DUYURU :))

33.8K 712 81
                                    

selam hepinize bunu yeni bölüm sananlardan öncelikle özür dilerim... Şimdi biz facebookta yeni bir sayfa açtık hikaye sayfası peki bu sayfanın amacı ne diye sorarsanız öncelikle wattpad de yazan ve benim hikayem iyi ama hak ettiği değeri bulamıyor yada sadece wattpad e bağlı kalmak istemiyorum facebookta da adımı duyurmak istiyorum diyenler için bir fırsat olarak açıldı. Eğer ilgilenen arkadaşlar varsa ve hikayesi bitmiş yada bitmeye yakın olan kişiler bize sayfamızın mesaj bölümünden ulaşabilirler. Sayfa linkini aşşağıda vereceğim ama ondan önce eğer hikayenizi yayınlatmak istiyor ve bize yolluyorsanız lütfen hikayenizin hangi katagoride olduğunu belirtin (örn: fantastik, romantk, genel kurgu vs) şeklinde seviliyorsunuz... yeni bölümü en kısa sürede yollucam ...ALEXA

...........................................................................................................................................................

Bu sayfa; yazmak isteyen, hikayelerinin kitlelere ulaşmasını isteyen yazarlarımız için açılmıştır. Watpad’de hak ettiği değeri bulamadığına inanan yazarlarımız, bitmiş olan hikayelerini sayfamızın mesaj bölümüne yollayarak bize ulaştırabilirler. Gerek link, gerek dosya olarak atılan hikayeler değerlendirmeye alınıp, en geç bir hafta içinde yazarına bilgi verilecektir.

YAZAR VE HİKAYE KURALLARI
Yazarımız hikayesini ait olduğu katagoriyi belirterek bizlere ulaştırmalıdır. (örn: Romantik-macera-fantastic)
Hikayenin daha evvel başka face sayfalarında yayımlanmadığına dair bize garanti vermelidir.
Hikayemiz kesinlikle bitmiş bir hikaye olmalıdır. Sayfa yöneticileri, belirlenen günlerde, düzenli olarak hikayeleri yayımlayacaklardır.
Yazarlarımızın, editörlerimizden herhangi bir karşılık beklememesi ve herhangi bir sorunu veya isteği adminlerle ulaştırmaları gerekmektedir. Editörlere hikayeler hakkında giden mesajlar cevapsız kalacaktır.
***********************************
SAYFA İÇİ KURALLAR
Kendi içerisin de kuralları olan sayfamızda, hiçbir kişisel kayırma veya kişisel tepki söz konusu olmayacaktır. Odak noktamız, yazarlar değil, hikayelerdir.
Sayfamızın işleyiş biçimi, profosyönel sistemde yürütülecektir. 
Editör, sayfa sorumluları ve adminlerden oluşan kadromuz birbirinin görevlerine asla müdahele etmeyecektir.
Sayfa sorumlularımız fotoğraf ve sayfanın temalarından sorumludur.
Adminler; sayfanın yasalarının ve denetiminin sorumluluğunu üstlenecektir.
Editörler; gelen hikayeleri okuyup değerlendirip, yayımlanacağına dair kararı vereceklerdir.
Sayfa içerisinde takipçiler veya yazarlar tarafından yapılacak olan ekstra hikaye reklamları, üçüncü uyarıdan sonra engellenme işlemine tabi olacaktır.
Hikayeler katagorilerine ayrılan günlerde yayınlanacaktır. Günlük hikaye sayısında sınır olmayacaktır.
*****************************

SAYFA YÖNETİCİLERİ VE KURUCULARI

NEHİR ERDEM 

ALEXA_RAMON

GERÇEK_MASALLAR

BURCUDEMET

LEMARİZ

ESRABELİZ

DAYDREAMER_PUMPKİN

CORLEONİS

NEWCHAPTER

İYİ EĞLENCELER VE ZEVKLİ OKUMALAR

HUZUR (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now