Chapter 2 ❤

44 5 9
                                    

Okula vardığımda yaptığım  ilk iş Francesca ve Wendy'nin yanına gitmek oldu. En iyi anlaştığım arkadaşlarım onlardı. Çok fazla ortak yönümüzün olması bizi anasınıfında iken en iyi arkadaş yapmıştı. O zamandan bu zamana hiç ayrılmadık. Her cumartesi birbirimizde kalıyoruz.

Okul koridorunda yürüken bütün herkesin bir yere toplandığını ve çığlık attığını duydum. Bu durum üzerine, o yöne doğru yürümeye başladık. Yeni gelen öğrencileri gördük. Orta boyda yeşil gözlü bir çocuk,siyah kıvırcık saçlı baya uzun boylu bir çocuk,boyu kısa olan kahverengi saçlı bir çocuk,turuncu saçlı bir kız ve kahverengi saçlı bir kız vardı. Wendy'nin çığlığını duydum ve sonra Wendy bayıldı. Soluğu hastahanede aldık evet Wendy uyanmıştı ve okulun neredeyse tamamı  (yeni gelenler de dahil)  buradaydı.

Yeni gelen öğrencilerden  yeşil gözlü olanı yanıma gelip kendini tanıtmaya başladı:

-Merhaba ben Jaeden. Ya sen?

-Ben August.

-Hangi sınıftasın?

-10A

"Sanırım aynı sınıftayız" diyerek göz kırptı. Sohbet ederken Jaeden yanımdaki koltuğa oturdu bile.  Jaeden  kafasını diğer tarafa çevirdiğinde yüzünü ayrıntılı bir şekilde inceleme fırsatı buldum. Bembeyaz teninin maviye kaçan yeşil gözleriyle uyumu resmen mükemmeldi. Ayrıca Jaeden bir yerden tanıdık geliyordu fakat çıkartamıyordum. Ben bütün bu düşüncelere dalmışken gerçek dünyaya Wendy ve Francesca'nin sesiyle ile döndüm.

-August!!!!
-August!!!!
"Huh?" diyebilmiştim  sadece.
- 3 saattir sana sesleniyoruz daldın gittin sjakahwjsjsjsjs (gülme efekti shsksjsjsjsjsj)
Gülmelerine ben de katıldım
1-2 dakika güldükten sonra gülmemizi kesen "Wendy değil mi" diyen bir ses olmuştu.

MULTI MEDIA WENDY OLARAK  HAYAL EDEBILIRSINIZ ❤❤
AYRICA OY VERIRSENIZ ÇOK MUTLU OLURUM ❤

I Love You For Infinity Where stories live. Discover now