1 ' Tekrarlanan saçmalıklar

584 33 6
                                    

Uzun bir aradan sonra tekrar hikayeyi yazmaya karar verdim küçük değişikler yaparak yeni bölümleri atıcağım. Kurguyu biraz unutmuşum ancak yeni bir şekil vererek eskisini aratmayacağından eminim. Destekleriniz için teşekkür ederim.

1. Bölüm Tekrarlanan Saçmalıklar.

  ~ İ y i     O k u m a l a r ~

Bir şeyde en iyisi olmak ya da olmamak arasında ortanca bir kavram yoktur. Ya çok iyi olursunuz ya da bir konuda herkesden beter. Her zaman olduğum şeylerde en iyisi olmak yaşam felsefemdi. Olduğum durum, gelecekte ki ve geçmişte olacağım kişilik hepsinde tek bir ortak nokta ev sahipliğiyle ilerliyordu.

Bir çok kişi kendine itiraf edemese de zayıflıkların temelini her zaman kendini orta sınıfta görmeleriydi. Çaba sarf etmeden en kötü olunabilirdi ama bıktığın zaman var gücünle zirveyede yerleşebilirdin. Yapman gereken sadece rakip elemek ve en iyisi olmak tabii bunun için fedakarlıkların olmalı en ufak zorlukta cayarsan bu senin yetersiz olduğun anlamına gelir.

Asıl konumuza dönersek.. Genellikle olaylara aniden girmekten fazlasıyla hoşlantı duyarım, girişken olmayan ve kendini belli etmeyen insanlardan nefret ederim. Bu sanırsam işimden dolaya bende filizlenen bir kırıntı. Önüme aniden atılan bir suç davasını almaktan asla gocunmam.

'Eğer bir işiniz varsa ve buna dört elle sarılıyorsanız işinizde en iyisi olun' derler. Ben bir polis memuruyum zamanımın çoğu aile sevgisi denen unutmak üzere olduğum kavramdan uzak, hak eden ahmakları dört duvarın arasına sokmakla geçerken aileyi düşünecek kadar henüz kendimi salmadım.

İstediğim şeyi mutlaka yaparım, kendimi asla düz biri olarak tanımlamam ama dürüst olmak gerekirse pekte renkli sayılmam. Uçak kaçık şeyler düşünmem, başlangıç ve bitiş benim için önemlidir. Kriz anında devam et ya dur emrini kalbimin iznini almadam beynimle bitiririm. Kararlarım kesin ve nettir ya olacaktır ya da olacaktır bunun başka bir seçeneği yoktur tek farkla kimisi kolay yoldan kimisi zor yoldan.

Anlıyacağınız sade bir polis memuruyum, yeri geldiğinde riksliyim ama yeri geldiğinde mükemmelliyetçiliğimi konuştururum. Harika bir yapım var demiyorum ama bilgilerimi konuşturmayı iyi bilirim.

Geçmişimi karıştırmayı sevmem aile konusu açıldığında ortamı terk edebilecek kadar ileri gidebilirim. Annem ya da babam hiç birini tanımıyorum onlarla ilgili bilgim sadece adlarından ibaret. Bu zamana kadar hayatımı kendim kurdum ve bu zamandan sonra da kendim devam ettirmeye kararlıyım.

Çetrefilli ve bol olay üzerine kurulmuş bir hayatım yok. Kara defterleri sevmem, yasadışı işler ve kaçakçılık belkide bu hayatta en çok uğraştığım konular.

Ben Efe Çağlar ülkeye adeleti kendi ellerimle getireceğim ve önümde duran engelleri yıkıp geçeceğim.

.......

Barda oturmuş elimdeki içki dolu bardağı sağa sola çevirirken, ortalığı kolaçan ediyordum. Kesinlikle buraya kafamı dağatmaya ya da kendimden geçmeye geldim. Aklımda olabilecek tek şey şuan ki durumumda elime yakalayacağım suçluyla ilgili daha çok bilgi öğrenmek.

"Ne yapıyorsun sen be? Sapık mısın!"

Bağırış ile birlikte meraklı tavrım uyanmış başımı yavaşça sahnenin olduğu kısma çevirmiş, sözde yanımda olması gereken ortağımın biri tarafından itildiğini görmüştüm.

Zamanı Durdur [Düzenleniyor]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin