0.1

14.5K 412 311
                                    

Kitabın sonunda oluşacak ağır hasarlardan yazar kesinlikle sorumlu değildir

Call me maybe

🎈🎈

Yaklaşık yarım saattir dersi dinlemeyip telefonla bakışıyorum. Taktığım kişiyle değil telefonla aşk yaşayacağım. Şuan karşımda Ekinin numarası açık ve ben ona mesaj atamıyorum. Aslında ne tepki vereceğini tam kestiremediğim için atmıyorum desem daha doğru olur.

Koray beni kolumdan dürtmeye başladığı sırada telefonla ilişkimi kestim. Kafama kaldırıp 'ne var' şeklinde bakmaya başladım.

"Yaz şu mesajı artık hadii"

"O kadar kolay değil Koray"

"Kızım kim olduğunu bilmeyecek yaz hadi" dediği sırada okul zili çalmıştı. Hemen çantama kitapları koyup çıkışa gittim. Çünkü biliyorum herkes gibi eve gitmek için ön kapıdan çıkıcaktı. Ben de tam çıkışta durup sadece onu 1 dakika daha fazla görmek için bekledim. En sonunda çıkıyordu ama yanında Ceren vardı.

Ceren onun sevgilisi ve benim ırz düşmanım falan dermişim. Her neyse Cereni görmezlikten gelip Ekin'e odaklandım. O nasıl yürüyüş kurban olduğum? Erva yanıma gelip koluma cimcik atarak beni aşk dünyamdan çıkardı. Pislik karı. "Hadisene" diyip kolumdan tuttu ve sürüklemeye başladı.

Ben Erva yla kavga ederken arkamdan birisi adımı seslendi. Duraksayıp arkamı döndüm. "Siktir" diyip olduğum yerde beklemeye başladım. Ankara'dan abim dönmüştü ve ben bunu şuan öğreniyorum. Yanıma gelip elini omzuma attı. Çoğu kız bana öldürücü bakışlar atıyordu. Abimin alt edici bir yakışıklılığı vardır da. Ehem yani şey, kudurun.

"Niye geldin ki?"

"Beni istemiyor musun" kafamı evet anlamında salladım. Abimi pek sevdiğim söylenemez açıkçası. Çok uzun bir süredir Ankara da yaşıyordu ve şimdi çıkıp karşıma abilik rolü oynayacak. İzin verir miyim? Evet veririm abime mi karşı çıkcam aq.

Eve geldiğim zaman direk çantamı atıp yatağıma zıpladım. Elime telefonumu alıp Ekinin numarasına bastım. Mesaj bölümüne girdim. Ne yazacağım hakkında en ufak fikrim dahi yok ve ben mesaj göndermeye kalkışıyorum.

Anonim: Hayat kısa kuşlar uçuyor🎈

Anonim: Ben mesela kuş olsam mesela🎈

Anonim: Aşık bir kuşum hadi vur beni sahibim ol.

Anonim: Yaa mükemmel olmadı mı HDHDHSIJSXBX neyse öhö öhö ciddi olalım.

Anonim: Naber Ekin? 💃

Cidden ne kadar da güzel mesajlar attım öyle. Ben şimdiden kendime aşık oldum. Ekini düşünemiyorum. O mesajlarıma cevap verinceye kadar ben de mutfağa gidip cips kola tarzı şeyler aldım. Yemek yemeyi çok seviyorum ve bunun için kendime kızmıyorum. Telefonum titreyince elime alıp baktım ve o mesaj atmıştı. Derin bir nefes alıp mesajı açtım.

Ekin: Ciddi olmana sıçayım emi. Herneyse iyi sen?

Anonim: Oha tepki vermedin vay

Anonim: Sana bilinmeyen bir numaradan mesaj atıyorum ve yazdığın şeye bak. A ben şok.

Anonim: Ya da bim.

Anonim: Ehehehe

Ekin: Şaşırmamı gerektirecek bir durum yok çünkü her gün bana böyle mesaj atıyorlar.

Ekin: Aynen aynen IQ seviyesini sevdiğim çok güzel espiri .s

Anonim: Sevdiğim dedi. Allahım kesin bana aşık

Ekin: Nerenden okuyon bunları?

Anonim: Kırılma sesini duydun mu?

Ekin: Kalbin mi kırıldı? Hehehe

Anonim: Hayır salak su koyarken sürahi elimden düştü. Yani genellikle bardak olması gerek ama hedefleri büyük belirlemek lazım değil mi :))

Ekin: Tuhafsın ama banane .s

Anonim: Şu sondaki şey sinirimi bozuyor yapma

Ekin: .s

Ekin: .s

Ekin: .s

Ekin: .s

Ekin: .s

Ekin: .s

Ekin: .s

Ekin: Kudur 😄

Anonim: Bok çuvalına düş inş Ekin .s

~~~

Dedim ki herkes yazıyor Benim neyim eksik :)

İlk defa böyle bir şey deneyeceğim ve bana destek olmanızı bekliyorum canlarım 🖤

CALL ME MAYBE ||texting||Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin