56

576 18 0
                                    

vandaag was de dag ik zou terug gaan naar de burrow om met harry, ron, hermoine, de twin en cedric naar een zwerkbal toenooi te gaan ron had me er over ge-uilt hij keek er echt naar uit ik kreeg wel 5 uilen mails per week harry cedric en de twins hadden me ook ge-uilt hermoine had samenmet harry geschreven omdat haar uil overleden was. never mind ik liep naar onze kamer en begon mijn spullen te pakken. valirius kwam opeens naar me toe en ging voor me op het bed zitten hij was al veel gegroeid.

g

ut sciat ubi draco valirius? (valirius weet je mischien waar draco is?)

et quod sic est ratio faciens ad patrem suum cum grave sit circa res visa est (ja hij was met zijn vader ruzie aan het maken, het leek serieus te zijn.)

Utinam tam bene scimus elit spectare ad cuniculum ( oke weet wel dat we zo moeten gaan om de wedstrijd te zien)

yeah bene vis me ut vadam draco Alexya ( ja wil je dat ik draco ga halen alexya?)

sic ut finis esset valirius (ja dgdzou fijn zijn valirius), zei ik en valiriuis boog en vloog weg.


DRACO POV

ik werd wakker van het geklop op de deur lexy lag nog in mijn armen te slapen dus stond ik extra voorzichtig op en liep naar de deur. toen ik open deed zag ik mijn vader in de deur opening staan. hij vroeg me om mee te gan dus liepen we naar de woon kamer.

zoon the dark lor word aan het eind van het jaar terug gehaald en hij zal hier verblijven dat betekent dus dat we je potter vriendin moeten weg sturen ze kan niet meer blijven, zei hij super serieus.

ik keek hem boos aan en zei: waarom doe je hier aan mee!!!

je weet dat we niet anders kunnen, waarom geef je eigenlijk om haar ze is een half blood, zei hij met een walgende blik.

IK GEEF OM HAAR OMDAT IK VAN HAAR HOU, schreeuwde ik boos.

ergens in het jaar zou je het toch moeten uitmaken the dark lord zou niet willen dat je met een half- blood gaat laat staan een potter, zei hij met een vieze grijns

ik luister toch niet naar voldemort en opeens voelde ik een keiharde klap tegen mijn wang aan

HOE DURF  JE ZO OVER THE DARK LORD TE PRATEN, zei hij boos

ik pakte mijn wang en rende weg boos ik was echt boos ik had anger issues dat wist niemand ook lexy niet. ik liep de kamer binnen en zag lexy zitten met haar koffer. oh ja ze zou vandaag weg gaan. dat maakte mij nog bozer. ze draaide zich om en keek me aan.

dray wat is er? 

niks potter, zei ik ruw. ze keek me bang aan alsof ik haar zou gaan slaan, dat maakte me nog bozer ik bedoel ik zou haar nooit kunnen slaan hoe kan ze dat denken. ik kwam op haar af lopen en ze dook in elkaar haar armen sloeg ze verdedigend voor hoofd. ik pakte haar armen en trok haar in een knuffel. daarna gooide ik haar op bed en begon haar te zoenen ik maakte een zuig zoen in haar nek en ging verder naar haar collar bone en legde mijn hand op haar buik toen ik naar haar borst probeerde te gaan zei ze dat ik moest stoppen maar ik probeerde door te gaan door mijn boos heid ik greep haar bh en probberde hem af te doen maar ze duwde mijn hand weer weg ze keek me smekend aan....


draco is my destinyWhere stories live. Discover now