tanıtım

261 36 72
                                    

androidlerin yaptığı devrim başarılı olmuş, artık onlar da insanlar kadar özgürlerdi ve aynı haklara sahiplerdi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

androidlerin yaptığı devrim başarılı olmuş, artık onlar da insanlar kadar özgürlerdi ve aynı haklara sahiplerdi.

markus'un önderliğinde, ona saygı duyarak devam ediyorlardı hayatlarına. artık korku yoktu, kölelik yoktu.

yoktu.

sadece on yıl kadar.

sadece on yıl kadar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.





"bir ihbar aldım." markus'un odasına girdi connor izin almadan, north'la olan kavgalarını bölmüştü ama bu o an için umursayacağı bir şey değildi.

"gidelim." dedi markus kızın yanından geçip çıktı odadan.

olay yerine gittiklerinde connor'daki heves barizdi.

"can atıyorsun değil mi?" dedi markus, baygın gözlerle bakıyordu ama içten içe gülüyordu onun bu haline.

"hayır." kesinlikle evet dememek için zor duruyordu. uzun zamandır böyle bir şey yapmamıştı, olay yerini özlemişti, kan yalamayı özlemişti.

"acele et." dedi markus insan polisle göz göze geldiğinde.

"elbette teğmen." dedi connor alışkanlıkla, ikisi de bunu pek umursamadılar, cesedin yanına çömeldi ve analiz etmeye başladı. boynu kırılmıştı, katil çıplak ellerini kullanmıştı ama parmak izi yoktu, "kahretsin." dedi istemsizce, androitti, yine.

"ne oldu?" dedi markus merakla ona bakarken. connor kafasını kaldırdı. "katil bir android." dedi. tekrar cesede döndü ve parmaklarını kanına daldırdı.

"ah, mükemmel."

devrimden on yıl sonra, içlerinden bir grup insanları öldürmeye başlamıştı. bu, kazandıkları özgürlüğün ellerinden alınmasını tetikleyebilirdi, bunun olmasına izin veremezdi markus. connor'la beraber olmaması için uğraşıyorlardı aylardır, hiçbir sonuç alamıyordular.

connor o sırada bulduğu ayak izlerini takip ediyordu, banyo kapısında son buluyordu izler, kapı kapalıydı. silahını çıkardı ve yavaşça kapıyı açıp içeri girdi.

duş perdesinin arkasındaki gölgeyi görebiliyordu, yavaşça perdeye ilerledi ve kenara çekti perdeyi. katil androidin elinde silah vardı, bir anda ateş aldı ve connor'a isabet etti kurşun, normal bir insanın kalbinin olması gereken yere.

connor yere düşmeden önce onun bacağına ateş etti, kapanmaya son 2.00, gözlerini kapattı korkuyla. her seferinde korkuyordu ölümden, geri dönecek olsa bile.




uyarılar:

selamlar dostlar, nasılsınız?

kısa olmasını umduğum bir kurgu var karşınızda, girişi bu, konusu bu. içinde orijinal karakter var, connor×markus var, dedektifçilik var, aksiyon var, dram var. itiraz yoktur umarım, öneri varsa alırım.
( neden kafiye... )

neyse, herkese iyakşamlar efenim. iyi günler dilerim.

widowout kurgu yardımı için teşekkür 💛 bu kitap sana kamki

somehowkryptonian karakteri yazarken yardım etmedin ama sana da teşekkürler xiekdkns

REVOLUTION ( detroit: became human ) Where stories live. Discover now