Sleepover

11 0 0
                                    


Idag var min sleepover med Isa og Ems. Det bedste er at, jeg slet ikke har fortalt dem om min mors arbejde, så de har ingen ide om vores hus.

De sidste 2 dage har været normale. Dvs Cam der følger efter mig i håb om, at jeg vil gå i seng med ham. Men selvfølgelig sker det ikke. Gider ikke være en af hans andre dukker, som han knepper og så efterlader efter. Det kommer ikke til at ske.

Første timer havde vi Fysik, matematik og dansk. Og nu har vi idræt. Jeg har fundet ud af der er et pigefodbold her, og jeg overvejer at tage til optagelsesprøve. Har gået til fodbold siden jeg var lille. Men kunne ikke rigtig mere da vi skulle flytte hertil. Jeg savner det virkelig meget.
Jeg skifter tøj inde i omklædning, og ind kommer en pige med høje pinke stilletter, en alt for kort cheerleader nederdel. En meget meget kort crop top. Hendes hår er sat op i en alt for høj, og alt for stram hestehale. "Ej piger hvor er mine løbesko!" Skriger hun med sin skingre stemme. Hendes to medhjælpere finder dem og giver hende dem på. Bagefter går de ud på banen. "Hvem fuck var det" spørger jeg forvirret. "Lexi White, skolens bitch. Hun har også været i seng med alle drenge næsten" svare Isa.
"De to andre piger er hendes medhjælpere. Den ene hedder Mille, og den anden hedder Freya. Jeg fnys. Hah det bliver sjovt tænkte jeg.
"Hey piger" spørger jeg mens vi tager vores sko på. "Hva så" svare de næste i kor. "Jeg ehm tænkte på at prøve at komme med på pige fodboldholdet" siger jeg og binder mine snørebånd. "Omg ja! Jeg er også en del af holdet, så kan vi gå der sammen" siger Isa. "Omg gudskelov, tak Isa" siger jeg og krammer hende. "Også dig" siger jeg bagefter og krammer Ems. Vi griner og går ud på banen.

Vores lære stod og samlede alle i en klump. Vi gik stille derhen. En af cheerleaderne skreg. Det var hende lexi der. "Optagelses prøver til holdet er herover" skriger hun, med sin syge stemme. Der var nogle få piger der gik derover. Cameron stillede sig frem. "Optagelses prøver til drengenes fodboldhold er herover" de fleste drenge gik. Og en pige med en høj hestehale, som så meget flink ud stillede sig frem. "Optagelsesprøver til pigernes fodbold hold er herover" der var ikke særlige mange piger der gik. Men mig og Isa gjorde. Jeg kunne høre vores lære sige, at resten måtte spille rundbold.
Drengene skulle spille lige ved siden af os.

Camerons synsvinkel.

Jeg så Sky gå over til optagelsesprøverne hos pigerne. Spiller Sky fodbold?
Jeg går over til hende. "Hva så smukke, vidste ik du spiller fodbold" siger jeg. "Nå men det gør jeg klamme" svare hun. "Nå det glæder jeg mig til at se" siger jeg og går.

Sky's synsvinkel.

Cam ved overhovedet ikke hvad jeg kan. Jeg griner og går over til pigen med hestehalen. "Hej piger, vi leder efter piger til det nye hold. Og i har så meldt jer" siger hun. "I starter med at spille en kamp, så sidder vi og vælger få ud. Dem der er tilbage er med på holdet. I får svarene at vide imorgen, hvor der kommer en plakat op" siger hun. Vi blev delt i to hold og jeg er så midtbane, men kan løbe op som angriber. Isa og jeg er på hold sammen, men hun er bedst som målmand. Jeg kigger til siden, og ser at drengene er færdige og de sidder på tilskuer pladserne. Cam fanger hurtigt mit blik. Han blinker og sender et luft kys. Jeg giver ham fingeren. Hans venner griner.

Camerons synsvinkel.

De skal til at starte og Sky spiller midtbane/angriber. De starter og sky får hurtigt bolden. Hun løber forbi to. Wow hun er virkelig hurtig. Hun aflevere bolden til en anden pige og hun skyder den i mål. De jubler og giver hinanden highfive. Hun er bedere end jeg troede. De spiller videre. En pige står foran sky og prøver at kommer forbi, men hun laver en glidende takling og løber forbi. Hun nælder en pige, og løber videre. To piger kommer løbene men hun giver et skulderskub til den ene, som falder, og den anden kommer hun forbi. Hun tyre til sidst bolden op i højre hjørne. Wow. Vi sad alle og klappede. Da kampen er slut, vinder hendes hold stort 6-2 . De skal til at gå ind men jeg løber ned til Sky. "Nå powers, du er bedere end jeg troede" siger jeg overbevisende. "Ja der kan man bare se" siger hun og går ind i omklædning.

Skys synsvinkel.

Kampen gik virkelig godt, og jeg fik lavet nogle syge mål! Nå men vi har lige været i bad og nu har vi friii. Isa og jeg mødtes med Emma efterskole og vi går lige nu på vej hjem. "Tror i at i kommer med" spørger Ems. "Sky gør ihvertfald, hun er vildt god" siger Isa og griner. "Tak Isa, men du er den bedste målmand jeg nogensinde har set" siger jeg. "I kommer sikkert begge med" siger Ems. Vi griner alle og ankommer til huset. De taber begge deres tasker. "BOR DU HER!" Skriger Ems. "Yup" svare jeg enkelt og går indenfor.

2 timer senere.

Efter jeg har forklaret alt hvad der er i huset. Og det med min familie. Sidder vi nu og ser film. GYSER film. Midt i filmen er der nogen der banker på vinduet. Pigerne skriger og jeg skynder mig op og tænde lyset. Cam og hans venner står ude på min altan flade af grin.
Røvhuller.

Maybe, Maybe notWhere stories live. Discover now