To Mullingar

1.9K 34 0
                                    

Jag vaknade av att Niall kramade om mig hårt. Han sov fortfarande och jag försökte försiktigt lyfta bort hans arm som höll fast mig. Jag tog på mig en av hans t-shirt och ett par boxers och Tassade sedan ut till köket för att ta mig något att dricka. Liam satt uppe med en kaffe kopp. Han hade fortfarande pyjamasbyxor och en t-shirt på sig och vi hälsade trött på varandra.

"So we're you going for this free week?" Frågade Liam medan jag hällde upp ett glas juice. Vart skulle jag? Hem till Sverige, stanna här, vad hade Niall för planer. Jag kom på mig själv med att hälla juice bredvid glaset och svor för mig själv.

"I can't understand swedish."

"Oh sorry. I don't know yet. How about you?" Frågade jag medan jag torkade bort sölet med en trasa.

"Me and Sophia are going to visit my parents."

"Oh that sounds great. Have a nice week." Sa jag och gick sedan tillbaka till Nialls rum. Han var vaken nu och satt förvirrad på sängkanten.

"Babe, have you seen my...boxers." Han tittade på kalsongerna som jag hade på mig och rusade sedan fram till mig och lyfte upp mig. Jag skrek och slog honom på ryggen skämtsamt.

"Let me go!"

"Not before I get back me boxers."

"Then I will be naked."

"I like you naked." Han släppte ner mig och jag tog av mig kläderna. Niall stod stilla och bara glodde på mig i minst en minut.

"What about morningsex?"

Vi låg i sängen och höll om varandra. Niall lekte med mitt hår medan jag halvsov mot hans bröstkorg.

"I would like you to come with me to Mullingar." Han slutade pilla på mitt hår och tittade ner mot mig.

"Really?"

"Yeah"

"I'd love to." Sa jag och gav honom en lätt puss på munnen.

Niall hade hyrt ett plan för oss själva, vilket jag tyckte kändes lite för överdrivet. Vi packade ihop våra väskor. Dock behövde jag inte packa så mycket eftersom min väska redan var packad, så jag hjälpte mest till att hitta alla Nialls grejer som han spridit runt hotellrummet. Klockan 14 skulle flyget gå och klockan var redan 13. Vi åkte mer till Lobbyn där en vakt väntade utanför dörren. Vi skulle alltså ta den stora utgången. Där alla galna fans och paparatzis höll till. Niall tog ett stadigt grepp om min hand och vi gick ut i svärmen av människor.

"Niall look up!"

"Niall i love you!" Jag hörde skrik och gråt. Men jag valde att fokusera på Nialls rygg och vart jag satte benen. Vi hoppade in i bilen och satte oss tillrätta.

"Wonder what the newspaper will write about now."suckade Niall och släppte min hand.

"What do you mean?"

"You dating Harry, now dating me. They can be really harsh and the fans. I'm not sure they would like it ."

"I'm sorry." Niall tittade upp på mig och log.

"Don't be. We'll fix it my princess."

Hela vägen till flygplatsen vilade jag mitt huvud mot Nialls axel. Jag andades in hans lukt som jag aldrig fick nog av. Bilen körde enda fram till flygbasen och stannade bredvid flygplanet.

Väl inne i flygplanet var det fullt med. Stora skinnfåtöljer och bord. Det såg riktigt lyxigt ut. Flygvärdinnorna stod glada och redo för att ge service. Vi satte oss mitt emot varandra och jag satt i säkert flera minuter och tittade på Niall. Han hade ett par blåa chinos och en grå farfarströja med alla knappar uppknäppa. Han var så jävla sexig. Till slut sparkade han till mig på benet.

"Oih, you looked at me for several minutes, What's wrong?" Jag log mot honom och bet mig i läppen.

"Nothing, nothing is wrong."

Just a summer love - Niall Horan fanficWhere stories live. Discover now