❤ mistletoe❤

526 20 4
                                    

Remus pov

Damnit!!

Ik ben er achter gekomen dat dat weerwolven conditie toch handig is. Waarom? Omdat ik door Hogwarts ren. Waarom? Omdat ik moest wegrennen bij Sirius. Waarom? Omdat ik hem bijna (gelukkig zonder dat hij het door had) heb gezoend.

Ookal moet ik zeggen, met kerst door Hogwarts rennen is nog niet zo slecht. Al de kerstversieringen zijn geweldig! Na zeven verdiepingen rondrennen bots ik tegen iemand aan. Marlene. De grappigste Hufflepuff die er bestaat. (A/N ja mensen ik denk dat Marlene in Hufflepuff heeft gezeten) "Kan je niet wa- Oh... hoi Remus" zegt ze. "Haii Marlene" zeg ik akwerdly. "Waarom was je aan het rennen?" Oh-oh. Uhmmm SMOES?! Oh, weet er een. "Even benen strekken. Je weet wel al dat lezen is super leuk alleen als je soms te lang zit worden je benen zo stijf als een hark." "Mhhh, ja, bij mij het zelfde." Ik zucht opgelucht.

"Oh, het eten begint zo, wil je samen naar de Great Hall lopen?" vraagt ze dan. Ik knik. We staan op en lopen naar de Great Hall. "Dus, Remus... vind je nog iemand leuk?" Ik word rood. Shit shit shit. "Eeehmmm" "Ja dus." zegt ze met een grijns. Shit. "Hoe heet ze?" vraagt ze dan. Oh gosh... "Ehmmm Marlene, kan je een geheimpje bewaren, maar dan ook echt een groot geheim?" Ze knikt. Ik zucht... okay, relax. "Het is ehm, geen meisje... maat ehm... een jongen..." zeg ik terwijl ik zo rood word als een tomaat. "OWH JE BENT G-" Ik sla mijn hand voor haar mond. "Niet zo hard, niet heel Hogwarts hoeft het te weten" sis ik. "Oepsie" zegt ze dan. Ik schud lachend mijn hoofd. "Maar je bent dus gay?" fluisterd ze dan. Ik knik langzaam.

"Schattig." zegt ze. Ik kijk haar vragend aan. "Wat? Gay koppeltjes zijn schattig." mompelt ze. Ik rol met mijn ogen. "Marlene." "Ja?" "We zijn er bijna." "Wedstrijdje wie het er eerste is?" Ik knik. Dan begin ik met rennen. We zijn kop aan kop. Dan botsen we tegen iemand aan. Als ik kijk wie het is schrik ik. Sirius. Ik kijk omhoog. Dan ik het. Mistletoe. (A/N maretak, vertaling) Ik kijk naar Marlene en Sirius. Het zullen vast hun zijn. Ik sta op en loop weg. Ik hoor nog mijn naam maar ik loop door. Er loopt ongemerkt een traan over mijn wang. Ik heb Lily nodig.

Als ik haar eindelijk gevonden heb zie ik haar met Sirius praten. Ik begin te luisteren naar hun gesprek. "Maar Lily, wat moet ik nu doen?" "Sirius, wees eerlijk tegen hem. Ik weet zeker dat Remus jou ook leuk vind." Ik draai me met grote ogen om. Wat! Sirius vind me leuk!? Oh hemel.

Ik ren snel naar de bibliotheek. Als ik daar ben loop ik naar mijn favoriete vensterbank en ga daar zitten. Ik moet rustig worden. Ik pak een boek en ga lezen. Na tien minuten geef ik het op. Mijn gedachten gaan de hele tijd naar Sirius. Ik zucht en laat mijn hoofd tegen de muur vallen.

Ik loop de bibliotheek weer uit. Ik zit diep in mijn gedachten. Hoe ga ik dit ooit aanpakken? Ik bots tegen iemand op. Jeetje wat heb ik toch vandaag? Als ik kijk wie het is zucht ik. Sirius. "Hey! Kan je ni- oh. Hoi Rems..." "Haii..." Sirius geeft mij zijn hand om me op te helpen. Ik voel iets boven mijn hoofd kriebelen. Als ik opkijk zie ik mistletoe. Ik word rood. Sirius ziet het ook. Hij grijnst.

"Ik geloof dat ik niks hoef te zeggen Remus. Het was jij en niet Marlene... mag ik je zoenen?" Ik knik en druk mijn lippen op die van hem. Die zijn nog zachter dan dat ze eruit zien. De zoen was zacht en liefdevol. We trokken weg. Onze voorhoofden steunen tegen elkaar. "Wil je mijn vriendje zijn Remus?" vraagt Sirius. Ik knik en zoen hem nog een keer.

Beste kerst ooit.

Haiiii mensennnnnn!!! Er komt binnenkort een hoofdstuk waar ik zooooo veel zin in heb😱😍. Dus bereid je voor!

Grtjes Bella❤💕

Wolfstar one shots [NL]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu