4

28 2 1
                                    

Adeline POV
Ochii mei verzi s-au lărgit din cauza panicii de îndată ce am privit în jos spre lichidul cărămiziu. Intestinele mi s-au răsucit de groază. Era peste tot. Oriunde priveam, acolo era sânge.

Corpul îmi era acoperit de zgârieturi, decorându-mi pielea precum niște modele elegante. Aveam și o tăietură uriașă la baza claviculei mele. A trebuit să mă ascund. Veneau după mine.

Mă uitam cu teroare la corpul neînsuflețit al tatălui meu. Nu mai puteam plânge. Cuțitul era înfipt în inima sa, parcă strigând la mine. Am strâns la piept ursulețul pe care tata mi l-a dat. Blana maronie și catifelată era acoperită cu sânge.

Am auzit pași apropiindu-se și fugind rapid în direcția opusă, încercând să scape. Ei mă urmăreau.

Cu o oră în urmă
Noaptea balului
Degetele ei s-au înfășurat în jurul mâinii mele și m-au tras afară din camera mea. M-a împins spre holul răsucit, înainte să oprească în fața unei uși.

"Distrează-te" Marry mi-a șoptit înainte să dispară. Marry a ajuns acasă acum câteva ore. Nu ar rata aniversarea mea pentru nimic în lume.

În timp ce mă întorceam să privesc ușile, ele s-au deschis. Mi-am făcut încet drum spre două scări elicoidale care se întâlneau în vârf.

Ochii mei s-au lărgit din cauza panicii când mulțimea și-a îndreptat atenția spre mine.  M-am făcut mică  înspre umbre și am ochit mulțimea cu atenție.  Nu mă simțeam bine. Ochii tuturor oamenilor mă speriau, și frica mi-a rămas în stomac. Am prins rochia roșie simplă fără mâneci. Era dintr-un satin neted, dar asta o făcea atât de captivantă.

I-am observat pe tata și Willie în mijlocul sălii de bal. Tata a zâmbit înainte să înainteze spre mine, și eu să merg spre el. M-am mutat înapoi în hol, de frică să merg afară.

Desigur, când balul este dat în cinstea zilei mele de naștere, oamenii se vor holba la mine. Desigur, holbatul ar crește dacă nimeni nu m-ar fi văzut în cei optsprezece ani în care am fost în viață.

Nu am putut face acei pași singură. Nu când toată lumea se holba. Nu am stat niciodată cu mai mult de cinci persoane într-o cameră. Gândindu-mă să stau în fața a sute de oameni mi-a făcut ca stomacul să mi se strângă de frică.

Nu aveam de gând să merg acolo și să mă panichez. Ei nu aveau aveau de gând să mă oblige să o fac, sau? Am început să respir excesiv când gardienii au început să mă împingă.

Am fost împinsă pe trepte, singură, cu nimeni lângă mine. Am aruncat o privire peste sala de bal,
mușcându-mi buza emoționată, nesigură ce să fac în continuare. Ochii mei au observat zâmbetul liniștitor al tatălui meu, îndemnându-mă să cobor scările spre el.

Am luat o gură de mare de aer scanând sala de bal, mai apoi întorcându-mi privirea spre tata. Asta va fi ușor. Doar ignoră-i pe toți și uită-te direct spre tata. Am coborăt cu pași nesiguri scările, ținând balustrada căt de bine am putut, eliberându-mă de emoții.

Mă concentram puternic pe coborâtul scărilor și mi-am îndreptat atenția spre frica de a fi în centrul atenției. Cu mintea în alte parte, am călcat accidental pe rochie. Am putut simți smucitura materialului, făcându-mă să-mi pierd echilibrul pe marginea scării.

Totul din jurul meu se ducea frumos, la fel ca scările de murmură care se apropiau de fața mea. Cădeam. Oh nu, acesta era unul dintre motivele pentru care nu voiam să cobor scările în timp ce eram în centrul atenției. Mi-am închis ochii strâns, pregătindu-mă pentru impact.

Dar nu am mai reușit să ating solul. Înfășurate în jurul meu erau două brațe voluminoase, ferindu-mă de impactul cu solul. De îndată ce respirația mea precipitată s-a calmat, am privit în sus pentru a vedea cine era eroul meu.

Era prințul. M-am holbat în profunzii lui ochi albaștrii cu buzele despărțire.
M-am oprit din holbat și m-am desprins de el de îndată ce m-a ajutat.

Stând din nou în picioare, am privit spre prinț care era periculos de aproape de fața mea. El s-a aplecat pentru a face distanța și mai mică. Buzele lui s-au apropiat de urechea mea și a șoptit răgușit un " ai grijă pe unde calci" înainte să-mi conducă restul pașilor.

Prințul m-a condus spre tatăl meu care mă aștepta înainte să dispară în mulțime.

"La mulți ani, dragă". Tatăl meu a spus, împingându-mă într-o îmbrățișare.

M-am așezat la o masă în dreptul tatălui meu. Sala era plină de viață și toată lumea conversa. Ea era decorată cu articole în accente aurii și luxuriante. Oameni cu putere, nobilimea și multe alte figuri importante erau în încăpere.

Tatăl meu mi-a aruncat o privire și un zâmbet a apărut pe fața sa.

" Ți-am luat ceva", a spus el întinzându-se pentru a apuca un urs de pluș maro.

"Tată ști ca nu mai am cinci ani".

Aveam o colecție întreagă acasă. Presupun că nu m-ar deranja să mai adaug încă unul în morman.

"Dansați, domnișoară?" Am auzit o șoaptă joasă în spatele meu.

"Desigur". Am spus, luând mâna omului și oferindu-i ursul înapoi tatălui meu.

Ne-a condus spre centrul sălii de bal, începând să dansăm lent.  El se holba la mine cu o privire calculată.

Bărbatul își ținea mâinile inconfortabil de jos pe șoldurile mele, în timp ce le apucă strâns ca să mă apropie de el. Am regretat imediat acceptarea invitației lui la dans.

"Domnișoară, nu m-am așteptat niciodată să fi așa de frumosă. Este o onoare să dansez cu tine. Am un titlu și caut să mă însor". Mi-a șoptit el, ridicându-mi bărbia cu degetul său. Cealaltă mână a alunecat periculos de jos pe spatele meu. Aveam o repulsie pentru el și eram dezgustată în același timp.

"Te rog oprește-te", îi șoptesc.

Brusc, un țipăt panicat umple sala de bal. Am căutat cu privirea locul de unde țipătul provenea. Erau invadatori. Liderul lor ținea un cuțit deasupra inimii unei femei, amenițând-o cu moartea dacă nu primea ce voia.

"Unde este ea?" aud un bărbat înalt cu păr negru care strigă. Părea musculos și foarte înspăimântător. Era periculos.

L-am putut vedea pe tatăl meu tensionându-se.

"Addie, fugi!" a țipat el.

...............
Îmi pare rău pentru întârziere,
mi-am propus să postez săptămânal traducerea cărții. Nu ezitați să votați sau să lăsați un comentariu. Părerea voastră contează extraordinar pentru mine și autoarea cărții. Weekend plăcut!

The Power in my Veins || TRADUSĂWhere stories live. Discover now