"Lose your self"

101 14 1
                                    

Ήρθαμε σε ένα από τα ακριβότερα και πιο απομακρυσμένα ξενοδοχεία της πόλης. Εδώ που μόνο τα υψηλότερα κοινωνικής τάξης μέλη έρχονται... Αλίμονο δεν περίμενα κάτι πιο απλό από αυτήν την υπηρεσία. Το κτίριο μοιάζει με απομίμηση των Βερσαλιων. Επίχρυσες πόρτες και κλειδαριές μαζί με αγάλματα κυριαρχούν. Θεέ μου τι κάνουμε εδώ;

Ήρθα στο δωμάτιο να το δω και η θέα είναι υπέροχη. Όλα τα φώτα του Παρισιου, όλη η πόλη βρίσκεται στα πόδια μου. Ωχ η δίπλα πόρτα ακούστηκε. Ποιος να είναι;

Αστο διάολο...

Ο Χ μένει στο δίπλα δωμάτιο...

"Καλησπέρα" αποκρίθηκα λίγο αφωνη

"Γεια" απάντησε και κοίταξε στο κενό.

"Αγάπη το εμαθες το δωμάτιο;" Πετάχτηκε ο Αλεξ ερχόμενος στο μπαλκόνι και ενοιωσα μία αναταραχή. Ήρθε και με αγκάλιασε και είχα παγώσει το βλέμμα μου στον Χ ο οποίος φαινόταν ατάραχος με ένα ποτήρι στο χέρι.

"Α γεια σου γείτονα. Ερικα πάμε κάτω;" Είπε ο Αλεξ ατάραχος.

Ο Χ απλά έκανε ένα νεύμα και συνέχισε στον κοσμο του.

" Πάμε να γυρίσουμε και νωρίς"
Αποκρίθηκα και φύγαμε χαιρετώντας τον.
***************************
Το μπαρ του ξενοδοχείου μοιάζει με παλιό κελάρι... Τοιχοι από πέτρα και βαρέλια κοσμούν τους τοίχους. Υπάρχουν πολλές ξύλινες λεπτομέρειες και το παλιό αναμιγνύεται με το καινούριο κάνοντας όλο το σκηνικό μαγικό. Καναπέδες στις άκρες με κόκκινες και μαυρες λεπτομέρειες υπάρχουν και φωτιστικά κρέμονται από την οροφή. Είναι υπέροχο μέρος.
Καθησαμε στο ίδιο τραπέζι ακριβώς με τον Speed την Trixy και τον Τιμ, ο Pops είχε φύγει για ύπνο. Ακριβώς δίπλα μας ήταν το τραπέζι των φίλων του Χ. Οι ίδιοι όπως και στο αποτυχημένο πάρτι. Εκείνος προς το παρόν άφαντος ενώ πολλοί πράκτορες είχαν έρθει τελικά για κάνα ποτακι.
Στην αρχή συζητούσαμε με τον Speed και την Trixy για τον γάμο τους... Άλλωστε σχεδόν ένας μήνας έμεινε και είμαι κουμπάρα τρομάρα μου. Έπειτα για την υπόθεση με τον Αντρε η οποία ήταν σαν ανάκριση για εμένα.

"... Δηλαδή στην πρόταση του Αντρε είχες πει όχι και χωρισατε"έλεγε ο Speed.

"Ναι ρε ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑ." Του είπα. "Πάμε για άλλα"

"Μάλιστα κυρία μου" είπε με υφακι και η μέλλουσα γυναίκα του χαμογέλασε.

"Το ηξερες και δε μου έλεγες τίποτα ε;" Τον ρώτησα και του έδωσα μία στο κεφάλι

Στο μονοπάτι της αλήθειας... [Ολοκληρωμένη][#LOVEBOOKS2018][#BSC2019]Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt