3.rész

13K 357 14
                                    

Másnap reggel az ágyamban ébredtem fel. Az utolsó emlékem a tegnap estéről az volt, hogy Harry karjai közt alszom, és azt mondja hogy "itt van apuci". Ez meg mit jelent? Egyáltalán nekem mondta,vagy csak képzelődtem? És, hogy kerültem az ágyamba?
Felkelten és elindultam az ajtóm felé, hogy lemenjek reggelizni, de bele pillantottam a tükörbe és láttam,hogy nem az a pizsi van rajtam ami tegnap volt, hanem egy másik. Harry fel hozottt a karjaiban aztán meg átöltöztetett, vagy mi?
Megráztam a fejemet és lenyomtam a kilincset majd kiléptem a szobámból és lementem a konyhába.
- Szia Anya! - mondtam és adtam egy puszit neki.
- Jó reggelt Kincsem! Milyen volt az este?- kérdezte és belivott a kávéjába.
- Jó volt, Harry nagyon kedves volt, főzött és filmet néztünk. - mondtam majd kivettem a hűtőből egy joghurtot.
- Ennek örülök, mert el kell utaznom a hétvégére és Harry azt mondta, hogy nagyon szívesen vigyázna rád. - mondta ki a szavakat, én pedig teljesen ledöbbentem. Két teljes nap azzal a Harry Stylesszal akivel a tegnap estét töltöttem? A kedves, szexi, smaragd töld szemű Harryvel? Ez maga a mennyország!
- Kincsem, mit szólsz? - szakította meg anya a gondolatmenetemet.
- Örülök! - mondtam. - És mikor jön?
- Azt mondta, hogy tízre itt lesz. - mondta Anya és pedig majdnem kiköptem a joghurtomat.
- Tízre?? - kérdeztem, majd rápillantottam az órára : 9:47. Szuper, gondoltam magamban van 13 percen, hogy normális külsőt varázsoljak magamra.
- Jó utat anya! Szeretlek! - öleltem át, aztán pedi lg hallottam,hogy a bejárati ajtóhoz sétál. Úgy szaladtam fel a lépcsőn, hogy kettesével szedtem a fokokat. Először a fürdőszobába mentem ahol lazán összekötöttem a hajamat egy lófarokba, megmostam a fogamat, és az arcomat is. Nem használok sminket mert szerencsére nincs pattanásos bőröm, csak egy kis szempillaspirált viszek fel a pilláimra. Ezután átszaladtam a szobámba és felkaptam egy lenge, virágos nyári ruhát és felvettem a kedvenc nyakláncomat.
Csöngettek.
Úgy rohantam le a lépcsőn mint valami őrült, aztán pedig a bejárati ajtó előtt egy pillanatra megálltam és vettem egy nagy levegőt, majd pedig kinyitottam az ajtót.
De az ajtóban nem Harry állt hanem az a személy akit soha többé nem akartam látni...

Sziasztok Skacmik! Remélem tetszik az új rész! :) Na de szerintetek ki áll az ajtóban?

A bébicsősz (H.S)Where stories live. Discover now