1|Az őrült tervem

546 26 2
                                    

Most hogy befejeztem a sulit ideje munkát találnom, habár ez korán sem lesz könnyű, ugyanis kétlem hogy sok helyen keresnek gépészt, ráadásul fiatalt akinek még tapasztalata sincs.Igen tudom, nem a legjobb szakmát választottam, de ezzel mostmár nem tudok mit kezdeni.Másnap el is kezdek kutatni.

Már kora reggel felkeltem, összekaptam magam és el is kezdtem keresgélni a neten, hogy keresnek e valahol gépészt.Hosszas kutakodás után találtam párat, de amint elolvastam őket már nem örültem annyira hisz mindenhol pár éves rutinnal vesznek csak fel.-Nagyot sóhajtottam.Ettől függetlenül nem adom fel, biztos van jobb is.-gondoltam magamban.

***

Egy napom elment a kutakodással, de nem hiába.Végre találtam állást egy kutató csoportnál!Már elég későre jár, most inkább lefekszem, majd holnap jelentkezek... -gondolataim közben elnyomott az álom.

Másnap reggel:
Kimentem a fürdőbe megmostam az arcom és megmostam a fogaim, közben pedig végig gondoltam hogy mit veszek.Valami olyat akartam választani ami nem túl csinos, de nem is mindennapi.A választásom egy ujjatlan blúzra és egy egyszerű farmerra esett.

Ilyennek képzelem:

Felöltöztem, összeszedtem a papírjaimat és már indultam is

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Felöltöztem, összeszedtem a papírjaimat és már indultam is.

Sziasztok!
Igen tudom eddig semmi izgi, de irom tovább.Remélem tetszeni fog.^^ Jóéjt!❤

Egy évezred sem állhat közénk!Where stories live. Discover now