Dangerous

115 17 80
                                    

"Θα με αφήσεις ποτέ;"

"Ποτέ μωρό μου" της απάντησα σφίγγοντας την στην αγκαλιά μου "εκτός κι αν με αφήσεις εσύ"

"Αποκλείεται! Εσένα αγαπάω Rex"

"Δεν το πιστεύω. Πως ξέρω ότι δεν θα παντρευτεις στο μέλλον κάποιον άλλον;" Την ρώτησα τάχα μου θλιμμένος

"Όχι... Θα το φωνάζω παντού ότι σε αγαπώ" είπε και με φίλησε γλυκά

"Δεν με πειθεις" της είπα μέσα από το φιλί μας και ανέβηκε πάνω μου χαμογελώντας πονηρά και δαγκώνοντας το κάτω της χείλος. Αχ και πόσο θα ήθελα να της τα ματωσω αυτά τα χείλη. Άρχισε να με φιλά στο αφτί, τον λαιμό, το στήθος και όλο κατέβαινε στέλνοντας με στα ουράνια.
Κι όμως αμέσως μετά την είδα στην εκκλησία δίπλα σε αυτόν. Χαρούμενη, ευτυχισμένη χωρίς ούτε καν να με κοιτά.

Ξυπνησα μέσα στον ιδρώτα, στη μέση της νύχτας. Ένα όνειρο ήταν. Κι όμως τόσο αληθινό... Γιατί να το δω; Γιατί να τη δω; Είναι παρελθόν για μένα και το έχω αποδεχτεί. Και οι δύο μας κατανοούμε το ότι είμαστε παρελθόν ο ένας για τον άλλον. Έχει προχωρήσει. Είναι καλά και χαίρομαι, χαίρομαι όσο κι αν μου σπάει τα νεύρα, όσο κι αν κάτι μέσα μου τη ζητά. Τη ζητά σε στιγμές σαν αυτήν, τη ζητά να είναι δίπλα μου, να μου κράτα το χέρι, να νοιωθω ένα βάρος στο στέρνο μου και να ειναι το κεφάλι της και ακόμα και ο έρωτας μαζί της, το σώμα της, τα χείλη της, τα χέρια της, το βλέμμα της, ήταν μία καθημερινότητα πριν 7 χρόνια μα αξεχαστη.
Ακόμα και σήμερα στη βόλτα μας με την Τζεσικα, για μία στιγμή μυρισα το άρωμα της μα δεν ήταν πουθενά. Τι λέω; Γιατί μου έχει γίνει εμμονή; Ήμουν καλά πριν έρθω. Εξάλλου τώρα αυτή θα είναι στα χέρια του μέλλοντος συζύγου της, θα την αγκαλιάζει, θα τη φιλά και θα ανταλλάσουν όρκους αιώνιας πίστης.
Χ ηρεμησε. Τι εχεις πάθει; Σήμερα ήσουν με μία υπέροχη γυναίκα, συνεργάτη σου, που δείχνει ότι σε θέλει και σκεφτοσουν εκείνη. Συνελθε!!!
**************************
Ξημέρωσε και ο ήλιος έλαμπε. Όλοι, με τις πρώτες δέσμες φωτός, μαζεύτηκαν στο σημείο εκκίνησης του αγώνα, κάτω από τον πύργο του Αϊφελ. Η διαδρομή, θα περιείχε ολόκληρο το γύρο της Γαλλιας. Από τη Λυον μέχρι τη Μασσαλια και από τις γαλλικές αλπεις μέχρι τη βόρεια Γαλλια. Ο Speed, o X, o Tim και διάφοροι άλλοι οδηγοί, βρίσκονταν εκεί, περιμένοντας το κατάλληλο σύνθημα, τον κατάλληλο κρότο, το κατάλληλο άτομο να έρθει.
Έτσι κι έγινε! Η πρόεδρος της επιτροπής του γύρου της Γαλλιας κατέφτασε και σήμανε την έναρξη τους. Όλα τα αυτοκίνητα άρχισαν και είχαν ακριβώς 24 ώρες για αυτόν τον αγώνα. Μα παράλληλα, κι ένας άλλος αγώνας λάμβανε χώρα. Αυτός της εύρεσης των διπλών πρακτόρων στο περιβάλλον της S.I. και της οργάνωσης του επιθεωρητή.
Πλέον τα πάντα μετραγαν αντίστροφα, ή για την απόλυτη επιτυχία ή για την ολοκληρωτική καταστροφή!
Ο δρόμος αρχικά ήταν ήπιος, ακίνδυνος και οι οδηγοί, άνετα μπορούσαν να αναπτύξουν ταχύτητα. Έτσι και έκαναν ο Speed με τον Χ. Στην ουσία, αυτοί οι δύο μαζί με τον Τιμ, δρούσαν σαν μία ομάδα ακόμα κι αν ανήκαν αλλού. Κοινός τους παρανομαστής υπήρξε η υπηρεσία και ο ένας κάλυπτε τον άλλον.

Στο μονοπάτι της αλήθειας... [Ολοκληρωμένη][#LOVEBOOKS2018][#BSC2019]Where stories live. Discover now