1.Sır_Part-1

9.7K 573 351
                                    

-Uyarı-

Bölüm başında yazılan tarihler bölümün yayınlanma tarihidir. Hikayedeki olayların olduğu tarih değildir.

5 Ağustos Salı

Bulunduğum yer EXO'nun pratik odası. Başımı çevirdiğim her tarafta ayna var. Kendime bakmayı seviyorum ama benden daha çok seven Tao tam da sağ tarafımda ayna ile yakın temasta. Tabi ki bu herkesin bildiği bir şey. Sır diyemeyiz.

Tao → Ayna aşığı, saçlarını düzeltmeyi sever, fotoğraf ve video çekmek hobisi.

Kenarda pek de hoş karşılanmayacak kadar yakın oturan Baek ve Lay var.

Hyung demeliyi miyim bilmiyorum. Şu an onlarla muhatap değilim. Gerek yok yani.

"Kai nerede? Asıl kişi olmazsa dans etmenin ne anlamı var?" Luhan hemen yanımda oturuyordu. Saçları yine o sevdiğim modelden. Sarıyken tam bir bebek gibiydi. Şimdi daha erkeksi. Tam da kendisi ısrarla söylediği gibi sangnamca.

Luhan → Erkeksi olduğu konusunda ısrarcı, erkeksi de. Ama o yüz, her şeyi yıkıp geçiyor ne yazık ki. Ve en nefret ettiğim özelliği : HunHan olayı yüzünden fanların önünde oramı buramı elliyor. Hoş değil.

"Telefonuna takıldı büyük ihtimal." D.O pratik odasından çıktı. Kai nin arkasını toplamak hep onun işiydi.

Kimse ona bunu yap dememişti ama o sanki resmi bir görevmiş gibi uğraşıyordu.

D.O → Tam da fanların hayal ettiği gibi Kai ye takıntılı anne. Yemek konusuna girmeye lüzum görmüyorum.

"Çok yorgunum. Neden her gün şu pratikleri yapmak zorundayız? Fanlar dans hatalarımızla değil bizimle ilgileniyorlar." Kris Luhan'ın yanında oturuyordu. Uyumak üzere olduğu anlaşılıyordu.

"Bu fanlar için saygısızlık olur. Biz hep sıkı çalışmalıyız Kris." Suho her zaman ki güç verme ve grubu bir araya getirme işini canla başla hallediyordu.

Kris → Umursamaz hyung. Bazen neden burada olduğunu düşünüyorum.

Suho → Kris in zıttı ama ne güzel anlaşıyorlar. Liderlerin dostluğu en kıskandığım dostluk. Xiumin ve Luhan'ın arkadaşlığını bile bu kadar kıskanmıyorum.

"Sıkı çalışalım derken hep sakatlanıyoruz. Kai daha yeni iyileşti ama o da dans edecek şimdi." Chanyeol şapkasını çıkarıp yeniden taktı.

"Kai güçlü biri. Hem nerede kaldı bunlar?" Suho sorar bakışlarla kapıya baktı.

"Tam bir Kaisoo." dedi Chanyeol gülerek.

"Midem bulanıyor Chanyeol hiç şu konulara girme. O okuttuğun hikaye aklımdan çıkmıyor. Şok olmuştum." Baek midesini tutuyordu.

"Kai yok. En son başının döndüğünü söyleyip yüzünü yıkamaya gitmişti. Tuvalete baktım orada yoktu." D.O telaşla içeri girdi. Ben önce olmak üzere herkes hareketlendi.

"Kai dans provalarını kaçırmaz." dedi Luhan kendinden emin bir şekilde.

Bu hepimizin bildiği bir şeydi. Kai provaları aksatmazdı. Kaçmak için uğraşmazdı. Baek-Chen-Yeol üçlüsü kaçmak için uğraşmıştı. Sonra Chen vazgeçince Baek ve Chanyeol tek kaçmışlardı. Haliyle ikisini fanlar yakalayınca BaekYeol randevuya gidiyor tarzı saçma şeyler yazmışlardı.

Ne kadar komik. Fanların yazdığı makale tarzı saçmalıklar topluluğunu beraber okuyup gülmüştük. Baek telaşlanmıştı. Fazla abartıyordu sadece. Her şeyi abarttığı gibi.

"Gidip arayalım. Şirket büyük olabilir ama biz 11 kişiyiz." yine Suho nun 'bir bütünüz' reklamlarından standart olanıydı bu sadece.

Ona da çok üzülüyorum.

*12gen*✓Where stories live. Discover now