57

1.4K 210 3
                                    

Jungkook ve svých rukou držel tmavě červenou krabičku. Obsah krabičky jim všem třem mohla úplně změnit život. Jungkookovo srdce začalo bít ještě rychleji než před tím, když si uvědomil, co vše by ta krabička změnila. Jiyeon stála vedle něj a usmívala se. Ukázal jí, co se v té krabičce nachází a Jiyeon byla neskutečně šťastná. Moc dobře věděla, co to znamená.

Chytila Jungkooka za ruku a stiskla mu ji. Jungkook se na ni podíval a usmál se. Odemkl dveře od bytu a vešel dovnitř. Jiyeon vběhla do obýváku a kontrolovala, jestli se tady nenachází Taehyung. Když ho nikde nenašla, otočila se na Jungooka a zvedla palce nahoru. Jungkook se usmál a přesunul se k místu, kde plánoval malou krabičku schovat. Jiyeon ho neustále popoháněla, aby náhodou Tae nepřišel dolů.

Poté co spolu schovali danou krabičku, vydali se po schodech nahoru. Přesněji do Taeho a Jungkooka ložnice. Tae ležel na posteli zachumlaný do peřin a objímal Jungkookův polštář. Oba se začali usmívat ještě více a Jiyeon napadlo, že skočí pro foťák, aby mohli Taeho vyfotit.

"Nebuď maminku, jdu pro foťák."

Jungkook přikývl a sledoval jak malá holčička běží nazpátek dolů po schodech.

"Jungkooku?"

Jungkook se otočil a uviděl rozespalého Taehyunga, který se zrovna probudil z jeho odpoledního šlofíka. Sedl si a rukama si začal sahat do očí, aby se rychleji probudil. Jungkookovi to přišlo neskutečně rozkošné. Taehyung se pak ale rozhodl vymotat z peřin a radši si sedl do Jungkookova klína.

Ještě více se natiskl na Jungkooka. Jiyeon znova vběhla do pokoje, již s foťákem v ruce. Rychle vyfotila fotku a pro sebe si zamumlala "perfektní". Ale po chvíli se cítila vynechaná a sama, tak se rozhodla zakročit a sedla si do Taeho klína a šťastně se usmála.

Milovala její malinkou rodinu. Všechno bylo tak perfektní. Skoro jako pohádka. Podívala se nahoru na Jungkooka a znova se usmála svým "já vím všechno" způsobem. Jungkook se tomu zasmál a dal jí pusu na čelo.

kindergarten + vkookWhere stories live. Discover now