Home sweet home.

12 0 0
                                    


Ikke rettet!

Så er det nu. Lige nu sidder jeg i bilen på vej til lufthavnen med min mor.
Har lige sagte farvel til mine venner og tro mig. Det var svært.

(Springer flyveturen over, fordi den er kedelig (; lige nu sidder Sky i bilen på vej til det nye hus)

Vi køre ind til et meget flot og dyrt kvarter. Vi nærmer os et kæmpe hvidt hus. "Mor jeg tror du er kørt forkert" mumler jeg med hovedet hvilene på vinduet. "Nej skat, vi skal bo her" svare hun og smiler. "Hvad! Ska..vi..bo...h..her!?!?" Råber jeg begejstret. "Ja, ja det skal vi" små griner hun. "Men hvorfor har du købt sådan et stort hus, til kun os to?" Spørger jeg forvirret. "Tænkte at hvis du nu ville holde nogle fester, eller have venner med hjem, at det så var praktisk vi så havde et par gæste værelser" svare hun smilene. "Og vent nu bare til du kommer ind" smiler hun lusket.
Hun parkere bilen i garagen og jeg springer nærmest ud før bilen er stoppet.
Jeg åbner hurtigt hoved døren og, wow.

2 timer senere.

Lige nu ligger jeg i min seng, som er her fordi, alle møblerne blev sat på plads en uge før vi kom så det hele var klart til når vi ankommer. Huset er så smukt!
Vi har en Spa sal, med sauna, massage bord, fodbad, yoga lokaler og meget mere!
I vores kælder er der et bordtennis, et pool og et bordfodbold bord. Der er også en popcorn maskine, og en slushice maskine. Hvis du går længere ind er der en dør ind til en mini biograf!
Ellers er resten af huset mega flot, som har hvad alle huse næsten har. Et køkken, soveværelser, toiletter, stue osv. Vi har en pool i baghaven, hvor der også er en hængekøje og en mini golfbane, og mini fodbold bane.
Bedere sagt, havde vi mit drømmehus!

Jeg rejser mig og skifter til badetøj. Jeg har tænkt mig at sole mig lidt, så jeg ikke ligner en der er gennemsigtig på første skoledag.
Jeg er nu ret hurtig til at få farve, men har bare ikke haft så meget tid, til at sole mig på det seneste. Jeg går ned af trappen og ud i haven.
Jeg er alene hjemme lige nu, fordi min mor er til et møde.
Jeg sætter mine høretelefoner i ørene og ligger mig ned på min, badestol.
Efter nogle minutter får jeg en bold i hovedet. Jeg rejser mig og kigger forvirret rundt. Indtil jeg ser en gruppe drenge, stå bag hegnet flade af grin. Jeg giver dem dræber blikket og går indenfor. MED deres bold. Låser døren efter mig og rækker fuck til dem, løber hurtigt op på mit værelse og tager en Calvin Klein hvid t-shirt og nogle basic Only shorts på. Jeg går neden under igen, hvor det banker på 4 minutter efter.
Jeg åbner døren, og der står drengene.
"Øhhh, hej jeg tror du har vores bold" siger en med lyst hår og nogle, fantastiske krøller, omg jeg kunne lege med hans hår hele dagen.
"Nå, hvorfor tror i det" svare jeg flabet tilbage.
"Fordi du ligesom lidt tog den med ind" svare en lidt høj med brunt hår, og klør sig i nakken. Jeg går ind og henter bolden. "Den her?" Spørg jeg dumt. "Jep, kan vi få den tilbage" spørg en i midten. HOLY SHIT HAN VAR FKN GUDESMUK!, (Cameron Dallas hahah) meeen jeg kan lugte player. "Selvfølgelig kan i det, hvis i stopper med at skyde den efter mig, ellers tager jeg en kniv og punktere jeres lorte bold." Svare jeg hårdt tilbage. De når ingengang at svare før jeg har tyret bolden i maven på en af dem, og har smækket døren i.
Røvhuller.

Uuuuuuup
Nu har sky mødt byens playere, hvad mon der sker næste gang?

Maybe, Maybe notWhere stories live. Discover now