•Part 7: Her•

2.2K 42 2
                                    

Ik lig op mijn bed muziek te luisteren als ik een berichtje binnenkrijg van Alex.

Alex💋: Hey, zin om morgen af te spreken? 😘

Me: Ja tuurlijk! Gaan we shoppen? Ik heb een nieuw kleedje nodig.💋

Alex💋: Is goed voor mij, om 11 uur bij mij thuis? 😘

Me: Top, see you! 💋

Ik sluit mijn telefoon af en denk even na. Als ik overdag niet thuis ben, wanneer kan Blake me dan helpen? Dan moet het vanavond gebeuren...

Zenuwachtig loop ik naar Blake zijn kamer. Ik klop op de deur en wanneer ik zijn zware stem hoor zeggen dat ik mag binnenkomen open ik de deur. Hij zit op zijn bed te gamen en is aan het praten in zijn headset, waarschijnlijk tegen een van zijn vrienden.

"Wacht even, het spel is bijna gedaan." Mompelt hij en geconcentreerd speelt hij verder terwijl ik in de deuropening sta. Even later slaakt hij een kreet van blijdschap, hij heeft duidelijk gewonnen.

"Yes bro, die laatste shot was echt heel mooi. Ja, ik weet het. Is goed voor mij. Ik moet gaan, tot straks."

Hij zet zijn headset af en klopt naast zich. "Kom zitten, wat is er?" Ik loop aarzelend naar hem.

"Over de lessen... Is het mogelijk om dat vandaag al te doen?" Hij knikt. "Zo dadelijk moeten we gaan eten en na het eten ben ik weg, is nu een goede moment voor jou?" Ik knik.

Hij ziet waarschijnlijk dat ik nerveus ben, want hij begint me gerust te stellen terwijl hij de deur sluit en op slot doet. "Oké, ga comfortabel zitten met je gezicht naar mij."

Ik doe wat hij zegt en zet me op mijn knieën. Hij zet zich tegenover me. "Je handen plaats je bij mijn heupen, over mijn schouders of op mijn kaken. Zo dus."

Hij plaatst mijn handen op de verschillende plaatsen. Uiteindelijk laat ik mijn handen op zijn heupen liggen. Hij legt zijn hand zachtjes op mijn wang. "Nu moet je naar voor buigen, je hoofd een beetje draaien en je ogen sluiten."

Ik doe wat hij zegt en voel plots zijn lippen tegen de mijne. Ze zijn een beetje ruw, maar dat stoort me niet. Al snel haalt hij zijn lippen van de mijne en ik open mijn ogen.

"Dat ging goed voor je eerste keer." Ik voel me zachtjes blozen. "Wil je ook al leren tongzoenen?" Ik knik zacht. "Dus, we doen hetzelfde als daarnet maar ik ga je lip een tikje met mijn tong geven. Dat is het moment waarop je je mond moet opendoen. Dan zul je wel zien hoe het verder gaat, laat mij je leiden."

Hij komt dichter met zijn hoofd en ik sluit mijn ogen. Zijn ruwe lippen komen weer op de mijne terecht en plots voel ik een zacht tikje tegen mijn lip. Ik open aarzelend mijn lippen en voel zijn tong in mijn mond. Mijn tanden botsen tegen zijn lippen en ik voel hem terugtrekken.

"Probeer je lippen meer te tuiten zodat je tanden niet meedoen in de kus." Ik wordt knalrood en hij lacht zacht. "Kom op, we proberen opnieuw. Je bent goed bezig!"

Ik sluit mijn ogen weer en voel zijn lippen tegen de mijne. Er is weer dat tikje tegen mijn lip en ik open mijn mond. Nu probeer ik mijn tanden niet te laten meedoen, wat aardig lukt. Mijn tong vindt ook het tempo van Blake zijn tong en na een tijdje begin ik het echt leuk te vinden. We blijven maar doorgaan, er lijkt geen eind aan te komen. Dan trek ik terug, uit ademnood.

Blake kijkt me stralend aan. Zijn roze lippen zijn licht gezwollen en zijn groene ogen twinkelen. "Je bent goed," is alles wat hij zegt.

Dan hoor ik mijn moeder roepen:"Kinderen, komen eten!" Ik wil rechtstaan en naar de deur lopen maar Blake trekt me terug.

Hij trekt mij zacht tegen hem aan en drukt zijn lippen weer op de mijne. Gewoon, een korte zoen. Dan staat hij op en loopt hij zijn kamer uit, zonder om te kijken. Ik blijf nog even verrast zitten en sta dan ook op om te gaan eten.

/AN/ hey lieverds, vinden jullie pikante scènes leuk of niet leuk? Laat het even weten, dan kan ik snel weer uploaden :) x writebelt

Teach meWhere stories live. Discover now