1. rész

17.1K 431 8
                                    

-Anya! Mondtam már,hogy nem kell senki, hogy vigyázzon rám, 16 éves vagyok az ég szerelmére! Itthon hagyhatsz egyedül egy pár órára. - kiabáltam le az emeletről.
-Tudom kicsim, hogy nagy vagy de jobban örülnék neki, hogyha lenne veled valaki amíg nem vagyok itthon, és Harryt különben is ismered hiszen rengeteget vigyázott rád amikor kisebb voltál. - mondta anya majd bejött a szobábama, és megkért,hogy húzzam fel a cipzárt a ruháján.
Csöngettek.
- Légyszíves nyisd ki az ajtót mert még össze kell pakolnom a táskámat. - mondta anya. Puffogva lementem a lépcsőn és oda futottam a bejárati ajtóhoz. Kinyitottam az ajtót és akkor megpillantottam Harryt. De ez nem ugyanaz a Harry volt akire emlékeztem, hanem egy magas, smaragd zöld szemű, barna göndör hajú, irtó dögös férfi.
Anya mögém lépett és így szólt.
- Jaj Harry annyira köszönöm,hogy el tudtál jönni. Tényleg utolsó pillanatban szóltak erről a vacsoráról.
- Igazán nincs mit Mrs. Carter - szólt rekedtes mély hangján - és biztos te vagy Amanda! Hogy megnőttél. - mondta, én pedig még mindig csak bámultam rá.
- Oh,ha jól látom itt a taxim! - nezett Harry válla mögé anya.
- Jó szórakozást Mrs. Carter! Amandával biztos jól elleszünk. - mondta Harry aztán rámmosolygott és kacsintott egyet.
- Akkor rendben van, 11-re itthon vagyok érezzétek jól magatokat! -mondta anya majd felvette a kabátját és adott egy puszit amitől elvörösödtem, jézsuom de gáz itt puszilgat Harry előtt!
Az ajtó csapódásától ocsúttam fel és észre vettem, hogy Harry engem bámul.
- Oké, hát akkor én a szobámban leszek. - mondtam, megfordultam és sietve felfutottam az emeletre. Beléptem a szobámba és hallottam ahogyan bekapcsolja a tvt, aztán becsuktam az ajtómat és azon gondolkoztam,hogy képtelenség, hogy egy ilyen szexi férfi aki alig pár évvel idősebb nálam a bébicsőszöm.

Hali Skacmik! Ez itt az első rész, remélem tetszik! Kommenteljetek légyszi!

A bébicsősz (H.S)Where stories live. Discover now