8. rész

11.1K 291 8
                                    




Reggel egyedül ébredtem a szobámban. Felkeltem, kihúztam a függönyöket és átballagtam a fürdőszobába. Megmostam az arcomat és a fogamat, majd pedig gyorsan befontam a hajamat.

Lementem a konyhába, ahol Apuci látványa fogadott, miközben éppen gofrit csinált.

-Jó reggelt! - köszöntem, majd pedig a hűtőhöz léptem és kivettem egy limonádét.

-Jó reggelt Picúr! - mondta Apuci miközben kivette a gofrikat a sütőből és két tányérra pakolta, amit aztán az asztalra tett.

- Nagyon jól néz ki. - mondtam miközben a limonádémmal helyet foglaltam a szokásos helyemen.

- Kérsz rá tejszínhabot? - kérdezte félig a hűtőben matava.

- Nem köszönöm, csak Nutellát. - válaszoltam, majd pedig egy jókora kanállal a gofrimra helyeztem.


Miután megettük a reggelit Apuci bepakolt a mosogatógépbe én meg elraktam a Nutellát és a gofri sütőt. Egyszercsak két kezet éreztem a derekamon, ahogyan megfordít majd pedig a konyhapultra helyez.

- Még nem is köszöntünk rendesen. - mondta Apuci majd pedig hosszasan megcsókolt, miközben én átkaroltam a nyakát.

- Ezt pedig kár lett volna kihagyni. - válaszoltam mosolyogva miközben megcirógatta az arcomat.

- Mit akarsz ma csinálni Picúr? - kérdezte, majd pedig leemelt a pultról és nagy tenyereit fenekemre csúsztatta. A pillangók a gyomromban szinte tomboltak és egy jóleső nyögés csúszott ki a számon.

- Nem tudom, nincs kedvem elmenni itthonról. - mondtam.

- Akkor mit szólnál ha medencéznénk?- kérdezte.

-Jó, úgyis majdnem felforrok. - mondtam majd pedig elindultam az emelet felé. Vagyis elakrtam volna indulni ha Apuci nem húz vissza egy csókra.

- Hova akartál menni? - kérdezte.

- Csak az emeletre, a fürdőruhámért. - hebegtem, miközben elvesztem gyönyörű smaragd zöld szemeiben.

- Szerintem arra nem lesz szükség Baba. - mondta majd pedig egy pimasz moslyra húzta a száját, én pedig csk elpirulva a nyakhajlatába temettem a fejemet.

- Imádom, mikor elpirulsz. - suttogta érzékien a fülembe. Majd pedig a fenekem alá nyúlva felemelt és levitt a medencéhez. Mikor láttam, hogy nem akar letenni, hanem egyszerűen csak be akar dobni a vízbe akkor elkezdtem ellenkezni.

- Ne Harry, kérlek nee! - kiabáltam miközben elkezdtem nevetni, de ő mit sem vetett erre, csak behajított a vízbe. Prüszkölve jöttem fel a felszínre ahol egy meztelen Apuci látványa fogadott, és még a szám is nyitva maradt. Fogta magát és beugrott mellém anyaszült meztelenül. Éreztem ahogyan odaúszik hozzám és leveszi rólam a vizes testemre tapadt felsőmet majd pedig a pizsoma shortomat is, és mindkettőt a eldobja.

- Minek hívtál az előbb Picúr? - kérdezte perverz mosollyal. Én pedig rádöbbentem, hogy nem Apucinak hívtam és beharaptam az ajkaimat. Még közelebb úszott hozzám és átölelt a derekamnál fogvan majd pedig nedves csókokat hagyott a nyakmon és a kulcscsontomon.

- Ezért meg kell büntesselek Baba. - suttogta mire gyorsabban kezdett verni a szívem és arcomat a vállába fúrtam.- Apuci most el fog fenekelni.

- Ne kérlek ne! Ígérem, hogy többször, nem fordul elő. - mondtam reménykedve.

- Ne aggódj, gyengéd leszek, figyelembe véve, hogy ez az első büntetésed. Ugye megérted, hogy miért csinálom?- kérdezte, miközben eltolt magától annyira, hogy a szemembe tudjon nézni.

- Igen Apuci. - mondtam és lehjatottam a fejemet...


Hello Skacmik its az új rész, remélem tetszik!

- All the love as always. -D

A bébicsősz (H.S)Where stories live. Discover now