Capitolul 3: Tot timpul acesta.

134 14 0
                                    

Tot timpul cat tu ai fost la bunica ta eu am fost la a mea dor ca tu ai stat mai mult. Eu ma certase cu mama în acel timp. Ma pregăteam de ziua lui Sveta. Într-un final ai venit de la bunica ta. Atunci era sâmbătă când tu ai ajuns. Duminica eu am venit la tine sa te vad. Atunci miai spus ca un băiat de la satul bunici tale cu care vorbeai pe instagram tea sărutat pe buze. Când am auzit aia pur și simplu mintea mia împietrit dar cuvinte au ieșit din gura mea. Eram geloasa ca primul sărut ți la luat un băiat ci nu eu. Eu vroiam sa fiu prima care te sărută dar nu curva aia masculina a făcut-o primu. Eram atât de geloasa ca îmi venea sa sparg ceva dar nu arătăm gelozia. Nu pot arata acel sentiment în preajma ta. Am început sai scriu acelei curve masculina. Nu voi scrie sau arata ce iam scris. Este personal chestia aia. După ce lam înjurat de cat de mult mau  ținut degetele am ieșit împreună afară. Mama ta mo întrebat dacă rămân peste noapte am spus ca nu, deoarece nu aveam haine cu mine dar am spus ca voi veni mâine și voi rămâne peste noapte.
Când mam dus acasă. Ma gândeam ce haine să-mi iau ce lenjerie să-mi pun în geantă. Pana la urma miam pus doar o un fel de maiou care e pe jumate transparent și un hanorac care arata sexi pe mine. Restu erau maiouri simple și doua perechi de pantaloni. Am rămas mai multe nopți, deoarece trebuia sa mergem și la ziua lui Sveta dar sau anulat planurile. În loc sa ne ducem la ziua lui Sveta. Noi am plecat la un restaurant. Era într-un fel romantic dar erau multi oameni și nu puteam sa fac avansuri la tine. Ca puteau sa se holbeze și sa înceapă sa critice și dacă criticau ma făceam pitica de rușine. După ce am luat masa la restaurant am mers pe drumul lung am luat-o și pe Alina de acasă ca sa ne plimbam pana la școală. Când ne plimbam pe acolo iam spus și lui Alina ca sunt Lesbiană. Eu ție deja îți spusesem. Ea a început sa se îndepărteze. Era homophobica la fel ca și mama. Pe fata aveam un zâmbet dar în minte îmi venea sa plâng deoarece nimeni nu accepta o persoana diferită. Am ajuns lângă școală acolo iam văzut pe Ovidiu și pe Maxim. Când neau văzut sau ascuns ca niște fricoși. Mergeam de ceva timp și am ajuns la grădinița părăsită. Am stat acolo ceva timp și am vorbit. Deja ne plictisisem asa ca neam decis sa mergem acasă. Am luat rutiera și neam dus am mai sta cu tine un pic holbanduma la zâmbetul ala al tău.
Când am ajuns acasă. Numai la tine ma puteam gândi. În fiecare noapte te visam de atunci. Într-o zi am luat-o pe Diana și neam pornit sa mergem sa facem cercul mare. Am trecut și pe la tine team scos din casa. Sa nu te putrezești acolo. Neam plimbat după eu și Diana neam pornit. Îmi era dor de zâmbetul tău cel inocent. Ajunsă acasă tot numai la tine ma gândeam la cat de minunata poți sa fi. 

Dragă crush-ule (yuri).Where stories live. Discover now