Κεφάλαιο 30ο

1.8K 137 15
                                    

Ανέβηκα πάνω στη μηχανή και αφού κοίταξα μια τελευταία φορά το σπίτι μου έβαλα μπρος και έφυγα. Έφτασα στο σπίτι της Αναστασίας και χτύπησα τη πόρτα. Μου άνοιξε ο Τζακ ο ξάδελφος της

"Που εισαι ρε" μου είπε και με αγκάλιασε αντρικά. Με τον τζακ παντα είχαμε πολύ καλές σχέσεις.

"Τι λέει;" τον Ρώτησα και του χάρισα ένα από τα πιο ψεύτικα χαμόγελα μου

Μου έκανε νόημα να μπω μέσα και κατευθείαν η Αναστασία έπεσε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει

"Σιγά ηρεμισε θα τον φας τον καημένο" της είπε ο Τζακ και εκείνη τον κοίταξε με δολοφονικό ύφος

"Θα περάσουμε τέλεια θα το δεις. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξεχάσεις" μου είπε καθώς με κοιτούσε μέσα στα μάτια. Πώς μπορεί μετά από όλα αυτά που έχει κάνει.

"Η Έλλη;" τη ρώτησα και εκείνη αφού πήρε ένα αγανακτισμένο ύφος έφυγε από το δωμάτιο χωρίς να πει τίποτα.

"Πάντως να ξέρεις πως εγώ δεν συμφωνώ με όλα αυτά" μου είπε χαμηλόφωνα ο τζακ Όταν έφυγε η  άλλη. Εγώ απλά του έγνεψα σε στυλ καταλαβαίνω.

Έλλη POV

Άκουγα ομιλίες από έξω. Προσπαθούσα να καταλάβω τι ελεγαν όμως μια χαρακτηριστική φωνή καρφώθηκε στο μυαλό μου. Ο Τεο. Είναι εδώ.

Ξαφνικά η Αναστασία μπήκε μέσα και ήρθε κοντά μου.

"Μπορεί να κέρδισες τη καρδιά του όμως εγώ κέρδισα τον ίδιο." Μου είπε και άρχισε να με λύνει. Σηκώθηκα από τη καρέκλα που ήμουν τόσες μέρες και δεν ένιωθα το σώμα μου. Με έσπρωξε προς τη πόρτα και αρχίσαμε να περπαταμε. Φτάσαμε στο σαλόνι όπου είδα το Τεο μαζί με το αγόρι που έφερνε νερό και φαγητό.

"Σας δίνω 3 λεπτά να αποχαιρετηστιτε για πάντα. Πάμε Τζακ" είπε η Αναστασία και έκανε νόημα στον Τζακ που όπως κατάλαβα ήταν το όνομα του αγοριού να την ακολουθήσει.

Ο Τεο με πλησίασε και με φίλησε. Τόσο δυνατά που τα χείλη μου ετσουζαν. Με φιλούσε σαν να ήταν το τελευταίο μας φιλί. Μα τι λεω ήταν το τελευταίο μας φιλί.

"Τεο" είπα διακόπτοντας το δικό μας.

"Σσσσ" είπε και με πήρε στην αγκαλιά του. Είχα το κεφάλι μου στη καρδιά του και κατάλαβα πως έκλαιγε. Μου κρατουσε όμως τόσο δυνατά το κεφάλι που δεν μπορούσα να γυρίσω να τον κοιτάξω.

"Θέλω να προσέχεις τον εαυτό σου και να γίνεις ευτυχισμένη. Μπορεί να είμαι μακριά μαζι της όμως πάντα θα αγαπώ εσένα. Τ'ακους; ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ" ΕΊΠΕ και με ξαναφιλησε

Anarchy girlOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz