Cuvinte si cantece

1K 31 7
                                    

Un capitol dupa o eternitate ! Scuze ! Insa vroiam sa va zic ca saptamana asta nu voi mai putea posta . SCUZE! 

Si ca sa va avertizez , vor fii multe perspective ale povesti in capitolul asta .

In poza e Ally ( Lucy Hale )

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Poveste Zayn 

- Nu prea bine .... a pierdut mult sange si va avea nevoie de un transplant . Uh... operatia pentru cancer a fost amanata . Insa o vom face maine altfel nu va supravietui saptamana . Insa problema este ca daca nu prea are sange in corp , iar noi o vom opera , exista sanse mici de supravietuire. Voi alegeti .

Nu imi venea sa cred ce aud . Ali putea sa moara? NU cred. E puternica ! VA REZISTA !

-Eu zic sa faca operatia ! s-a auzit o voce din spatele nostru .

Ne-am intors si le-am vazut pe Cassy , Anna , Deea si Danielle. Am fugit spre Deea si am imbratisato . La fel au facut si ceilalti . In momentul asta m-am simtit prost pentru Harry . Persoana pe care o iubea cel mai mult avea sanse sa isi piarda viata .

Desi toti aveam o usoara ezitare am fost de accord sa ii facem operatia . In ambele cazuri avea sanse sa moara . Insa daca nu ii faceam operatia nu mia traia , dar daca i-o faceam avea sanse sa traiasca .

Doctorul a dat din cap si ne-a zis ca putem sa intram doi cate doi in camera . Primii care am intrat am fost eu si Deea .

Am vazut-o pe Ally a noastra stand intinsa pe pat cu ochii inchisi si buzele usor departate.Era pala si nu avea pic de veselie. Ma durea sa o vad asa .

Ne-am apropiat de ea usor si Deea i-a luat mana.

- Ally , nu poti sa ne lasi ! Vei lupta cat poti cu boala si durerea fiindca stiu ca vei invinge . Gandestete la noi , eu , Zayn , Niall , Liam , Louis, Cassy , Danielle , Anna si desigur Harry. Gandeste-te la noi si vei simti cum iti creste forta .Esti puternica si o sti ! Trebuie doar sa rezisti Ali ! Sa rezisti ! a zis Deea .

S-a ridcat si si-a ascuns capul in pieptul meu . Am putut sa o aud cum plange . Am iesit din sala si i-am lasat pe Liam si Danielle sa intre .

Poveste Liam 

Zayn si Deea au iesit ambii in lacrimi . Zayn incerca sa o linisteasca pe Deea care plangea din ce in ce mai mult .

Am intrat cu Danielle in camera si ne-am apropiat de Ally care zacea pe pat.

- UIte , eu un prea te cunosc. Nu te-am vazut niciodata , a inceput Danielle. Insa din cate mi-au spus baietii esti o persoana minunata . As vrea sa te fii cunoscut in alte circumstante , nu intr-un spital.Insa poate asa a vrut soarta nu ? In orice caz sa nu te lasi infranta de boala ! 

Danielle s-a ridicat cu lacrimi in ochii si eu m-am apropiat de patul de spital.

-Nu am ce sa zic decat , fii puternica. Nu te lasa si lupta ! Poti castiga nu iti face griji .Noi credem in tine .

-Hai sa mergem Liam , a zis Danielle care inca avea lacrimi in ochii .

Danielle era o persoana minunata , desi nu o cunostea pe Ally tot ii pasa si plangea pentru ce a  patit . Multe persoane doar ar ignora asa ceva insa ea era speciala . Era diferita si din cauza asta o iubeam atat de mult.

- Da , asa ar trebui , am zis .

M-am ridicat si am mers spre usa cu Danielle . M-am mai uitat odata la Ally si am iesit din camera.

One Direction - Up All NightWhere stories live. Discover now