✨_1_✨

319 15 0
                                    

Ma numesc Daria, am 19 ani si sunt army de 2 ani. Fiind vacanta, am decis sa plec cu prietena mea cea mai buna pentru cateva saptamani in Coreea de sud.
M-am apucat sa-mi fac bagajul. Vorbeam in acelasi timp cu Cris, prietena mea cea mai buna pe FaceTime. A doua zii ne-am trezit devreme si pe la 8:00 am ne-am întâlnit in aeroport. La 10:00 am decolat și după ora din Coreea am ajuns la 1:30 pm. Zborul a fost lin, an dormit tot drumul.
Am mers la hotel sa ne cazam. Camera noastră era spațioasă, aveam o priveliște minunata de la balcon. Totul era perfect. Ne-am schimbat și am decis sa mergem sa mâncam. După masa ne-am plimbat prin oraș și seara am plecat intr-un club. Cris și eu eram in club. Veniseră SHINee sa cânte live. Ne-am distrat de minune. Ne-am îmbătat. A fost o noapte de neuitat. Când am dat sa ieșim din club pentru a lua puțin aer, un băiat misterios s-a apropiat de mine. Era înalt, avea parul blond și parca semăna cu un înger...
A venit la vreo 10 cm distanță de mine și mi-a zis:
El:Hey, vrei sa bem ceva?
Eu:Sigur, dar mai întâi putem face cunoștiință?
El:Ah,scuze, nu m-am prezentat. Eu sunt Seokjin sau Jin cum îmi spune toată lumea
Numele sau mi-a adus aminte de Jin din BTS și parca și semăna puțin cu jin, dar in club fiind întuneric nu mi-am putut da seama, dar oricum era imposibil sa die chiar jin din BTS.
Eu:Eu ma numesc Daria, iar ea e Cris, incantata!
Jin ne-a făcut cinste cu câte un pahar de vin și am mai stat de vorba, apoi el s-a oferit sa ne ducă cu mașina acasă. Între el și Cris sigur era ceva. Se priveau ca niște adolescenți îndrăgostiți. Ajunse acasa, am făcut schimb de numere de telefon cu Jin. Aflând ca suntem noi in oraș, s-a oferit sa ne prezint împrejurimile.
Ajunse la hotel, eram foarte obosite, asa ca ne-am culcat. Era vreo 4:00 am și noi eram bete. Am mai stat puțin de vorba cu Cris și m-am culcat.
C:Mi s-a părut drăguț Jin, ce zici?
Eu: Da, e super de treaba.
C: Știi, cred ca îl plac.
Eu: Aww, sigur și el te place. Ca privești ca niște adolescenți îndrăgostiți. Sper sa ca căsătoriți cândva...
C: Mai, nu face mișto de mine!!
Eu: Chiar v-ar sta bine împreuna, nu glumesc!
C: Ohhh.......
Apoi Cris a adormit. Am încercat și eu sa adorm dar nu am putut sa nu ma gândesc ca băiatul misterios din club putea fi chiar Kim Seokjin din BTS....

Me & him(NamjoonXreader)Where stories live. Discover now