Kapitel 57

825 23 19
                                    

30 april 2019

Kära Alina,

Idag såg jag ett stjärnfall, det fick mig att tänka på när vi såg det på min pappas dödsdag och jag önskade att du skulle bli min. Vet du vad jag önskade idag? Jag önskade att du skulle komma tillbaka till mig och bli min igen. Eftersom du inte kommer läsa det här brevet kan jag berätta det här för dig.

Alla säger att såren läker med tid. Men jag tror aldrig att såren kommer läka helt. Jag kommer alltid att älska dig. Många sa att vi inte var på riktigt. Att det inte går att bli kär i ett fan bara så där. Men för mig var det viktigt, det kändes på riktigt. När du stack ifrån mig så vände allt. Allt blev värre och jobbigare. Och alla saker som du lämnade ligger i min hall. Har inte orkat lämnat dem till Emilio så han kan ta dem till din lägenhet.

Vi släppte en låt i fredags. Jag va' där för dig när du behövde mig som mest. Då du tog hela mitt hjärta och ba' kasta iväg. Det var tider då jag inte skulle klara de själv. Men jag kämpa mig igenom o' nu står jag här själv. För jag skulle ha varit din. O' du skulle va min. Vi skulle jaga våra drömmar tills du fångade din. Men ingen här i världen är som dig jag lova' dig. O' allt de som vi bråkar om de löser sig. För att allting har en mening om du går brevi' mig. Du får jättegärna komma på vår nästa spelning.Kom o' se mig. För att allt som jag skriver är om dig såklart. Det va tider men nu kan jag inte längre se. Nu är jag ensam här på Söder i min lägenhet. O' tänker på hur de kunde va'. Jag är kvar. Hoppas bara på att du har det bra. Nästan allt är om dig. Till dig.
Lyssnade du och vad tycker du om den? Berätta nu om London, var det bättre än du trott?

När vi stod där på nyår var det enda jag tänkte 'låt mig hålla om dig för bara en minut och minnas allt vi gjort'. För några av de bästa minnena jag har delar jag med dig. Varje gång jag lyssnar på radion stänger jag av när den spelar vår sång. För jag tänker alltid tillbaka på alla gånger vi satt i bilen eller stod i köket och sjöng och dansade till låten. Allt handlar om överlevnad.

Jag har börjat inse nu att vi förlorade varann med några hundradelar, enbart för att vi följer våra drömmar och de råkar krocka just nu.

Efter brevet ska jag släppa dig för sista gången, så jag fäller en tår nu. Förlåt för allt jag sa då och den jag blev i år. Det var aldrig meningen att det skulle bli såhär.

Vi ses!
Dante

——————————————————————-

Kära Dante,

Jag tänker fortfarande så mycket på dig. Det jag gått fyra månader sedan allt hände, men jag älskar dig fortfarande lika mycket. Jag borde släppa dig, men du är ju allt för mig.

Jag tänker ofta på allt som vi gjort och jag saknar varenda liten småsak. Minns du som jag minns? Eller saknar som jag saknar? För jag tänker på dig ofta och jag vill bara tillbaka.

Minns du när vi sa att vi skulle åka hela gänget till Uppsala för att fira Valborg? Vi skulle ha en galen dag. Det får mig att undra om ni ändå gjorde det? Ni kanske är där nu? Oavsett vad, så hoppas jag att ni har kul!

Ibland tänker jag på hur det hade varit om jag inte hade träffat dig Fan jag minns hur jag var innan du. Du förändrade verkligen mitt liv och båda var så naiva och sa att vi skulle hålla ihop tills vi dör. Ingen som visste att allt har sitt slut.

Du vet när vi såg stjärnfallet? Vet du vad jag önskade mig då? Jag önskade att du skulle bli min och att jag skulle få kalla dig mig pojkvän. Min önskan gick i uppfyllelse, i alla fall för en tid. Om jag ser ett till stjärnfall kommer jag önska att vi hittar tillbaka till varandra.

Det är många kvällar då jag ringer dig, vill höra din röst men jag säger ingenting. Försökte radera ditt nummer, men har lärt mig det utantill. Men din röst gör mig lugn och den gör att jag känner mig trygg. En dag ska jag våga säga hej.

Jag lyssnade på låten. Jag älskade den och din vers var som vanligt min favorit. För att svara på en del av texten. Jag har det bra här i London. Jag har ett jobb som jag längtar till varje dag. Jag spenderar nästan all vaken tid på jobbet haha. Du känner ju mig, jag är ju besatt av Harry Potter.

Kommer du och hälsar på mig någon gång? Du lovade ju det.

Med kärlek.
Alina

Blommor under kudden, båda drömde om varann ~ Dante LindheDär berättelser lever. Upptäck nu