3.

1.1K 74 0
                                    

Iwaizumi (já) - normálně
Oikawa (@123456789ani)- tučně

Musím se jít napít vody. Jinak se pozvracím Oikawovi na záda.

,,Pojď. Potřebuju se napít vody." Povím, tak aby to přes hlasitou  hudbu slyšel, a zvednu se i s ním ze židle.

Postavím ho na nohy, ale pořád ho nepouštím. Ještě si vezmu kelímek ze stolku. ,,Budeš chtít taky napustit?" Zeptám se Oikawi.

,,Jo dám si." Usměje se a taky si vezme kelímek.

Při cestě do šatny uvidíme i Hanamakiho, jak se válí po stole a Matsukawu vedle něho. Vypadá to dost zvláštně. Popravdě ani nechci vědět o čem si povídají.

,,No sláva." Řeknu radostně, když konečně prokličkujeme davem lidí. Jdu rychlím krokem k umyvadlu.

,,Podej mi tvůj kelímek." Rozkážu Oikawovi a napustím mu i sobě vodu.

,,Oikawo. Chodíš s nějakou tou semetrikou, co tě pořád otravuje?" Zeptám se zvědavě a opřu se o umyvadlo.

,,Ne." Odvětí s vážným výrazem.

,,Tak to je dobře." Řeknu s úsměvem na tváři a položím prázdný kelímek na umyvadlo. Obmotám ruce kolem jeho pasu, přičemž mu jednou rukou vjedu pod triko a dám mu malí polibek na rty.

Zaraženě stojím, neschopen slova nebo pohybu. Opravdu se to teď děje? Nesním náhodou? Iwa-chan on... On líbá?! Tak dlouho jsem si přál, aby se tohle stalo a teď nejsem schopen ničeho.

Odtáhne se a zahledí se mi hluboko do očí. Nořím se do jeho krásných očí, jindy plných vzteku nebo lhostejnosti, avšak dnes v nich vidím vášeň a chtíč. Jeho ruce mezi tím putují pod mím trikem, a kdekoliv se dotknou, tak mi na onom místě naskočí hudí kůže.

Ten pocit je k nezaplacení. Nemůžu jinak, než obmotat ruce kolem jeho krku a políbit jej. Přivlastním si jeho rty, které mají díky alkoholu hořkou chuť. Líbáme se vášnivě a jeho ruce tančí po mém těle.

Pořádně nevnímám svět kolem sebe. Připadám si, jako omámený nějakou drogou. Drogou jménem Iwaizumi Hajime. Naplňuje a dělá šťastným. Nedokážu bez žít.

Oslava (iwaoi)Where stories live. Discover now