geçmiş açığa çıkıyor

113 7 0
                                    


dün moralim çok bozulmuştu . ama tabi ki bunu yüzümde yansıtmayacaktım . esra ile okula geldik . ve dersin başlamasını bekledik .sabah duyduğumuz kadarı ile sınıfa yeni bir kişi gelecekmiş .yani ben artık yeni olmuyorum .ay üfff ne saçmalıyom ben yine allaseen . hoca sınıfa girip eşyalarını masasına bırakıp bizlere döndü . yeni gelen kişi umrumda değildi o yüzden ders başlayana kadar yatabilirim diye düşünüp kafamı sıraya gömdüm . hocanın sesi kulaklarıma doluyordu '' evet çocuklar sınıfımıza yeni birisi geliyor . esracım tek senin yanın boş o yüzden gelen kişi yanına oturacak. olum sende gel kapıda dikilme'' kapı sesi gelince çocuğun girip kapıyı kapattığını anladım . allahım yine çok zekiyim yhaa '' evet tanıt bakalım kendini ''    '' merhaba. ben egemen , egemen uzunok . şuan sınıfta olan öykünün eski ve artık tekrardan sınıf arkadaşıyım.... bu kadarı yeterli sanırım hocam '' egemenin sesiyle kafamı kaldırıp şok olmuş bir şekilde ona baktım . ah evet harika görmek istemediğim 2 erkek le aynı sınıftayım artık . ne tepki vereceğimi bilemiyordum. şuan sadece gözlerimin içine bakan egemene odaklanmıştım . okulumdan ayrılmadan önceki o konuşmalarımız ,ve ona eskiden duyduğum o saçma ,pişmanlık duyduran hisle gözlerim dolmuştu . ona daha fazla bakmamam gerektiğini hissederek kafamı sola çevirdim bu seferde çok değişik bir biçimde bana odaklanan ayazla göz göze geldim offf ne yapacağıma karar veremiyordum gidip elimi yüzümü yıkasam iyi olacaktı . egemen oturmak için esranın yanına gelirken .ayaklandım . hocadan izin alıp koşarak lavaboya gittim .

ayazın ağzından 

harika sınıfımız yine yeni biri geliyordu. inşallah ona da gıcık olmazdım .  zaten dersi dinlemezdim kafamı koyup yatmaya karar verdim kafamı yatırınca benim gibi yatan öyküyü gördüm ,sanırım oda bu anı gereksiz buluyordu. yada dün ki sözlerimin etkisindeydi . bilemiyorum . çocuk sınıfa girdi hoca bir şeyler geveledi yine . sonra çocuk kendini tanıtırken öykünün kafası aniden dikeldi . bende kaldırdım kafamı noluyor lan . öykü egemen denen çocuğa şaşkın şakın bakıyordu galiba tanıyordu egemenin ''şuan sınıfta olan öykünün eski ve artık tekrardan sınıf arkadaşıyım.... '' demesi ile düşüncemi onayladım . tekrar öyküye döndüğümde tedirgin di . başını bu tarafa çevirince göz göze geldik. çocuk tek boş olan esranın yanına geçerken öykü birden ayaklandı ve hocadan izin alıp gitti. noluyor lan kim ki bu çocuk . demek bizim rahibenin geçmişi artık açığa çıkacak desenize . içimdeki merakı dindiremedim. hocadan izin alıp dışarı çıktım . öykü koşarak lavaboya gidiyordu . belki gidip ağzını arayabilirdim .   lavaboya doğru yaklaştım , içerden ağlama sesi duyunca birden lavaboya daldım. öykü tek başına çömelmiş ağlıyordu ben birden dalınca heme ayakladnı elini yüzünü yıkadı '' ne işin var senin kızlar tuvaletinde ,mal mısın sen ayaz ''  şuan hakaretini önemseyemezdim ,çünkü neden ağladığını merak ediyordum . ''neden ağlıyordun '' dedim pat diye '' değersiz gördüğün kişilerin hayatlarını sorgulama '' dedi . ah evet dünki sözlerime de takılmıştı rahibecik. tam gidecekken bileğini tuttum ama birden ahhh diye inledi .merakla bileğine baktığımda morardığını gördüm, sanırım dün akşam olmuştu . hemen bileğini bıraktım ''1. bileğine ne oldu 2. si neden ağlıyordun '' dedim merakla . '' iki sorunun da tek cevabı var ayaz . sa-na-ne ? '' dedi ve beni geride bırakıp sınıfa döndü . evet ya banan ne . niye merak ettim ki . o kim ki ben onun peşinden gidiyorum. suratıma hafifçe vurup kendine gel olum dedim . harika rahibemiz yüzünden kafayı yiyordum galiba .

öykünün ağzından 

ayazı gerimde bırakıp sınıfıma girdim ve yerime geçtim egemene bakmadan oturdum. harika geçmişim beni hep takip ediyor. neler olacak neden se hiç merak etmiyorum neden mi ? çünkü olacak şeylerin içinde egemen var, buda demek oluyor ki olacak şeyler kesinlikle kötü olacaktı . Allahım sen beni şu egemen şerefsizinin saçmalıklarından , bir de ayazın salak egonundan uzak tut yarabbim .Amin...



 ---------inşallah beğenirsiniz canlarım beğeni ve yorumlarınızı unutmayı ------

=D


değişimimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin