,,Minnie dostane infarkt"

629 16 0
                                    


 31.července 1980

,,Vůbec nechápu proč nechceš jít do práce. Sirius do práce taky chodil ,když Lis byla těhotná.",,Miláčku už jsem ti to vysvětloval." Přišel k ní blíž a chytl její hlavu do svých rukou.

,,Já vím. Chceš být u porodu." Řekla lehce otráveně. Připadala si ,že jí James nevěří ,že se zvládne dopravit k Mungovi. Přeci nebyla nešikovná.,,Přesně tak a hlavně mám dokonalý pocit ,že už tady s námi dneska to škvrně bude." Řekl a šel si ke stolu sníst snídani ,kterou Euniké připravila.

Kate jen pobaveně zavrtěla hlavou a sedla si naproti svého manžela.,, Euniké proč si nesedneš k nám?",,Paní Kate to Euniké dovolí?",,Jistě jsi rodina.",,Já jsem rodina?" Euniké se rozplakala.

,,Řekla jsem něco špatně." Začala se obávat Kate.,,Ne paní ,jen nikdo nikdy Euniké neřekl ,že je rodina. Euniké si myslela ,že rodinu nemá.",,Pojď za mnou Euniké." Řekl s úsměvem na tváři muž s brýlemi. Euniké k němu došla. Nečekala však ,že si ji James vezme na klín a láskyplně ji obejme. 

Euniké se znovu rozplakala a dál se Jamese držela.,,Pojď sedni si do čela stolu." Euniké nadšeně doskákala k židli ,luskla prsty a dala se do míchaných vajíček se slaninou ,které se na stole objevily. Kate pohladila Jamese po ruce. Už se těšila už tu bude s nimi sedět i to jejich škvrně.

Nevěděla ,že tohle se za chvilku stane.,,Jamesi?",

,,Hm?" 

,,Praskla mi voda." 

James s Euniké začali vyšilovat. Černovlásek Kate chytil za ruku a šel s ní ke krbu.

,,Jdi první." Kate si nabrala prášek a hlasitě řekla ,,NEMOCNICE  SVATÉHO MUNGA."

Zelené plameny ji pohltily.,,Euniké přemísti se." Řekl naposledy a následoval svou manželku.

Když se objevil v nemocnici ,nikde svojí ženu neviděl. Bežel k čarohostesce a předběhl celou řadu ,ze které se za chvíli ozývaly nadávky.,,Pane nemůžete" Větu však nedořekla ,protože jí James skočil do řeči.,,Moje žena někde rodí."

,,Jak se jmenuje?"

,,Kate Potterová." 

,,Jistě jděte touhle chodbou ,zahněte doleva a je ve třetích dveřích vpravo." Odpověděla mile.

,,Děkuji mockrát." Poděkoval a rozběhl se k chodbě.

,,Jamesi!" Otočil se a spatřil Euniké ,protože nebyla tak rychlá jako on ,vzal ji na záda a běžel dál. Otevřel dveře a spatřil Kate. Vedle ní stála Annie a utěšovala jí. 

,,Co tu děláš Scamandrová ,dlouho jsme se neviděli." ,,Ale Ambrelly mi tu dohodila místo. Od té doby co se ji narodil Eddie a Bethany jsem musela vzít všechnu práci za ní. Má to teď s Remem těžký. Totiž u Beth se začíná projevovat vlkodlak.

,,Hádám ,že Rem si to bere za vinu. Annie jen přikývla a dál hladila Kate po vlasech.

,,Jdu poslat všem patrona." Řekl James a vydal se na chodbu.

Do půl hodiny tu byli všichni a čekali na malého Pottera. 

,,Doufám ,že to zvládne." Řekla Lis Siriusovi a pohladila malého Siriuse juniora po černých vláskách. Narodil se teprve před měsícem ,ale už teď věděla ,že Sirius bude celý po tátovi. Brian byl vlastně Lis v chlapeckém provedení. Tedy až na ty oči a nos ten měl po Sirim. 

,,Neboj přeci je to nejsilnější čarodějka v Anglii a možná i na světě. Proč by nezvládla porod?"

,,Sirius má pravdu." Vložila se do rozhovoru Ambrelly ,která v rukou držela malého Lupina. 

,,Stejně jste to dobře vymysleli." Usmála se Ivy.,,Co jsme dobře vymysleli." Nadzvedl obočí Sirius.,,No to ,že si teďka všichni uděláte děti ,aby jste udělali Minervě infarkt."

,,Jo to jo. Byl to Remusův nápad a nejlepší na tom je ,že já a Remus máme kluky." Zazubil se a poplácal Remuse po zádech. ,,Briane nech tu kytku!" Okřikl Sirius svého dvouletého synka. Ten se na něj podíval a se smíchem si  běžel prohlédnout Eddieho.

po čtyřech hodinách

,,Zdá se mi to nebo slyším pláč?" Podivil se Regulus.,,Mám pocit ,že ne." Odpověděl mu jeho bratr ,když uslyšel Jamese křičet,,Je to kluk!"

Po pár minutách se otevřely dveře.,,Pojďte dál." Řekl pyšně James a všechny pustil dovnitř.

,,Minnie dostane infarkt." Řekl Sirius a hlasitě se rozesmál. ,Proč?" Podivila se Kate.

,,Všichni máme kluky a půjdou společně do Bradavic." Odpověděl.

,,Jak se jmenuje?" Zeptal se Kate Peter ,který teprve před hodinou přišel.

,,Harry James Potter." Odpověděla a podala mu ho.

,,Siriusi budeš jeho kmotr?" 

,,Děláš si srandu Katie? Jasně ,žě jo!" Objal ji a dal pusu na tvář. 

V tu chvíli bylo všechno dokonalé. Všichni měli usměv na tváři a sledovali malého Harryho. Na chvíli zapomněli ,že venku je válka a užívali si společné chvíle.



Tak jelikož má Harry Potter a J.K. Rowlingová narozeniny ,rychle jsem sesmolila tuhle kratší kapitolu. Snad se vám aspoň trochu líbí a zanecháte tady hvězdičku. Užívejte si prázdnin!

PS:Nahoře je Annie

Vaše Natali

Kate Elise Phillipsová{HP}Kde žijí příběhy. Začni objevovat