Intalnirea - What Makes You Beautiful

1.9K 50 3
                                    

Buna , un nou  capitol ! Cred ca voi scrie urmatorul capitol ori azi ori saptamana asta ,probabil in weekend! Spor La Citit!

Astept pareri!

 Inpoza etse rochia >>>>>>>>>>>>>

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Poveste Ali

Eram fericita , dar si nervoasa  .El nu stia ca eu ca stiu cine e el , asa ca ma mintea . Poate doar vroia sa il cunosc pe el , nu pe vedeta din el  . Azi ii voi spune ca stiu . Dar cu ce sa ma imbrac ?

Am cautat prin garderoba mea si am gasit o rochie verde spre turcoaz si o geanta neagra sclipicioasa,  cercei negri si pantofi tot negri. O primisem cadou de ziua mea , insa nu avusesem unde sa o port .Spre surprinderea imi venea  . Parul mi l-am ondulat si mi-am luat telefonul cu mine.

Desigur ca mi-am luat si un palton pe mine  fiindca afara se era racoare  . Se facuse  sapte si 10 minute si nici urma de el  .Am mai asteptat inca 10 cand am vazut o masina neagra parcand in fata casei mele . Din ea iesi Justine , de fapt Harry  . Era imbracat cu un tricou alb si niste blugi  . Cand m-a vazut s-a oprit si a zambit . 

- Buna , te-ai  imbracat tare frumos.

- Multumesc , si tu la fel . Mergem ?

-Da ! a zis si m-a luat de mana deschizandu-mi usa masini.

Interiorul masini era chiar frumos . Era curata si avea huse de piele neagra . Drumul n-a durat mut , si tot timpul m-am uitat pe fruis la Harry . Ii statea tare bine imbracat asa .

Cateodata il vedeam cum se uita cu coada ochiului la mine , incerca sa spuna ceva insa nu o facea .  Atunci  masina s-a oprit si m-a condus spre cabina din Ochiul Londrei . Intradevar era frumos aici . Prin pereti de sticla puteai vedea o priveliste uimitoare.

Ne-am asezat si am privit spre luminile orasului . Deodata am simtit mana lui pe  talia mea . Mi-am lasat capul pe umarul lui si am zambit .

- Justine ... am inceput insa  el mi-a taiat-o.

-Vreau sa iti spun ceva ! Eu nu... insa i-am taiat-o  eu.

-Tu nu esti Justine Harris , ci Harry Styles . am zis incet

-De unde stiai ? a intrebat el  curios

- Pai eram pe internet si am gasit o poza cu tine unde scria Harry Styles , mi-am dat seama de unde te stiam ... Erai membru al trupei de la X Factor ... One Direction . am zis uitandu-ma la el.

-Imi pare rau Ali , a zis oftand . Doar ca eu  vroiam sa ma cunosti cu adevarat , nu doar ca pe o vedeta .

-Recunosc , l-a inceput m-am enervat , dupa care mi-am dat seama ca as fi facut la fel . Si nu te ingrijora , eu vreau sa il cunosc pe adevaratul Harry Styles. am zis zambind

Atunci el a zambit rusinat si s-a uitat in ochi mei , eu mi-am intors capul . Eram rusinoasa cateodata ,  mai ales in preajma lui.  Mi-am lasat  capul pe umarul lui si am stat asa privind luminile.

-Ali? intreba el.

-Da? 

-Mi-a placut sa stau cu tine , vrei sa mai iesim si alta data ? a zis usor timid.

-Da . Dar...

-Dar ce? a zis el

-Pai , sa iesim ca prieteni sau ca...? insa nu am mai continuat

-Tu ce ai vrea ? m-a intrebat 

Ah , acum ce fac?Asta e greu.

-Ca mai mult ca amici , am zis intr-un final.

El a zambit , probabil asta vroia si el.

-Bine ! a zis si s-a aplecat spre mine.

M-a sarutat usor pe buze . Eram in al noualea cer . Imi placea prezenta lui , imi placea felul in care zambea , felul in care ma saluta . 

Cand ne-am desprins , mi-a zambit . Si eu la fel si l-am imbratisat .

Poveste Harry

Ea era asa draguta in lumina orasului  . Am simtit cum cineva ma urmareste , asa ca m-am intors si am putut sa  ii vad in ceilalti cabina pe Louis , Niall , Zayn si Liam . 

-Oh nu! am zis

-Ce e ? a intrebat Ali ne linistita.

-Ceilalti baieti din gasca ne-au urmarit .Uite ! am zis si i-am aratat cabina din spate.

Ea a inceput sa rada si le-a facut cu mana .  Atunci ei si-au dat seama ca i-am vazut  . Cand cabina s-a oprit , eu si Ali am fugit spre masina  . Vroiam sa o duc la restaurant , insa nu cred ca mai avem cum daca sau bagat baieti  . Am urcat si ne-am indreptat spre casa ei  . Cand am ajuns , am coborat si am intrebat -o :

-Stai singura?

-Da, de ce ? a zis curioasa .

-Hai ! am zis si am tras-o inauntru .

Am aprins luminile si ne-am uitat pe geam la masina care sa oprit in fata casei . M-am dus afara si am ciocanit in geam

-Ummm...lasati un mesaj, nu e nimeni acasa .... Beep ! s-a auzit vocea lui Louis dupa care rasetele baietilor.

Mi-am dat ochii peste cap.

- Aaaa, uite ! Un morcov ! am zis

-Unde ? Unde? a zis Louis coborand  geamul . Hey , m-ai pacalit !

-Si tu m-ai urmarit! Hai ,Ali a zis sa va aduc inauntru. am spus 

Baieti au coborat si m-au urmat in casa  . Cand am intrat ianuntru , Ali adusese biscuiti, morcovi  si ciocolata calda. 

-CIOCOLATA ! au strigat Liam , Niall si Zayn.

-MORCOVI ! a strigat Louis. 

Dinouu mi-am dat ochi peste cap

Poveste Ali

-MORCOVI! a strigat cel cu parul maro.

Ciudat baiat.

-Ali , ei sunt Louis , Niall zayn si Liam. a zis Harry

-Buna! au zis toti in cor ridicand capetele din morcovi si ciocolata lor.

Fiecare era diferit si simpatic in felul lui. Cel blond ,Niall, era amuzant si amabil. Zayn , era misterios si tinea la parul lui  .Louis era amuzant si spunea cuvinte la intamplare.

-MORCOVI! l-am auzit strigand dinouu.

Liam era cel prudent si serios. Iar Harry era cel care flirta si era amuzant.

E ca l-a gradinita!Cu ce m-am pricopsit pe cap?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Direction - Up All NightWhere stories live. Discover now