Part 17

3.6K 84 3
                                    

Kimseden ing karakterler yuzunden sikayet almadigim ve acayip sekilde yazmak istedigim -birileri de gaza getirdigi -icin yeni bolumu asagida gonderiyorum. Bir sonraki bolumde aramizda yeni bir karakter daha katilacak; kar. Tahmininiz uzere diger bir ozel asker.

Bu kadar ipucu yeter ;) iyi okumalar....

scarlet dustan ciktiginda vücudunun tüm itirazlarina ragmen cagrildigi üzere Usta Miyazaki'yi görmeye gitti. Usta sanki ceza veriyormus gibi uzun uzun dövüsun kayitlarini seyrettirdi ve hata yaptigi yerleri ve eksikliklerini gösterdi. Bir sonraki dövüste daha iyi olmasi gerektigini belirterek bir saat kadar bir sure sonra serbest birakti. Scarlet odasina gitmek icin asansöre bindiginde o dakikaya kadar dik ve vakur tutmaya calistigi vücudunu birakti. Sırtını asansör camına dayayarak vücut ağırlığını hafifletmeye çalıştı. Derin bir nefes aldı. Odasına gittiğinde hemen yatmak dinlenmek istiyordu ama kendi yaralarının tedavisini kendisi yapmak zorunda idi. Yarın daha kötü görünmek istemiyorsa zaman gecirmeden müdahale etmeliydi. Hocalarına aciz görünmemeyi bir sekilde gurur meselesi edinmişti. Şimdi devreye diger ozel eğitimliler de girdiğinden her zamankinden daha iyi görünmeliydi.

O gün odasına gelen akşam yemeğinden sonra odasına bir daha gelen ne de arayan olmadı. Ertesi sabah her ne kadar yatmak istese de antremanlarda görünmesi gerektiği icin kendisine ihtar gelmeden erkenden kalkıp hazırlandı. Sabah dersinin en sevdiği ustası Usta Spencer ile olması bir sekilde motivasyonunu artırmıştı. Genç ustası digerlerinden daha vicdanlı ve daha esprili idi.

Usta Spencer'in o günkü antremaninin hangi salonda olacagi kendisine bildirilmemişti. O yüzden hiç aramaya gerek duymadan kahvaltısını hızlıca yaptığı yemekhaneden asansöre binip Usta Spencer'ın odasıni tuşladi.

Artık bu garip asansörde izin verildiği noktalara verilen kodlar ile ulaşabiliyordu. Spencerın odasına geldiginde camekandan Bay Greyson ile sohbet icinde oldugunu gördü. Başlangıçta Bay Greyson yani Simon icin duyduğu kızgınlık yerini artık anlayışa bırakmıştı. Simon tam bir görev adamıydı ve bir talimat geldiğinde o görevi yapardı. Son defasında talimatın o olması Scarlet tarafından talihsiz bir tesadüftü. Ama artık o noktaları aşmıştı. Çıkamadığı çukurda debelenmenin ne anlamı vardı. Kaldı ki tesise de, ustalarına da , egitim programına da alışmıştı. güçlendiğini daha sağlam, daha dikkatli ve daha dokunulmaz olduğunu hissediyor ve bu kendine güven veriyordu. Artık kimse ona zarar veremeyecekti. Bu güç duygusu bir şekilde daha fazlası için onu hırslandırıyordu. Elinde olmadan elleri simdi cok hafif belli olan göğsünün üzerindeki yara izine gitti. Simon'un dediği gibi artık o Kırmızıydı. Başlangıçta onun için boş bir takma ad olan Kırmızı simdi onun icin Scarlet'in olamayacaği hersey gibi geliyordu. Ama hala çok çalışması gerekiyordu. Derin bi nefes cekerek kendisini Spencer' ın odasına götürecek holde yürümeye basladi. Spencer masasından kendisini farkedip elini salladı. Devamında Greyson de hafif bir tebessum ile başını hafifçe öne eğerek camın arkasından Scarleti selamladi.

Çamur güreşini mi duydu yoksa performansımı mı takdir ediyor -diye düsündü Scarlet.

İçten içe Simon'dan hic almadiği o övgùyü bekliyordu.

Usta Spencer Scarlet odasına girdiğinde Simona dönerek

" Gelecegini soylemistim degil mi Simon. Buyur Kırmızı şöyle otur. bugün akşam saatlerine kadar izinlisin." Spencer tam karşısındaki garip kırmızı sandalyeyi işaret etti. Odasındaki diger hersey gibi bu sandalye de farkli bir turde ve farkli bir renkte idi. Scarlet ustasının odasına ilk geldiginde çok garipsemişti ama şimdi odanin ustasının renkli kişiliğini yansıttığını dusunuyordu.

Gösterilen yere sessizce oturduktan sonra Spencer yüzünde gülümseme ile Scarlet'e

" biz de çamur dövüşünü konuşuyorduk ama öncesinde lutfen Simon'a agrilar icinde olmana rağmen sırf benim antremanım olduğu için erkenden kalkıp geldiğini söyler misin?"

Scarlet icten bir gülümseme ile kaşlarını hafifçe kaldırarak Simon'a

" aynen " dedi.

Spencer daha uzun ve övgü dolu bir açıklama bekliyormuşcasına " aaa ..." diye protesto etti ama daha fazla uzatamadan Simon devreye girdi.

"Kayıtlari seyrettim Kırmızı, teknigin gelismis olsa da güç bakımından zayıf, dengede yetersizsin. Bu yüzden Usta Spencer'dan egitimlerini bu iki noktada yoğunlaştırmasi gerektiğini konuştuk."

Scarlet alamadığı övgüyü fazla dert etmeden onaylayarak Simon'u dinledi.

" Egitim sureni bir hafta daha artırıyorum. Bu süreyi iyi degerlendirmeni bekliyorum senden. Devaminda ..." kısa bir duraklama ile devam etti.

" buradan ayrıldığında öncesinde kaldığın kişiler ile kalmak istiyor musun Kırmızı?"

Simon Radclifflerin adını Spencer'ın yanında oldugu icin anmamisti. Scarlet bunu farkederek aynı sekilde devam etti.

" hayır efendim. Kendime kalmak icin başka bir yer bulacağım."

Simon anlayışlı bir ifade ile

" tahmin etmistim. O işi bana bırak, sen ayrılmadan daireni ve gerekli eşyalarını ayarlarım. Ayni sekilde yeni işin de hazır olacak."

" tesekkur ederim efendim..." Scarlet başını kaldırmadan cevapladı. Bir şekilde Simon'un bu konuda yardim etmesi kendisini rahatsîz etmisti.

Eğitimlerle ilgili bir kaç konuyu daha tartıstıktan sonra Scarlet'e odasına dönmesi icin izin verildi. Aksam saat 5'e kadar dinlenmek ve dinçleşmek için vakti vardı. Zira Spencer'ın özet geçtigi gibi ise yorucu bir akşam programı kendini bekliyordu.

SCARLET KIRMIZIWo Geschichten leben. Entdecke jetzt