Κεφάλαιο 8ο

2.9K 169 19
                                    

Το επόμενο πρωί με ξύπνησε η Εύα που τραγουδούσε χειρότερα και από φώκια με φαρυγγίτιδα. Σηκώθηκα από το κρεβάτι και πήγα στη κουζίνα όπου είδα την Εύα να....μαγειρεύει; WTF;;; Η Εύα σιχαίνεται το μαγείρεμα. Τέλος πάντων. Και τραγουδούσε το "είσαι παιδί μου πειρασμός"

Είσαι παιδί μου πειρασμός σεισμός αιαιαιαιαιαιαιαιαιαι. Αιντεεεεεε. Προβληματα που έχει ο κόσμοςςςς. Άσε με να χαρώ τα νιάτα μου και την ομορφιά Μου.... Τι ποια σου;Χαχαχαχα καλό αστείο.

"Εύα;Είσαι καλα;" ρώτησα και την κοιτούσα σαν να είναι τρελή

"Ναι μια χαρά γιατί;" με ρώτησε ενός χτυπούσε τη μπεσαμελ. Μα καλά τι στο διάολο φτιάχνει;

"Μαγειρεύεις;"

"Ααα ναι φτιάχνω μουσακά" Τι φτιαχνεις;; Αυτή ούτε αβγό δεν ήξερε να φτιάχνει. Και τοστ που έφτιαχνε το έκαιγε η άχρηστη.

"Ευακι μου σε λίγο θα έρθουν δύο ασπροφορεμενοι κύριοι και θα σου φορέσουν μια άσπρη πόδια που θα δένει τα χεράκια πίσω και θα σε πάρουν μαζί τους. Εσύ μην φοβηθείς θα πανε σε ένα μεγάλο κτίριο με ανθρώπους του είδους σου" της είπα καθως την πλησίασα και της χάιδευα τη πλάτη στοργικά

"Ποιους;" με ρώτησε με ενθουσιασμό. Αα Καλά ο έρωτας την έχει χτυπήσει κατακούτελα

"ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΎΣ" είπα και πήγα πίσω στο δωμάτιο μου. Ντύθηκα και πήγα στο νεκροταφείο. Διασχίζοντας τους τάφους το μάτι μου έπεσε πάνω στον τάφο της. Τον πλησίασα. Ήταν πραγματικά όμορφη. Λογικό να την ερωτευτεί ο Τεο. Κρίμα. Κρίμα που χάθηκε τόσο άδικα και τόσο άδοξα. Προχώρησα στον τάφο των γονιών μου. Είχα να έρθω αρκετό καιρό. Τα λουλούδια είχαν μαραθεί και το μνήμα είχε γεμίσει σκονη.

Αφού κάθισα και τους μίλησα για όλα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό έφυγα. Ξέρω μπορεί να είναι τρελό το ότι μιλάω στους νεκρούς όμως νιώθω μια γαλήνη μέσα μου. Νιώθω πως μόνο εκείνοι με καταλαβαίνουν πραγματικά.

Πήγα σπίτι όπου είδα την Εύα να χαζεύει στο κινητό.

"Αα μπα δεν ήρθαν ακομα;" ρώτησα με ειρωνικά μόλις μπήκα μέσα (για τους γιατρούς από το τρελοκομείο εννοώ)

"Ποιοι;" με ρώτησε χωρίς να πάρει το βλέμμα της από την οθόνη του κινητού

"Αα Καλά γάμα το είναι για έξυπνους" είπα και πήγα προς στο δωμάτιο μου

Anarchy girlΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα