11. Wil je met me uit?

3.3K 210 24
                                    

-Roxanne's pov-

Een uur later-Een uur nadat ik heb gezoend met Ash(!) heb ik me omgekleed en zit ik weer in de keuken ik vroeg de jongens waar we heen gingen vandaag, en ze zeiden dat ze vandaag een dag vrij hadden en dat we morgen pas verder touren.

Dus nu zit ik hier in de zetel achteraan in de bus,met Michael naast mij die zit te gamen.Wat zou ik doen? Ik open Twitter dan maar.Ik krijg jammergenoeg nog steeds haat, maar daar trek ik me niets meer van aan.De sneden die ik eerder gemaakt had, zijn al bijna helemaal genezen. Dus scroll ik snel door mijn meldingen en volg een aantal meisjes die lieve tweets stuurden.Vera stuurt me een privé bericht op Twitter.

VeraJannsens:

Yoww Rox!

Vera! gisteren heb ik haar nog gebeld.En nee, ik heb nog niet bekent dat ik Ash leuk vind...tja vertel ik haar wel als we terug komen.Want misschien vindt ze dan dat dat niet meetelt voor de weddenschap!Ik stuur snel een bericht terug.

RoxanneLinkey: (A/N : Ja! eertse keer dat ik haar achternaam vermeld ...oops?🙊)

VERAAAHH! Alles goed daar?

VeraJannsens:

Jaja!En daar? lukt het een beetje?

Ik grijns en vraag Michael om een selfie met me te nemen om naar Vera te sturen.Dat wil hij met plezier doen en we trekken een gekke foto met onze tongen uitgestoken.Die verstuur ik als bijlage in mijn privé bericht op Twitter.

RoxanneLinkey:

Beter kan niet! ;)

(Foto)

VeraJannsens:

Damm...Ik ga je echt 1000 euro moeten geven hè? ;(

RoxanneLinkey:

Idd! x

Ashton komt binnen en gaat naast me zitten.Even later komt Luke ook binnen.Die twee hebben de hele tijd (na mijn kus met Ash) zitten konkelfoezen.Weer krijg ik een nieuw berichtje van Vera.Tegelijk vraagt Ashton:

"Wat doe jeeeee?"

En ik lees snel Vera's berichtje

VeraJannsens:

Wat ga je vandaag ?

Ik grinnik en Ashton kijkt me vragend aan.Ik laat het berichtje van Vera zien.

"Hah, toeval" zegt hij.

"Uhu" mompel ik vrolijk en ik chat verder met Vera en vertel haar dat we den dagje vrij hebben,dus dat ik waarschijnlijk gewoon wat ga chillen of zo.Ik vergeet te antwoorden op Ashton's vraag.Plots krijg ik ook een berichtje van Ashton.Ja,handig.Terwijl ik naast hem zit!

AshtonIrwin:

Mag ik je iets vragen?

Ik kijk snel naar Ashton naast me en antwoord.

RoxanneLinkey:

Tuurlijk! :)

Ik zie Ashton naast me typen.

AshtonIrwin:

Ik vroeg me af of je iets leuk met me wou gaan doen vandaag. :D

En snel volgt er nog een berichtje.

AshtonIrwin:

Ik bedoel...Als een date of zo...

Ik kijk verrast naar hem.Hij bloost en durft me niet aan te kijken.

-Ashton's pov-

Ik zie haar naast me kijken,maar ik durf haar niet aan te kijken.Wat als ze 'nee' zegt?Ze glimlacht en leunt naar me toe.

"Graag" fluistert ze in mijn oor en ze geeft me een kus op mijn wang en springt recht om naar de badkamer te gaan.

Ik word helemaal rood.Gé-weldig! Ik zie Luke grinniken en stomp hem .Ik ga iets tweeten,beslis ik ineens.Ja.Ik kan raar doen.Waarom?..Waarom niet?

@Ashton5SOS: Zin in vandaag ;)

Ik hoor een aantal geluidjes naast mij.Best wel grappig als je ze tegelijk naar hun gsm ziet grijpen.Calum grijnst naar me en alle jongens retweeten en fav'en de tweet.Ik lach en sta op om iets om te drinken te pakken.

-Roxanne's pov.-

Ik heb een date.EEN DATE! Met Ashton, een knappe drummer met leuke kuiltjes en prachtige spieren!Veel meisjes kunnen hier alleen maar over dromen!M-Maar wat als we samen iets krijgen?En wat als ik het verpruts?!Hoe kon ik dit nu vergeten?! Niet aan denken...Gewoon afwachten.

Ik kalmeer mezelf en ga kleren uitzoeken voor mijn DATE.Damm..Wat hou ik ineens van dat woord.Ik kies een pastelblauw rokje met een wit kanten topje en leuke zwarte ballerina's.Ik stijl alvast mijn haar,doe er een schattig zwart strikje in en doe een beetje make-up op.Niet te veel...Ik ben geen Barbie?!Pas op, ik heb niets tegen barbies, ik hou gewoon niet van te veel make-up.

Nu nog even wachten en da ga ik op een freaking DATE!!

(A/N)

Omg! ik krijg steeds meer en meer reads en votes! Dankje dankje dankjeeeehh! 💜🙊

Weddenschap (5SOS fanfic) (ON HOLD)Where stories live. Discover now