Capitolul 4

624 30 0
                                    

                                      DEGETELUL SACRU

         Azi e prima zi de școală din New York și sunt foarte
emoționată. Trebuie să am grijă, mare grijă. Ayla mi-a spus ce locuri fragmentează Shot, pentru a nu da nas in nas cu ei. Ayla e cu un an mai mică decât mine, deci o să fiu pe cont propriu, dar nu mă deranjează. Oricum în pauze pot citi, iar la ore sunt atentă. Așa timpul va trece mai repede.
Am lăsat -o pe Ayla până la urna să-mi schimbe puțin look-ul si ii sunt recunoscătoare că nu a exagerat.

     -- Michelle, hai să te facem ca aseară! țipă prietena mea atunci când dă buzna în camera mea.

     --Te-am lăsat aseară la acea petrecere, acum nu-ți mai merge...

     --Hai te rog....

     --Uite , îți promit că o să merg la orice petrecere vrei, si o să fiu manechinul tău, okey? Dar eu merg la școală ca să învăț, nu ca să fac parada modei.

     --Ai face asta pentru mine..?

     --Da, dar...

     --Mereu trebuie să existe un dar! spune ea si face o fața de câine ploat.

      --Hai ca nu-i așa de rău, spun iar fața ei se înseninează pe loc. Nimeni nu trebuie să știe de mine drept fata de la petreceri. -Okey? La petrecere vreau să fiu eu,însami. Adică sora gemenilor si prietena ta, pe când la școală vreau să fiu o simplă tocilară.

    --Chiar ești o tocilară cu farmec. Ești tocilară la școală, iar la petreceri o să fii fata fermecătoare pe care nimeni n-o cunoaște...spune ea măgulită. Îmi place! Să ști că tu chiar ești frumoasă, dar nu lași să se vadă. Te ascunzi în spatele ochelarilor aceeia... Să nu lași pe nimeni să se apropie de tine , ok?

    --Okey!

    --Atunci s-a făcut. Dar promite pe degețel. O sclipire îi apăru în ochi în timp ce a spus asta. E acea sclipire din copilărie... Îmi întinde degetelul mic al mâini, iar eu îmi incrucisez degetelul meu de al ei.

     --Promit că o să merg la orice petrecere cu tine dacă mă lași să fiu fata invizibilă la școală.

     --Promit că o să te las să fii cum vrei tu la școală, dacă vii la toate petrecerile cu mine, iar la balul tău , să spui cine ești tu cu adevărat. Să-ți dezvălui identitatea.

        --Degețel, degețel.Ce-ai făcut să nu desfaci....nu mai stiu de aici, spunem amândoua si începem să râdem. Nu am mai făcut asta de când a plecat Ayla. Când făceam treaba cu degetelul mic, atunci era cel mai sacru lucru pe care-l făceam.

      --Acum , hai îmbrăcate ca să mergem!spune Ayla în timp ce pleacă din cameră. Eu am făcut ceea ce a zis Ayla și-mi caut ceva de îmbrăcat. Normal că aleg din hainele mele de acasă. Până la urmă am ales o pereche de blugi largi și un tricou tot la fel de larg. Nu vă gândiți la haine la modă, de fapt eu imi aleg intenționat haine care au fost cândva la moda, nu care sunt. Oricum probabil la petreceri o să fiu de nerecunoscut.

     Mi-am făcut un plan în minte, atunci când coboram scările, în legătură cu Shot. Nu-mi plac băieții ăia. După povestirile prietenei mele, ei își bat joc de tocilari, si nu văd ceva pentru că eu să fiu o excepție. Am de gând să stau numai în clasă. Când cobor la capătul scărilor îi observ pe frații mei, cu Ayla si Ryan. Merg, de fapt alerg pe scări pentru a ajunge la frații mei, să-i iau în brațe. Desi nici unul dintre noi nu arată, stiu ca ne iubim exact la fel de mult. Nu rezistam unul fără altul.

Tocilară cu farmec ✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum