dedi Demet Hanım. Bu sefer Ada önce davrandı. "Evet anne. Onu seviyorum."

Bu sözlerin üstüne Demet Sayıner kahkaha atmaya başladı. Genç çift ne olduğunu anlamayarak birbirine baktı. "Ah Ada. Bir an gerçekten evde kalacağını düşünmüştüm kızım. Fazla sessizsin ve içine kapanık," dedi Demet Hanım gülerek. Bu sözleri Ada'yı şok ederken Çağdaş'ı gülümsetti.

"Sen, kızmadın mı?" dedi Ada. Demet Sayıner gülerek başını iki yana salladı. "Niye kızayım? Birbirinizi sevmenizin nesi kötü?" dedi sevecenlikle. Ada kendini tutamayarak annesinin yanına oturdu ve ona sarıldı. Annesi onu şaşırtmıştı.

"Canım annem. Sen dünyanın en iyi annesisin."

Çağdaş'ta önündeki sahneyi mutlulukla izliyordu. Ufak bir cesaret tüm kaygılarına son vermişti. Hayata daha fazla ufak cesaret eklemek gerekiyordu. Demet Sayıner hızla telefonunu eline aldı ve bir numara çevirdi. "Fahri. Ada ve Çağdaş ile sevgiliymiş. Evet, bizim Çağdaş.  Hemen evlenmeliler. Ah, geriye İpek ve Yaman kaldı. En zorları... Haftaya olsa hemen," diye kendini konuşmaya kaptırdı.

Ada hızla Çağdaş'a baktı.Evlenmek için erkendi. "Anne. Biraz konuşalım mı?" dedi Ada. Bunun üstüne Demet Hanım kocasına son sözleri söyleyip telefonu kapattı.

"Evlilik için daha çok erken Demet Hanım," dedi Çağdaş. Yine Ada'dan önce davranmıştı.

"Hanım mı? Anne de oğlum," dedi Demet Sayıner. Bu sözleri genç çifti güldürdü. Beklendiğinden fazla istekli çıkmıştı.

"Peki anne. Düğün ya da evlilik için daha erken. Henüz kariyerimiz tam başlamadı." Ada onu destekleyerek elini sıktı.

"Evlilik buna engel değil ki. Kaya'ya bakın. Gayet iyi yürütüyor. Ve Kuzey, o da gayet iyi."

"Anne lütfen. Biz onlar gibi değiliz," dedi Ada. Demet Hanım uzun uzun genç çifte baktı. Ona kendi gençliğini hatırlatıyordu.

"Tamam güzelim. Siz nasıl isterseniz. Haberiniz beni çok mutlu etti," dedi yaşlı kadın.

KışkırtıcıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin