De brief

13 1 0
                                    

Hij opent de brief en leest.
Ik heb gehoort dat jij een cosmog hebt gevangen die is van mij ik wil graag tegen te vechten en de gene die wint die krijgt de cosmog. Ik verwacht je tezien in het park om twaalf uur precies als je er niet bij bent dan kom ik de cosmog halen begrepen.

Ik moet er zijn voor nebby en ik kan voor die tijd nog trenen. Luc kijkt op de klok 10 uur ik heb nog twee uur denkt hij.
Even later als hij bij zijn vrienden is aan gekomen lecht hij uit dat hij om 11.45 weg moet om dat hij moet vechten voor nebby. Ze beginnen met trainen. Raf die vecht met bulbasaur en luc met charmender. Charmender doet ember bulbasaur is al bijna dood dan doet bulbasaur growl dat doet charmender geen schade charmender doet ember en bulbasaur is dood. En dan de tweede vriend met een gloom. Charmender doet ember gloom is bijna dood gloom doet absorveer charmender is voor een derde deel dood charmender doet weer ember en gloom is dood. Ik moet gaan anders kom ik te laat zegt luc. Doei luc roept iedereen. Charmender is in middels level 15. Luc denk: als ik nou nog heel evetjes train heb ik een charmeleon. Charmender doe ember op die pidey. De pidey is dood. Charmender doe tackle op dien poliwag de poliwag doet tackle terug charmender doet nog maals tackle en de poliwag is dood en charmender evolueert in charmeleon. Ze moeten rennen om op tijd te komen. Maar dan struikelt luc over een boom stronk en is hij bewusteloos. Even later word hij bewusteloos gevonden door een vrouw die een bos wandeling aan het maken was en die bracht hem naar het ziekenhuis. Daar komt luc bij luc: wat is er gebeurt wat doe ik hier. Je was
bewusteloos gevonden in het bos deze vrouw heeft je hier gebracht zij de dockter. Wat deed je daar eigelijk? Ik was op weg naar het en door het bos was de snelste weg: zegt luc. Onee het gevecht nee hij komt nebby hallen. Wat moet ik nou doe. Dank u wel dockter maar ik moet nu echt weg: zegt luc. Hij kijkt op zijn horloge  maar het is al half een enhij rend naar huis. Als hij binnen is gaat hij even rustig zitten en zet de tv aan en ziet dan op het nieuws dat iemant met een lang jas aan een zonnebril op en en hoed op met een charizard het hele park heeft afgebrand en de man bleef maar scheeuwen ik kom je halen luc ik kom je halen! Dan komt luc zijn moeder thuis en luc zet snel de tv uit. He ik las je brief wat ben je vroeg thuis: zij de moeder van luc.oja ik was gevallen in het bos en was bewusteloos een vrouw vond mij daar en had mij naar het ziekenhuis gebracht daar kwam ik bij en ze zijden dat er niets ergs was en toen ging ik naar huis: zij luc.Ding dong ding dong. Moeder: he wie zou dat zijn. Ze deed de duur ope en daar stond de man met de jas zonnenbril en hoed en hij zij is luc er ook ik heb wat dingen met hem te bespreken.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Aug 26, 2018 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

SolgaleoUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum