We're back !

121 1 0
                                    

De-a v-ati ascunselea s-a intors!

„Chiar daca totul a inceput intr-o seara de septembrie crud, august prea copt, pentru mine toate-au prins contur prin octombrie; luna octombrie mi-a deschis ochii in legatura cu sentimentele mele si m-a facut sa fiu constienta de ele.” 

– Michelle

Si-a fost, poate, dragoste la prima vedere, o legatura spirituala tainca creata din cateva priviri, atunci, intr-o seara de septembrie crud. O toamna ce avea, prin toata nesiguranta ei, sa impleteasca mai apoi sentimente de la poli opusi, sa le armonizeze, ca in final, cei doi sa-si dea seama ca sunt legati, fie ca vor, fie ca nu, unul de celalalt… Era mai mult decat o simpla prietenie si totusi prea devreme ca sa se numeasca o relatie. Exista o simpatie dusa la extrem, ceva incert din cauza constrangerilor sentimentale ale amandurora – Eric esuand de nenumarate ori in trecut in ceea ce privea relatiile, nedorind sa se mai aventureze in asa ceva, iar Michelle, ea inca netrecuta peste legatura cu Alex, un baiat tipic societatii de azi. Evenimentul neprevazut in care fata aproape se sinucise, napadita de remuscari si franturi din amintiri si sentimente purtate pentru Alex, ii apropie pe cei doi mai mult, pastrand misterul motivului acestui fapt. In sfarsit, era mai mult decat o dragoste la prima vedere. Iar Eric fu izbit de gandul ca putea s-o piarda pe fata ca urmare a actiunilor sale prostetsi. Asta il facu sa tina mai mult la ea, sa doreasca s-o protejeze si mai intens, sa creada si mai tare in promisiunea pe care i-o facuse – avea sa o convinga sa traiasca cu adevarat, sa fie iubita, sa o simta, si asta pentru ca asa dorea, asa simtea el ca trebuie sa faca. Nadajduia ca putea sa lase trecutul in urma si sa ii arate lui Michelle ce intodeauna a vrut sa-si dovedeasca lui insusi – ca putea, ca era capabil sa iubeasca, sa n-o dea in bara.

Unii oameni sunt fauriti c-un suflet pereche. De acolo, se sus, li se-ntipareste asta. Uneori realizeaza, alteori o trateaza ca pe o simpla relatie – insa e ceva mai special, se observa inca de la inceput. „Stiu ca ai vazut toamna din ochii mei inainte de prima frunza cazuta”, dupa cum ii si afirma, in scris, intr-un banal biletel, Eric, fetei, cat timp se recupereaza in spital, se traduce, intr-un limbaj mai simplu, prin faptul ca flacara se aprinsese instant, inainte de orice fapta sau confesiune, cei doi fiind, mai mult sau mai putin, si constienti de asta. Recuperarea din ratacire a fetei, de dupa tentativa de a parasi lumea nu va fi deloc usoara. Ancorandu-se in Eric, dar inca nereusind sa-l uite de tot pe Alex, tanara este din nou captiva sentimental, nestiind incotro s-o apuce, ce sa faca. 

In momentul de fata Michelle se bucura de compania tanaraului Eric, bazandu-se ca odata cu iesirea din spital, prezenta lui o va face sa uite de tot ce tinea de Alex. Dar oare vrea cu adevarat asta? Doreste sa rupa definitiv legatura cu cineva cu care si-a petrecut atata timp din viata, fiind pe deplin fericita, dar care a dezamagit-o profund in cele din urma? Evitand sa se destainuie inca lui Eric, insa nedorind sa-l departeze de ea, gasind ceva unic care o atragea la el, acesta este, pe langa multe altele, inca un mister. Michelle nu este singura secretoasa, pana si Eric are retinerile sale si lucrurile pe care prefera sa nu le impartaseasca inca - printre care si o suferinta fizica, dobandita in urma unui accident cat timp veghea asupra fetei in spital.

Totusi, cu totii stim ca existenta nu e roz si ca viata, daca te-a lovit o data, o mai poate face si a doua oara, mult mai brutal. Astfel, situatia se va intoarce la 180, povestea capatand mai mult sens si actiune, mister si mult suspans, nu doar drama. Iar asta in capitolele ce vor fi scrise de mine, Fiction, si Abbeh., Adina., in continuare. Ramaneti cu noi si cititi pentru a afla raspunsurile la toate intrebarile, pentru a dezlega toate misterele, in final, pentru a va lamuri de ce se si numeste ficul „De-a v-ati ascunselea”. Daca v-am facut curiosi, sunteti invitatii nostri sa lecturati si primele unsprezece capitole. Am revenit, dupa cinci luni de absenta, mai dornici ca niciodata sa va aratam ca ideea noastra nu e ca celalalte si ca, prin stradanie in scris si suflet pus in totul, va putem dovedi ca un fic este mai mult decat ceea ce a parut pana acum!

Adina impreuna cu Rares.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 03, 2012 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

De-a v-aţi ascunselea.Where stories live. Discover now