Capitolul 1

29 0 0
                                    

 
        Bună, eu sunt Amber Smith, am 16 ani, locuiesc în LA şi sunt pe clasa a X-a la liceul Warren( se citeşte Veirăn). Acest liceu este promovat foarte bine financiar de un consilier din Germania aşa că directorul a acceptat ca acest consilier să aleagă numele liceului şi de aia e aşa de ciudat numele liceului. Eu am părul lung, brunet şi cu unele bucle pe-aici pe colo. Am ochii de un albastru limpede căzut ca din boalta cerului şi sunt zodia rac, fiind născută pe 22 iunie.

Eu mai am o prietenă pe care o consider ca o soră, Haelsey Gale care are 16 ani, locuieşte în LA şi e la fel ca mine la liceul Warren. Ea are părul negru, lung şi drept. Haelsey are nişte ochi pe care nu îi poţi uită prea curând. Ochii ei sunt de un verde smarald minunat.

Dar noi mai avem un lucru în comun. Noi două nu suntem născute aici, noi ne-am născut în NYC Bronx, poate de aici vine tupeul ăsta al nostru. Mama a găsit-o pe Haelsey la vârsta de 4 ani  lângă un orfelinat. Ea fusese scoasă afară deoarece a spart capul unui copil. Mama a luat-o şi a crescut-o la fel cum m-a crescut şi pe mine. De atunci noi suntem prietene bune dar ne considerăm ca două surori.

Mama s-a vindecat complet de la venirea lui Haelsey la noi după plecarea tatălui, nu, ce tată, omului care nu m-a acceptat deoarece nu sunt băiat. Eu pe acel om nu îl pot considera tată. Mama mea pentru mine a fost, este şi v-a fi mereu pentru mine şi Haelsey şi mamă şi tată.

Revenind, astăzi este duminică şi mâine trebuie să mergem la şcoală, sau mai bine zis închisoare. Nu suport şcoala la fel ca orice alt adoleşcent de vârsta mea. Este ora 20:11 şi vreau să văd un film cu Haelsey, asta dacă nu doarme. Mă duc la ea în cameră şi o întreb:

- Vrei să vedem un film?

- Doar dacă îl pun eu! zice ea pe un ton ameninţător

- Nu! Şi stai liniştită, pot şi singură să mă uit. îi zic şi dau să închid uşa dar o aud zicând

- Off, bine stai că vin! Enervanto!

- Da, bine, cum zici tu. zic eu complet nepăsătoare de insultă ei

Mergem jos şi Haelsey se pune prima pe canapea iar eu mă duc să iau un film. După câteva minute de căutat vin şi îi zic lui Haelsey:

- Deadpool 2! Ce zici? o întreb eu curioasă

- Mă crezi sau nu eu tot pe ăsta am vrut să îl iau! zice ea iar apoi începem amândouă să râdem.

Mă pun şi eu pe canapea şi începem să urmărim filmul.
.
.
.
.
.
.
.
După două ore de film plin de acţiune fix atunci când era mai fain Haelsey i-a telecomanda şi pune pauză.

- Ce faci?! o întreb eu curioasă şi enervată până la maxim

- Am pus filmul pe pauză. zice ea fără nici un fel de problemă

- Ştiu asta, dar de ce?

- Fiindcă mi-e foame. Hai să mergem să facem ceva să mâncăm.

- Off bine! Hai, mişcă! îi zic eu tot cu nervi, dar trebuie să recunosc că şi mie mi-e foame

Mergem în bucătărie şi o văd pe Haelsey cum scoate din frigider salam, caşcaval iar din dulap patru felii de pâine. Eu încep să fac sandwich-urile în timp ce Haelsey pregăteşte toaster-ul. După ce am terminat sandwich-urile i le-am dat lui Haelsey iar ea le pune în toaster şi aşteptăm să se facă.

E aşa de plictisitor până când Haelsey începe să fredoneze un cântecel pe care noi îl cântăm în tabără. Încep şi eu sa cânt până când ne opreşte toaster-ul care ne anunţă că sandwich-urile sunt gata. Începem amândouă să râdem dar apoi zic eu:

- Hai, gata dă-mi două farfurioare din dulap! îi zic încercând să mă abţin să nu mai râd

M-i le dă iar eu scot sandwich-urile din toaster. Le pun pe farfurii şi eu iau o farfurioară iar Haelsey pe cealaltă şi mergem înapoi în sufragerie. Pornim televizorul şi începem să mâncăm în timp ce urmărim în continuare filmul.

După ce filmul s-a terminat urcăm sus şi mergem fiecare în camerele noastre.

- Noaptea bună! îi zic eu lui Haelsey înainte să întru în cameră

- Noapte bună! îmi zice Haelsey înainte să intre în camera ei

Mă duc în cameră îmi iau pijamalele ma bag în pat şi iau telefonul ca să îmi setez alarma. Îl deschid şi văd că e ora 23:14 . Îl setez să mă trezească la ora 06:45 ca să am timp să îmi fac şi un duş.

După ce termin cu telefonul, îl pun pe noptieră, sting lumina şi mă pun să dorm.

   Hei!!! Sper să vă placă cartea mea şi vreau sa ştiţi ca eu chiar am sa-mi dau silinţa să scriu cat se poate de mult la ea. Vreau să ştiu cum să vă alint, dacă mai aveţi voi idei să îmi spuneţi:

1. Puppygali ( căţeluş - papagal )

2. Doggycorni ( căţel - unicorn )

3. Pisilupişori ( pisoiaşi - lupişori )

#865 de cuvinte

Iubire adoleşcentinăWhere stories live. Discover now