61

475 10 1
                                    

welke misdaad? vroeg ik, waar op hermoine zei: het duistere teken, zijn teken.

van voldemort? vroeg ik waardoor iedereen me geschokkeerd aan keek.

die mensen in die maskers die we toen net zagen dat waren death eathers zij harry.

zijn handlangers vulde ik aan.

kom mee zei krenck.

er was een man zei harry. krenck draaide zich om.

daar, zei ik terwijl ik wees waar de man een paar minuten geleden nog stond.

kom mee zei krenck nogmaals.

een man harry? vroeg arthure. wie dan.

dat weet ik niet andwoorde hij. ik zag zijn gezicht niet.

timeswitch naar in de hogwarts express.

ik probeerde draco te ontwijken door het kruml incident en dat lukte aardig goed. ik zat een een compartend met harry en ron, hermoine.

iets van de kar? riep de snoep vrouw en ik wou net een chocolade kikker bestellen toen ik draco zag, ik rende de compartment in en pakte mijn invisebillety cloack.

hebben jullie lexy gezien hoorde ik draco vragen aan harry. ze keken naar waar ik stond en schudde nee draco liep verder en ik kwam tevoorschijn.

vreselijk! hoe kunnen ze nou niet weten wie het heeft opgeroepen zei hermoine verbaast.

was er dan geen bewaking, ging ze verder

genoeg, volgens pa zitten ze daar juist over in. het gebeurde onder hun neuzen, zei ron.

ik begon aan mijn litteken te krabben  net zoals harry.

het doet weer pijn he.. je litteken, vroeg hermoine.

het gaat wel zei ik en harry knikte

ze leunde wat dichter bij en zei: sirius wil dit allemaal weten he wat jullie hebben gezien en over jullie droom.

we zuchten en schreven samen een brief die we aan hedwig mee gaven.we keken vanuit de brug (want we waren al aangekomen)en we zagen eenhoorns vliegen met een koets er aan.

DE EENHOORNS!!!, riep ik

wat is daarmee vroeg ron geschrokken.

das mijn oude school, schreeuwde ik blij.

we keken naar beneden en zagen een boot uit het water verschijnen doen de heisa over was liepen we allemaal naar binnen en zag ik draco naar me kijken. ik glimlachte onschuldig naar hem  maar hij keek iet zo blij terug hij liep naar me toe en trok me mee naar waar hij stond.

nu iedereen gesetteld is het ik een mededeling. dit kasteel is niet alleen jullie onderkomen. maar ook dan van bijzondere gasten. want hogwarts is verkozen. voor dat dumbledore zijn zin kon afmaken kwam filch aan rennen die iets in zijn oor fluisterden. hogwarts mag dit jaar een fantastisch evenement organiseren. HET TOVERSCHOOL TOERNOOI!!!!!!!.

het is een strijd tussen 3 scholen over enkele magische onderdelen. van elke school word een leerling uitgekozen, en voor alle duidelijk heid de uitverkoorne moet het alleen doen.en geloof me het is niet voor mensen met een zwart hart. maar daar straks meer over. want eerst verwelkomen wij: de mooie dames van baux batons 

al mijn vriendinnen kwamen aanhuppelen en ik juichte keihard ze zwaaide allemaal naar me ik keek naar draco die alleen maar naar mij en ik glimlachten.

en nu onze vrienden uit het noorden de zonen van durmstrang. er kwamen talozzen knappe jongens aan gelopen waaronder ook kruml. hij knipoogde naar me en kuste mijn hand waar op draco zei.

blijf van haar af filthy litlle mudblood, daarna zoende hij me vol passie en sloeg hij zijn arm om mijn middel. 

jullie aandacht graag ik wil graag nog een paar woorden zeggen, eeuwige roem. dat wacht de leerling die het toernooi wint!!!! maar dan moet die leerling wel 3 opdrachten overleven, 3 hele gevaarlijke opdrachten, daarom heeft het ministerie een nieuwe regel ingevoerd.  die word uitgelegd door het hoofd van internationale magische samenwerking, de heer bartolomeus krenck! maakte dumbledore af.

het begon opeens de omweren in de zaal waardoor iedereen in paniek rakte en in elkaar dook er kwam een man te voorschijn die een spreuk riep en het onweer op liet houden.

bloody hell dat is mad-eye moody, zei ron.

allestor moody de auror?, vroeg hermoine.......










draco is my destinyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu