Capitolul 10: Voi trece peste.

127 15 6
                                    

De când am vorbit atunci în parc. Tot ziceam ca gata m-am pierdut interesul în tine. Greșit. Am și cerut ajutorul unei persoane pentru a ma face sa uit de tine. Dacă mai ai instagram sau dacă lai reinstalat. Probabil ai observat ca pe profilul meu nu mai exista nici o poză.

În fiecare noapte îmi spun sa trec  peste sa uit de acele sentimente fata de tine. Acum aștept doar școală, deoarece chiar îmi voi pune tot ce simpt într-o cutie. Voi uita nu te teme voi uita de tot.

O săptămână după ce am vorbit, am început sa ascult BTS și chiar ajută muzica lor. Este superbă.

Ai spus ca vrei sa fi o tocilara și sa nu ai prieteni tiamina spus ca nu o sa se întâmple eu voi rămâne prietena ta măcar atâta sa am din tine dar nu tu ai zis ca vei face cumva sa ma îndepărtez de tine. Îți spun un singur lucru viata nu este o poveste cum vrei tu. Nu o sa ai frați mai mari. Nu o să-ți pierzi prieteni și nu o sa fi niciodată batjocura clasei sau sa fi tocilara. Viata nu merge asa alea ce spui tu sunt povesti.

9 zile de la aceea zi. Ști ce am făcut mam uitat după altele. Cautam fete pe insta și normal ca am găsit un cacat. Dar măcar nu mai am nimic pentru tine. Și chiar dacă vrei sa scapi de prietenia noastă. Încearcă cât  vrei ca nu o să-ți meargă.

Dragă crush-ule (yuri).Where stories live. Discover now