- Part 8 -

329 26 4
                                    

// Ik heb hier 2 maanden niks meer aan gedaan, maar ik ga toch weer verder met deze story want ik heb weer inspiratie//

[POV Merith]

Ik voel een harde klap en val op de grond. Ik kijk achter me en zie daar Nils, Daan, Tess en Inge staan. Stuk voor stuk kijken ze me woedend aan. "Justine ligt in het facking ziekenhuis en jij gaat hier een potje staan zoenen met Rein" Schreeuwt Daan. Daan wilt naar me toe lopen maar Nils, Tess en Inge houden hem tegen. Ik kijk hem geschrokken aan en draai me om naar Rein. Die kijkt me verdrietig aan. Tranen staan in mijn ogen. 'Waarom moet ik altijd alles fout doen?' denk ik. "Uu-uhm h-het is beter als ik g-ga..." zeg ik stotterend. Ik sta op en ren zo snel mogelijk bij ze vandaan. Waar ik heen ga weet ik niet, maar ik ga weg... weg van hier.

*2 uur later*

[POV Rein]

Het is 2 uur later en nog steeds zit ik op het bankje in het park, na te denken over van alles. Over Justine, Merith, die ruzie... ik krijg er gewoon koppijn van. Ik zucht en sta op, hier blijven zitten heeft ook niet veel zin dus loop ik maar terug naar het ziekenhuis. Eenmaal terug in het ziekenhuis neem ik de lift naar de afdeling waar Justine ligt. Als ik daar aankom zie ik iedereen in de wachtkamer zitten. Ze kijken me allemaal aan en ik ga zonder wat te zeggen aan de andere kant van de wachtkamer zitten... wachtend op hopelijk goed nieuws over Justine..

//Short part i know. Maar ik wil heel graag weten of ik wel door moet gaan met deze story of niet. Dus Comment wat je ervan vind.//

Nightmare or Dream? {Mainstreet Fanfiction}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu