Another basic day.

7 0 0
                                    

Ikke rettet!

Jeg vågner ved mit vækkeur der starter. Jeg får seriøst trip af det lorte ur! Så frustreret som jeg er slår jeg ud efter det, men falder bare ned af min seng. Urgh hader fucking vækkeure!  Rejser mig hurtigt op, og ser at Cam står i hans værelse flad af grin. Jeg giver ham fingeren og trækker gardinerne for.
Jeg magtede virkelig ikke noget idag så jeg tager bare noget behageligt på. Som består af;
Mine stof shorts fra Dolce Gabbana.
min Balanciaga (staves?) hoodie, hvor jeg havde en basic hvid t-shirt med huller i fra Only.
Og selvfølgelig mine babyer.
Jeg køre lige hurtigt hårbørsten igennem, og sætter mit hår op i en rodet, men pæn knold.
Jeg går nedenunder og duften af pandekager kommer mig i møde. Min mor var altid hjemme om morgenen, fordi hun først skal møde 8:30, så hun behøver ikke at kære før 8.
"Godmorgen skat, jeg har lavet lidt pandekager" siger min mor, med sin mest moderlige stemme. "Ja det kan jeg se" svare jeg og tager mælken ud af køleskabet. "Jeg skal møde klokken 8 idag, så jeg er nød til at smutte nu"diger hun og kysser min pande. "Okay" svare jeg før hun er ude af døren.
Jeg spiste færdig og tager derefter min Lous Vuitton taske på ryggen og går ud. Jeg vil gerne køre i skole idag, så jeg tager min Sorte Mercedes Benz, jeg kan virkelig ikke lide at prale med mine biler, så jeg tog min Mercedes, fordi den anden er en Lamborghini. Jeg køre til skolen, og alle kigger på mig da jeg låser min bil. Jeg går indenfor og ser Isa og Ems (Emma), så jeg går over til dem. "Heeeey" siger Isa og giver mig et kram. Hvor jeg bagefter krammer Ems. "Heej piger" siger jeg og smiler. "Hvad har vi i første time?" Spørger Ems. "Øhm, tror det er historie" svare Isa. "Aargh det kan jeg ikke orke" sukker jeg. "Altså sidst sagde Lotte (vores historie lære) at vi skulle se en dokumentar idag" siger Ems. "Yess, så kan jeg falde i søvn uden hun lægger mærke til det" siger jeg og griner. De andre griner også og vi går til time.

Timen gik meget hurtigt eftersom jeg tog en lille lur hehe. Resten af dagen havde vi Matematik, Fysik Kemi, og Geografi som alle gik hurtigt. Så nu havde vi fri! Jeg havde ikke rigtig set så meget til Cam efter det der skete igår. Hvilket passede mig fint. Jeg skynder mig ud til min bil, og køre hurtigt hjem. Jeg åbner døren. Lægger mine ting, og går direkte op på mit værelse. Skifter til min sorte Calvin Klein bikini og går ud på min altan. Lægger et håndklæde under mig og sætter mine høretelefoner i ørerne. Når jeg tænker over det er min altan ret stor, det er ihvertfald plads til to hyggestole, og et mini bord. Og der er stadig ret meget plads. Efter at havde ligget i et par minutter, kommer der en skygge for min øjne. Jeg sætter mig op. Det er Cam. "Øhm hva fuck laver du?" Spørger jeg og rejser mig op. "Ville bare se hvad du lavede" siger han og smiler kækt. "Stalker" svare jeg. Tager mit hånklædd og skulle til at gå ind da han tager fat om mine hofter og presser mig helt ind til ham. Jeg kunne mærke hans åndedræt i nakken. Hans mavemuskler i ryggen. Og hans kække smil i ansigtet. Han tager fat i min hånd og drejer mig rundt, så jeg kigger direkte ind i hans brustkasse. Hans veltrænede smukke, lækre brune brystkasse. Jeg kigger op på ham. "Slip mig" sagde jeg roligt. "Hvorfor skulle jeg?" Spørg han dumt. "Fordi jeg gerne vil ind igen" siger jeg koldt. Hans slipper overraskende nok. Jeg skynder mig og og trækker gardinerne for.

Resten af dagen gik enten med at jeg, tænkte over hvad der skete. Eller at jeg så Netflix og fik noget at spise. Bare en mere basic dag.

Whaaat
Ved godt den ikke er særlig lang, meeen skulle lige skynde mig. Næste afsnit bliver bedere (; se frem til det!

Maybe, Maybe notWhere stories live. Discover now