eğlenceli

82 7 0
                                    


'' ya öykü ya anan seni her sabah kaldırırken götünü mü yırtıyor allahını seversen ya . bana bak kızım kalkmıyorsan kalkma açım ben kahvaltıya yetişicem '' . '' ne bağrıyon esra ya üfff . kal git geliyom bende ''  '' aman iyi beğ . oyalanma sonra senin açım diye böğürmelerini çekemem '' . '' esra az daha bağırırsan üstümde pijama var demem kovalarım seni ''. cümlemin bitmesiyle esra dışarı fırladı . canım arkadaşım ne kadar da iyi anlaşırız biz. oflaya puflaya sıcak yatağımdan çıktım ve banyoya gittim. kısa bir duş aldım saçlarımı tarayıp ordan çıktım hemen üzerime siyah şortumu ve kırmızı göbek deliğimde biten geniş kısa kollumu giydim . siyah hummel larımı ve siyah şapkamı da taktıktan sonra hazır olduğuma karar verdim saçlarım kurusun diye açık bırakmıştım kuruduktan sonrada bağlarım diye düşünüp bileğime siyah bağlama tokamı taktım. tam 15 dk da hazırlanmıştım hemen kahvaltı için toplanılan yere gittim. biricik arkadaşım esra onu fark etmem için el salladığında gözlerimi devirdim çünkü bu normal bir el sallama değildi . resmen maymunla orangutan karışımı bir şeye benziyordu. selim de fark etmiş olacakki esranın kafasına vurup devam etmesine engel oldu. bu çocuk hem en zengin hemde en akıllı arkadaşımdı galiba . onların hallerine gülerek yanlarına gittim. benim için ayırdıkları tabağı kucağıma alıp oturdum .'' esra allahını seviyorsan sen kimseye el sallama '' dediğimde selim başıyla onaylayıp '' yanımda fil tepiniyor sandım esra şu minik halinle bile seni file benzettiysem bi hayal et nasıl göründüğünü '' selimin dediğine kahkaha atarken elimi havaya kaldırdım ve selimde çak tı . esra bize önce sakatmışız gibi baksada dayanamadı ve bize katılıp gülmeye başladı .

 şuan odamıza geçmiş yatıyordum . diğerleri hocaların isteğiyle ormanda yürüyüşe gittiler öğle yemeğine döneceklermiş.her nekadar  spor ve yürüyüşü seviyor da olsam sadec bir günde nasıl olduğunu anlamadığım derecede dağınık olan odayı toplamalıydım.esra annesin kuaför olmasından kaynaklı makyaj yapmaya falan bayılır. her yeri batırmış dağıtmıştı . e bende kıyaftleri fırlatmışım falan derken oda resmen hırsız tacizine uğramış gibi dağınıktı baktım esranın götünü kaldırası yok ben toplayayım dedim. ee tabi oda işten kaçmak için selimle yürüyüşe katıldı. kendi kıyafetlerim sonunda bittiğinde esranın makyaj kutusunu toplamaya geçtim. yarısını topladıktan sonra camı açıp aseton ve deodorant kokusundan kurtulma kararı aldım. cam ve kapıyı açtıktan sonra yere oturdum ve   esranın bütün makyaj malzemelerini kutuya dizmeye başladım . '' ooo sen makyaj yapmayı bilirmiydin rahibe'' . ayazın sesiyle bir anda sıçradım elimi kalbime koyup derin bir nefes aldım . sonra ayaza dönüp '' ayaz malmısın, niye sessiz sessiz girdin içeri.hem izin alman yada kapıyı çalman gerekmiyormu senin '' '' asıl sen malmısın kızım. kapıyı sonuna kadar ayırmışsın açık diye girdik işte. '' ayaza gözleimi devirip kutuyu toparlamaya devam ettim. ayaz da o sıra benim yatağıma oturup. '' dünki öpücükten bir şeyler çıkarmadın inşallah rahibecim'' . ayaza dönüp bön bön baktım ve '' tabiki de çıkarmadım ayaz . ne o çıkarmam mı gerekiyordu '' '' hayır tabi kide . sadece ilk defa bir erkek tarafından öpüldüğün için yanlış şeyler çıkarma diye '' dediğinde .'' ayaz sevgilimin olmamış olması kimsenin beni öpmediği anlamına gelmiyor.'' diye yalan attığımda . ayazın çenesi kasıldı ve bana sinirle ''  ha yani milletle yatıp kalktın '' '' oha ayaz konuyu nerelere çekiyorsun ya . '' sinirle ayaklanıp elimdeki kutuyu masaya koydum ve kapıya  ilerleyip '' beni diğer sürtük kızlarla kıyaslamana anlam veremiyorum ayaz tanımıyorsun bile beni . şimdi çık odamdan . ve beni o kızlarla bir tutmayacağın zamana kadar da benimle muhattap olma '' elimle kapıdan çıkmasını gösterirken ona bağırıyordum ayaz da ayağa kalkıp yanıma geldi ve '' öykü bak sen yanlış..'' '' ayaz sus çık odamdan lütfen '' ayazı hafif hafif ittirip kapıyı yüzüne çarptım. şuan çok sinirliydim .

herkes geldiğinde öğle yemeğine inmişlerdi ama ben sabah fazla yediğimi hissettiğim için yemeğe gitmemiştim . telefonumu elime alıp odadan çıktım bitaz yürüsem iyi olurdu . yürürken annemi aradım'' anne , naptınız '' '' iyiyiz kzım sen naptın valla seni uyandırmadan günümü geçirdim o kadar sakinim ki '' '' ya milletin annesi seni özledim der benimki iyiki gittin rahatım artık diyor. sen nebiçim annesin ya '' '' sus kız anneye öyle denirmi . baban iyi ben iyiyim . abin zaten tatilde sensiz şuan mutluyuz duyduğum ve anladığım kadarıyla sende iyisin kapat sonra konuşuruz yemek yapıcam bugün izinliyim'' diyip telefonu suratıma kapattığımda gözlerimi ayırıp '' anne , anneeee , ya '' diye telefona bir kaç kez amaçsızca seslendim . yok benim ailem de normal değil. e ben nasıl normal olayım ki o zamn değil mi . '' korkma telefonu tek yüzüne kapatan senin annen değil. '' ayazın sesiydi duymamış gibi yapıp yürümeye devam ettim oda arkamdan geldi '' ya öykü uzatma işte '' '' ne uzatma ya farkındamısın beni kimlerle kıyasladın ''  '' ya öykü sen yanlış anladın. biriyle sevgili olmadığın halde bir erkeğin seni öptüğünü söyledin ben de ne biliyim işte bir an öyle dedim işte '' aslında sanırım haklıydı benim dediğim şey de oraya çıkıyordu. söylediğim saçma yalanı temizlemek için aklıma ilk gelen şeyi söyledim ''ayaz benim abim var erkek kuzenlerim hatta yakın arkadaşlarım var belki onlardan bahsettim hem benim öpmekten kastım senin aklındaki fanteezilerden değil '' diyip güldüğümde o da güldü '' yani hala masumsun '' ayaza gözlerimi devirdim ve '' hııı o dediğinden '' dediğimde güldü '' sana gıcık falan oluyorum ama seninle uğraşmak eğlenceli '' '' valla bende sana kıl oluyorum falan ama seni sinir etmek de çok zevkli '' diye onu taklit ettiğimde kahkaha attı ve bana dönüp birden ciddileşti '' ben kimsenin yanında gülmem . senin surat ifadene falan gülüyorum ama bu aramızda kalsın keserim seni '' dediğinde kahkaha attım '' ciddimisin sen ayaz '' diyip gülmeye başladım ve '' o zamn gidip herkese demeliyim diye aniden geri dönüp koşacaktım ki kendi ayağıma takıldım ben düşmeyi beklerken düşmediğimi fark ettim . yumduğum gözlerimi açıtığımda ayazın beni tuttuğunu gördüm . biraz fazla mı yakındık ne off sıcak da oldu buralar. ben bu durumlara alışık değilim ki ya kesin kızardım ayaz beni tutmaya devam ederken sessizce güldü ve '' seninle uğraşmak kadar senin kızardığını izlemekte çok eğelnceli '' dedi ve beni bıraktı . başka taraflara bakındım ama diyecek bir şey bulamayıp ayağımın tekini yre vurdum ve '' uffff uyuz şey '' dedim ve odaların olduğu yere geri dönmeye başladım . arkamdan ayazın kahkahasını duyunca gülümsedim.galiba bu çocuğu sinir etmekle birlikte gülüşünü duymaktab da zevk alıyordum . 


değişimimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin