Epilog

224 12 2
                                    

                 –" Mami,  asta a fost toată povestea??? " mă întreabă băieţelul blond de lângă mine cu ochii negri.

                 –" Păi o poveste se poate sfârşi aşa?? " il intreb

                 –" Nu ştiu,  nu cred! " spuse acesta confuz.  " Adică ce se întâmplă cu visele incontinuare?? Se opresc?  Urs si Opthelia rămân impreuna??  Totul e un suspans continuu,  nu mai stiu ce sa cred,  mai bine nu aş fii aflat povestea nu-mi place!!!  Nu are sfarsit!  Vreau un sfârşit!! " ţipă acesta.

                –"Ash.. " incerc sa-l conving,  dar in zadar

                –" Tatiiii!!!! " ţipă acesta spre tatăl său.

                –" Nu e aici. " răspund liniştită pentru a-i face in ciudă

                 –" O să te pârăsc ! O sa-i spun ca nu mi-ai zis finalul poveştii!!  Ce s-a întâmplat după??? "mă ameninţă

                 –" Off...  Copil prostuţ...  Cum o cheamă pe mama ta? "

                 –" Păi tu esti mama.  Nu stii cum te cheamă?  Te cheamă  Opth-...   Aaaaa... "

                  –" Acum intelegi?? "

                  –" Dar pe tata nu-l cheamă Urs! " se revoltă acesta.

                 – " De aceea am vrut sa-ti zic aceasta poveste. Tatăl tău chiar e Urs... "

                    –" Stai cum???  Tati ştie??  El e Luke din poveste??? "

                    –" Păi  după,  m-am speriat cand am aflat ca te voi avea pe tine şi am plecat de lângă el.  Nu mă simteam in siguranţă..  Iar Luke,  da e Luke din poveste,  el... mi-a oferit ajutorul si l-am acceptat.  Dar chiar am inceput sa-l iubesc după ce l-am cunoscut. "

                      –" De ce imi spui astea?  Adică le puteai tine ascunse,  sau macar mi le spuneai cand as fii facut cel puţin 14 ani,  nu 10.."

                      –" Ti le spun acum pentru că tatăl tau adevărat va venii cu tati si vr-... " voiam sa-i explic mai pe larg dar soneria incepe sa facă zgomot.  " Tati l-a adus aici pe Urs! " spun repede,  iar Ash porneste in viteză spre uşă, pentru aş cunoaste tatăl.

                       –" Bună tati!" spuse uitându-se la Luke . " Tată?? " il intreaba pe Urs,  iar el dă aprobator din cap..

                       –" Mamiii???!! " ţipă întrebător catre mine

                       –" Mhh?? "

                       –" Visele?? "

                       – " Visele încă continuă!!! "

………………………………………………………………………………………………

      Ştiu ca va-ti fii asteptat ca aceasta carte sa fie mai lunga,  dar nu am facut-o pentru ca eu nu consider că ar avea rost.  De ce să mai fac capitole despre relatia lui Urs si a Optheliei,  dacă se va sfarsi la un moment dat.

       Nu stiu dacă vi se pare ciudată aceasta schimbare brusca a evenimentelor,  dar mie mi se pare normal.  Dacă vreti sa aflati motivul pntru care s-au certat fac un capitol bonus cu acesta. 

        Mie mi se pare ca v-am raspuns la majoritatea intrebarilor in acest epilog prin intermediul micutului nostru curios Ash,  ce se supărase pentru că voia toată povestea,  voia sa afle fiecare detaliu,  probabil ca si voi,  dar Opthelia nu mai putea din cauza timpului,  pe care nu prea il avea..

          Ultima replică spusă de către Opthelia: "Visele continuă! " ar putea fi un indiciu pe care vi l-am lasat.  Voi face şi  volumul doi, in care micutul Ash,  va deveni mare si va incerca sa afle trecutul mamei lui,  acesta fiind comisar! Dar momentan mă ocup cu o urmatoare carte..

               Sper ca v-am raspuns la întrebări,  dar daca mai aveti spunetile in comentarii,  iar dacă aveti preferinte pentru capitole bonus,  voi fii bucuroasă să le fac,  chiar si după ani..
Dar acestea sa fie in legatura cu acest volum.  Poate ati vrea să aflaţi ceva in legătură cu Ash. Sau vreo criza de gelozie a unuia dintre parintii acestuia.

                  O sa ne revedem in cartea : "Prizionera propriei inimi", unde voi relata povestea Bethaniei,  aceasta având inima zdrobită,  atunci cand află ca tatal ei a murit,  ea învinovăţindu-se. Va fi in depresie,  la un moment dat,  dar nu prea mai erau şanse ca ea sa scape.

                       In această carte va aparea si Harry Styles,  dar va anunţ de pe acum că nu va juca rolul faimosului cântăreţ,  ci a unui personaj fictiv.

                              Vă mulţumesc pentru fiecare vot sau comentariu si pentru timpul acordat pentru aceasta carte.  Pentru sfaturile date de unii sau de alţii,  indiferent de le-am folosit sau nu.  Probabil le voi folosi in urmatoarea carte pe care o voi face.  Vă multumesc că , desi postam rar,  aţi pastrat cartea in biblioteca voastră,  pentru a afla sfârşitul acesteia.

                        Va iubesc!!!   ̄ 3 ̄ ̄ε  ̄

Tocilară cu farmec ✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum