Bölüm 8

182 28 45
                                    

Not;Bu bölüm hem romantik hem de kırıcı olacaktır.

İsimsize engel attığımdan beri, kendimde değildim. Neden engel attım ben de bilmiyordum ama, ona daha fazla bağlanmak istemiyordum. Onun yüzünden başıma bir bela aldım. İnsanlara güvenim kalmaz oldu.

"Meltem çabuk Twitter'daki gündeme bak". Beyza'nın dediğini yapıp Twitter'a girdim. Gündemler bölümüne girdiğimde, gördüğüm şey beni bir kez daha şok etmişti. "Taehyung gruptan ayrılıyor mu?"

Gözlerimin dolduğunu hissettim. O yazıyı görmemle birlikte donup kalmıştım. Benim yüzümden miydi acaba? Gerçekten o çocuk tae miydi ve benim onunla konuştuğumu öğrenmişler miydi? Tek yapabileceğim şey, akan göz yaşlarımı silmek oldu.

~birkaç gün sonra~

Taenin gruptan ayrılma haberinin yalan olduğunu öğrendiğimden beri, rahattım. Hatta bugün beyza ile birlikte Bts'in Fan meetingine gidecektik. "Hazırlan çabuk. İlk sıralarda olalım". Kafamla onaylayıp üstümü giydim.

Meltem

Meltem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Beyza

"Hazırım çıkalım" dedim ayakkabılarımı giyerken

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Hazırım çıkalım" dedim ayakkabılarımı giyerken. Beyza beni süzüp "Harika olmuşsun. Taehyung görse kesin aşık olur" dedi. Sıcakça gülümsedim. "Seninde benden farkın yok, Jimin şanslı" dedim dış kapıyı kapatırken. O da gülümseyip yola koyulduk.

"Yah ama çok az sıra var. Ben şimdiden heyecanlıyım" dedim. Derin derin nefes alıp kendime gelmeye çalışıyordum lakin bir fayda vermiyordu. "Belki de şimdiye kadar Taehyung ile konuştun. Adını söyle, tepkisini ölç". Gözlerimi devirdim. Ona engel attığımı bildiği halde böyle konuşuyordu. Ne yani "Ben kim taegeuk. Sana engel atan kızım" mı diyim? Her neyse.

"Evet gençler hoş geldiniz". Suga mikrofonu alıp konuştuğunda gözlerim taeyi aradı. Ve tam karşımda duruyordu. O da sanki birisini arıyor gibiydi. Gözleri gözlerimle buluştuğun da kalbimin ritmini değiştiren adamın sadece Kim Taehyung olduğuna emin oldum.

"Belki de.. dedim. İkimizde birbirimizi tamamlayan bir ay parçasıyız.

Gözlerimiz kısa bir süre buluşmuștu. Herkese teker teker bakıyordu. O an anladım ki, sadece bana anlamlı bir şekilde bakmıyor herkesin yüzünü beynine kazımak istiyordu.

"1. Sıradan armyler gelsin". Bu sefer de konuşan Jin olmuştu. Bunlar kameralarda görülenden daha yakışıklılar.

"Ah merhaba". İlk jiminle konuştuktan sonra sırayla diğer üyelerle de konuştum. Ve en son Taehyung vardı. Önceden konuşmaları hazırlar ona göre cümleler kurardım ama, onu gördüğüm an dilimin tutulacağını hesaba katmamıştım.

"Sanırım heyecanlısın". Taehyung gülümserken ben de gülümsemeye çalışıyordum. Başarabiliyor muydum orası muamma. "Az önce.." dedim. Devam etmemi beklercesine bakıyordu. O an öpesim gelmişti.

"Bana anlamlı bir şekilde baktın. Bakışlarının bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum".

Gülümsedi.

Eridim.

Ellerimi tuttu.

Öldüm.

Gömülmek istedim, o gülüşünde.

"Her Army'e böyle bakıyorum ve isimlerini hafızamda tutmaya çalışıyorum" dedi elleri ellerimdeyken. Bir şey söylemiyordum. Sadece ona bakmakla yetindim. "Pekala. Senin adın ne?". Birkaç saniye durduktan sonra "Taege" diyordum ki "Ah Meltem" dedim. Taegeuk diyecektim az kalsın!

"Taegeuk diyecek gibiydin". Diyecektim zaten bayım. Ama diyemezdim. O isimsiz çocuğun daha kim olduğuna emin olmadan, hiçbir şey diyemezdim.

"Güzel bir isim de o yüzden onu kullanacaktım".

Kafasıyla onayladıktan sonra ellerimi elleriyle daha sert bir şekilde kenetledi. "Ellerini tutan ellerimin gitmesine izin verme.." dedim sarhoş bir ses tonuyla. Huzur bulduğum o gülüşü attı tekrardan.

"Diğer Army ile de vakit geçirmelisin Taehyung". Jungkook konuştuğunda Taehyung ellerimi bıraktı.

Gitmesine izin verdi bile. Ne bekliyordum ki?

"Görüşürüz" deyip el salladı. Ve ben onun sadece beni bırakan ellerine baktım..

Sorular
1) Romantik bir bölüm müydü?

2) Meltem ağzından Korece adını kaçıracakken, Taehyung șaşırmadı.  Sizce neden?

3) Meltem Kim Taehyung'a mı aşık, yoksa Bay isimsiz'e mi?

Hepinizi nüfusuma alıcam 💜💜

Moon lovers [1] KTH Where stories live. Discover now